Fick denna fantastiska morsdagbukett idag. Jag älskar pioner, doftar magiskt. Blev även lite god mat och kladdkaka till efterrätt. Många kramar, pussar och gosande så jag är helnöjd med dagen. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Moyana Corigan har jag varit nyfiken på en tid. Ekologisk hudvård och mineral makeup. Produkterna doftar friskt och fräscht och jag bara älskar loggan. Köpte mig en deodorant igår som inte innehåller Aluminium!!!!!! Deodoranten är alltså helt fri från aluminiumklorid och kemikalier.​ Det tycker jag är toppen.

Likes

Comments

Tulpanens dag, då passade jag på att köpa en enkel tulpanbukett. Hittade en lite murrig lila färg som jag tycker passar årstiden. Idag har vi städat och fixat hemma. Härlig känsla när det är nystädat.

Likes

Comments

I veckan blev det en ny nattkräm från Lancome serien Hydra zen. Krämen absorberas snabbt och har en ljuvlig doft. Har funderat på att testa den ett tag och när jag fick se att Kicks hade 20% på allt hudvård passade jag på så klart.

Jag har under en tid velat testa en mattifying primer. I butiken tipsade de om Kicks egna. Skall jag vara uppriktig så var jag lite tveksam eftersom den tillhör ett billigare segment jämfört med de stora märkena så som Lancome, Dior och Clarins som jag tycker har riktigt bra produkter. Måste dock säga att jag var så positivt överaskad utav resultatet. En jättebra produkt till ett mycket bra pris.

Likes

Comments

Det doftar nybakt bröd i hela huset, så underbart. Jag har i 2 rivna äpplen och morötter i brödet och det gör att det blir väldigt saftigt. Skall alldeles strax duka fram det nybakta brödet och lite pålägg framför tv:n. Skall bli mysigt och gott.

Likes

Comments

Igår skulle jag åka ner till stan för att köpa nya handskar till min lilla prinsessa men hann även med ett snabbt stopp på Åhléns. Hade inte för avsikt att handla något till mig själv men fick syn på den här fina lilla paletten från Clarins som var med på Rean. Supernöjd och så älskar jag sammetspåsen som alltid följer med Clarins produkterna.

Likes

Comments

Wood Wick berry sorbet - doftar underbart. Det bästa med hösten och vintern är tända ljus och krypa upp i soffan under en varm filt.

Likes

Comments