View tracker

Besökte en utav mina absoluta favoritbutiker i veckan. Så mycket fint. Köpte ett fint vitt fat från Bruka design och kikade på Mateus porslin. Samlar på deras ostrånskålar i rosa. Nu är jag sugen på deras Lace serie.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

No words needed........​

Likes

Comments

View tracker

Idag har jag och tjejerna varit på stan och fikat, jättemysigt. Har även köpt en Halloweendräkt till lilla prinsessan som hon önskade sig. På vägen hem blev det ett snabbt stopp för att inhandla den traditionsenliga helgbuketten. Älskar snittblommor (helst rosor) och tycker att de är så vackra och rogivande.

Likes

Comments

En av de vackraste och magnifikaste blommor som finns.

Likes

Comments

​Ett utav mina absoluta favoritmärken både när det gäller hudvård och smink. 

1. Bi-facil, ögonmakeremoover. Har provat många andra ögonmakeremoovers genom åren men Bi-facil är fortfarande bäst i mitt tycke.

2. Foundation, teint idole ultra 24h. Täckande men ändå så "lätt".

3. En 3 i 1 expressrengöring för ansiktet som avlägsnar alla typer av makeup.

Likes

Comments

​nybakade scones. Hur gott får det vara? Supergott med en varm kopp te och marmelad.

Likes

Comments

Helgen tillbringades i Göteborg. Älskar avenyn och alla mysiga affärer och restauranger. Blev lite shopping och god mat. Till lunch blev det hummersoppa, gott!

Likes

Comments

Då är vi hemma igen efter en fantastisk vecka på Kreta. Efter många om och men bestämde vi oss att välja samma hotell som vi besökte förra året; Avra Imperial beach resort i Kolymbari. Byn Kolymbari ligger på Chaniakusten och är ganska liten så det är väldigt lugnt, vilket vi föredrar. Hotellet är stort lyxigt och erbjuder aktiviteter såsom Pilates, vattengympa m.m. Det finns ett Spa och för de minsta finns det en barnklubb.

En kväll tog vi bussen till Chania stad (tar ca 35-40 min beroende på trafik) där vi besökte hamnen och Chania Old town. Vackert och många fantastiska gränder. 

Likes

Comments

Fyllde år för en vecka sedan. Perfekt tillfälle för en tårtälskare som jag att gå all in. Tre tårtor bjöds det på. Jordgubbsgräddtårta, citronmousse med Italiens maräng och sommartårta med mazarinbotten...... Mumsigt. Utav familjen fick jag en fin svart Michael Kors väska som jag hade önskat mig.

Likes

Comments

Gick förbi dessa fantastiska rosor i affären i förra veckan och kunde inte låta bli att köpa med en bukett hem. Älskar rosor och den puderrosa färgen.

Likes

Comments