Header

Hej!

Jag har inte skrivit något på jättelänge, jag har inte vetat vad jag ska skriva om och så har jag liksom bara dissat... Men nu tänker jag börja skriva igen!

Om en stund ska jag på tennis och efter det ska jag plugga till ett No prov 📝 Under tiden jag var varit borta har jag typ bara spelat på mitt Nintendo eller sånt. Jag tänkte även att jag kanske ska lägga upp bilder på mitt rum så ni kan se hur det ser ut. Det är inte så fint tho...

En blomma jag tog bild på i somras för att det måste vara med en bild 🌸

Likes

Comments

HP

Hej!

Idag fick jag hem Harry Potter väggklistermärken som jag beställde på ebay för ett tag sedan. Det är då ett citat från Harry Potter och jag blev väldigt nöjd med vert jag satte dem. Det fanns liksom ett tomt space vid min säng, där det passade jättebra! 
För övrigt gick jag idag hem från skolan efter första lektionen, då jag hade typ migrän 🤒 Men det är bra nu!

Förlåt för bajset på min hylla, men jag orkade inte städa bara för en bild... Ursäkta även för att bilderna kanske är jättestora då jag inte kan redigera dem i mobilen när jag skriver. Och jag skriver på min mobil då min dator är trasig.

💝

Likes

Comments

Atm

💝

Likes

Comments

Vardag

👋

Jag har nu allvarligt börjat överlägga om jag har typ någon sak i mina händer som tar sönder mobiler. Liksom alla mobiler jag har haft går sönder asfort. Inte på det sättet att skärmen spricker, utan mer att den laggar sönder. Min mobil jag har nu fick jag i julas, och den är redan helt konstig. Min syrra fick en likadan och den funkar helt normalt...

Lite updates från dagen;
Jag tappade mina nycklar och kom sent till lektionen. Men dem är tillbaka nu tack och lov! Jag har asmycket att plugga för att jag helt random ligger efter i typ allt, och det har bara gått en vecka  😓 Min ljusslinga jag har i mitt rum poffade just. Alla säger att det var min syrra som typ kastade iväg sin stol. Men jag är helt säker på att det var min ljusslinga, så jag är lite rädd att den ska typ explodera eller något...

💝

Likes

Comments

Vardag

Hej!

Nu är jag hemma från mina kusiner, och jag ska snart äta pizza. Jag älskar pizza, och min favorit är vesuvio (vet inte hur det stavas, men detta borde va rätt?)  🍕

Asså jag vet inte om det är tråkigt att läsa om bara min vardag,  men det känns inte som att någon vill höra om typ Harry Potter eller Animal Crossing heller...
Så jag antar att jag kommer forstätta skriva så inlägg så här. Däremot måste jag börja göra roligare saker så att jag kan skriva om mycket roligare saker på bloggen!

Likes

Comments

Vardag

Hi, jag sitter nu i bilen. Jag skriver på min mobil, så det ser kanske lite konstigt ut jämfört med vanligen... Jag skrev inget igår då jag inte hade något speciellt att skriva om.  Nu i helgen ska jag till mina kusiner,  men jag ska försöka uppdatera ändå!

Det har varit ganska jobbigt i skolan, vi har inte gjort något speciellt, men du var jobbigt ändå. Jag har ett ganska bra schema med två sovmorgonar. Dock så är lunchrasterna väldigt korta så man får äta fort.
Idag kom det även en person och pratade om gymnasiet, och berättade om vilka linjer det finns och så. Jag vet inte riktigt vad jag vill gå på gymnasiet än men får väl ta och bestämma mig snart ~ 📖

Likes

Comments

Bilder, Favoriter

Hej, idag ska jag skriva ett inlägg om mina favoritkläder. Det är väldigt random, men det blir nog bra. Jag kunde inte ta bilder på allt, då vissa saker var svåra att fota och mina tofflor är så smutsiga. De sakerna som jag inte kunde få bilder på, ska jag försöka hitta på internet!

Keep in mind att detta är väldigt random kläder och inte just "fina outfits"

Min klocka som jag har på mig varje dag. Det är inte riktigt ett klädesplagg, men den fick vara med ändå. Den är från Primark, och kostade typ 8 pund!

Dessa kläder är bland det bästa jag äger, och jag vet att det inte direkt är så stylish, men det är väldigt nice att ha på sig. Det är ett par fleecebyxor (tror jag det heter), och även en tröja. Det är Snoopy på, vilket jag älskar eftersom jag älskar Snoopy/Charlie Brown! Även detta är ifrån Primark, och jag vet inte hur mycket det kostar tyvärr.

Denna tröja är verkligen helt basic och inte alls speciell. Den är från H&M, och jag vet heller inte vad denna kostar. Jag köpte den för ganska länge sedan. Jag vet inte riktigt varför jag gillar den så mycket, eller varför jag har på mig den typ hela tiden. :p

lDenna morgonrock är en av de sakerna som jag inte kunde ta bild på, så denna bilden är från google. Den är sudding, men jag hoppas att man kan se ändå. Den är ifrån Primark och jag vet inte riktigt vad den kostade men runt 10 pund kanske.

Även dessa tofflor är en bild ifrån google, då mina egna är alldeles för smutsiga för att ta bild på... Jag vet inte vad de kostar men de ä också från Primark.


Detta inlägg var väligt random, sorrii, imorgon kommer det att komma bättre inlägg!

Likes

Comments

Frågor

Favoritfärg - ​blå

Favori djur - ​igelkott

Favoritmat - ​tacos tror jag, men även pizza och kina mat

Favoritbok - ​Harry Potter helt klart

Favoritfilm - ​Harry Potter

Favoritinstrument - ​ukulele måste vara mitt svar, jag har en ukulele men jag kan inte spela...

Favoritartist - ​ingen, jag lyssnar inte direkt på musik

Favoritförfattare - ​J.K Rowling och John Green

Favoriämne - ​antar att det är i skolan? i så fall slöjd

Favoritspel - ​Om spel till nintendo räknas så Animal Crossing New Leaf

Favoritkonsol - ​New Nintendo 3ds

Favoritmobil - ​Av dem jag har haft så är det nog min Sony z3+ eller min iPhone 4s, även min Samsung Galaxy s4


Likes

Comments