Utbringar idag en klapp på axeln till mig själv! 👏

Lördag morgon 05.30 söndag morgon 05.30

repetition måndag morgon, tisdag morgon.

Att säga att jag är pigg den tiden vore att ljuga, men

det går lättare varje dag. Åtminstone intalar jag mig själv det.

Det är dock tråkigt att vi ringer om varandra Sara.


Nu ska jag försöka låta bli att somna i duschen.

Imorgon väntar fler övningar och utmaningar för psyket.

Hejja mig.

Ingen ironi.


Godnatt 💋❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Fem minuter över halv sex på morgonen, solen är snaaart på väg upp och jag är på väg hem efter att ha hängt med kompisar och sjungit allsång, druckit vin och fnittrat. Eller helt enkelt bara slutat jobba men suttit kvar och surrat och käkat mat och det har dragit ut på tiden. För det är trevligt, och inget konstigt med att solen börjar skymta och bilarna börjar vakna till liv igen. Det är inget konstigt att möta människor som precis klivit upp och är på väg till jobbet eller skolan. Jag ska hem och sova mina 7 timmar och sedan kliva upp att jobba.


Men inte nu minsann. Nu är det min klocka som ringer 05.35, hasar mig iväg till badrummet med trötta ögon och kastar kallvatten i ansiktet för att inte somna om. Frukost är det inte att tala om, det är waaaay too early för det. Det blir kanske en eller två koppar kaffe innan lunch kl 12. Sen går jag hem och fikar vid 16.30 och tar sedan en längre powernap. Reflekterar över dagen, borde läsa massa kurslitteratur. Tar en promenad, dricker en te eller festis och lägger mig och sover 22.00. Klockan är bara barnet då. Men jag är trött, och även om jag inte är trött så vet jag hur det kommer kännas när klockan ringer imorgon. 


Prata om att kasta om livet. Jag vet inte vad jag tycker än. Men shiiit vad man sover i detta liv.Likes

Comments

Ni vet sånna där dagar då regnet öser ner till och från. Himlen är grå. Du har blivit stucken i armen och fått vaccin insprutat i blodet. Fett skönt. Du tränar och kämpar för att tappa några kilon men på nått underligt vis verkar det som att nått blir galet. För vågen visar plus ett kilo. Tiden räcker inte riktigt till heller, det är veckan innan tentan. Du har en hund som hoppar på dig, väsnas och flyger runt över soffa och sängen medan du försöker lära dig något. Du beslutar då att styra om planerna om att träna på gymmet till att istället träna utomhus. Det går bra. Du har en lydig hund. Ända tills han får för sig att sticka efter nån form utan vad som kallas kampund även fast du släpper honom när du tycker hunden är tillräckligt långt borta. Inte det. Jag har aldrig varit så snabb tror jag. Synd bara att jag har en hund som är som en antilop. Sjukt pinsamt och oansvarigt. Jag tror hela Örnsköldsvik hörde när jag skrek efter honom, diafragman är det då inget fel på iaf. Och nu sitter jag här, utan att ha orkat diska upp middagens disk. Men åskan bullrandes och grannen på våningen ovanpå spelar funk på dundrande volym och längtar hem. Hem till ett gott rödvin, där man samlades och drack öl på söndagarna och sov till 11 på måndagen. Där man äter middag mitt i veckan på restaurang som inte säljer pulvermos och där det finns en vinlista och ett ölsortiment som inte bara består av Norrlands och Höga kusten. Där vännerna hellre dricker vin än att träna och där ett glas till lunchen inte innefattar att man är från Mars. Idag saknar jag er extra mycket. Helt ärligt, riktigt himla sjukt mycket. Kom och hälsa på mig snart, puss och kram

er vän

Trasslet 💜

Likes

Comments

Vad är det som avgör vart hemma här egentligen? Är det där man har en postlåda, är det där någon annan bor eller är det någon helt annanstans? Kanske är det föränderligt, kanske har jag/du/vi inte hittat det än. Kanske bor vi redan där. Jag börjar i alla fall acklimatisera mig mer och mer här uppe, efter en helg i de gamla välkända skogarna och gatorna känns det faktiskt rätt skönt att få komma hit igen. Där det står mitt namn på dörren. Kanske är det bara för att jag har alla mina saker här. Kanske är det mitt tillfälliga och föränderliga hem. Huvudsaken är ändå att det känns bra.

Ikväll väntas middag och vin. En ganska slapp kväll men jag ska öppna skolböckerna också. Det är ganska roligt faktiskt 🙆.


Pussar och kramar

Glad i hjärtat trött i hjärnan

Likes

Comments

Som rubriken lyder så har vi alltså studentsportsdag idag! Jag ska knata bort till skolan 08.30 ska jag och några klasskompisar börja plugga. Alla har med sig lunch till skolan och vid 14.30 ska vi gå och bada på äventyrsbadet ! 😍 Jag är sjukt pepp på att åka vattenrutschkana! Mer eller mindre än dem andra vet jag inte än ✌😏.

​Pussar och kramar 

Badbollen

Likes

Comments

Jag vill bara lägga mig ner och gråta. Jag vill åka hem. Det är en miljon nya fackligt medicinska ord som används i böckerna och innan man ens kan förstå vad man läst måste man slå på vartannat ord och se vad det betyder. Tempot är hur högt som helst och timmarna på dygnet räcker inte till. Jag FÖRSTÅR INTE hur det ska gå till. Hur är det möjligt att ens genomföra detta? Och sen försöka sova åtta timmar på det. Nej jag förstår verkligen inte. Och sen hinna ut med hunden, laga mat, träna och plugga lite till. Socialt liv är ju inte ens att prata om. Imorgon ringer klockan 06.30. Samma som idag fast då försov jag mig till 07.30. Vilket kalas va.. Och jag har inte ens läst allt som jag behöver inför imorgon. Meeeen å andra sidan vem behöver sova.


Hopplöshet och mörker

Likes

Comments

Det krävs visst körkort för att klara av vår tvättstuga. Vilken tur att jag har undersökt hur man INTE ska göra, att stämpelklockan till tvättstugan går fem minuter för snabbt och att om man bara är vänlig och frågar så får man hjälp. Men jag har även kollat att det går att få till saker själv i sinomtid bara man andas och koncentrerar sig. Och ja just ja, kopplar på hjärnverksamheten också! Med de förutsättningarna fungerar allt nästintill galant skulle jag vilja påstå ! Däremot fick jag skriva en lapp till nästa tvättare om att min tröja gärna ville bli räddad 👼.

Alfons ligger och tjuvsover bredvid mig i soffan. Han liksom låtsas sover fast har ena ögat lite på glänt då och då. Vad tror han egentligen, att han ska lyckas lura MIG med att rävsova? Snälla, jag uppfann det 😏.

Imorgon väntas en ny skolvecka med nya utmaningar, jag ska ta tjuren i hornen direkt så jag får in all kunskap och teknik i huvudet.

Jag saknar er lite extra idag... Och tycker ni kan kolla på cyberbully. Alla föräldrar och barn borde se den, riktigt bra. Jag började gråta.


Pussar och kramar

En ögonfransblinkande tjej i nöd

Likes

Comments

​Det här är min kompis. Min glada lilla krabat skänker så mycket kärlek och trygghet. Utan honom hade det känts allt bra nog tungt att flytta upp hit. Han ska även ha cred för att han drar ut mig när jag är en latmask eller när jag mår dåligt och vill dö under täcket. 

Det verkar vara ytterst ovanligt att se en hund i kläder här uppe. Hemma i Sundsvall var det liksom ingen som tyckte att det var nått konstigt med det. Där kanske nån enstaka tittade lite extra eller stannade för att säga att "det var en fin tröja!". Här väcker det betydligt mycket mer uppståndelse. Jag skulle inte säga att alla reagerar, men många. Vissa fnissar och säger snällt att det var en fin tröja, men de tycker allt att det är lite konstigt att ha det på en hund. Ett killgäng skrattade gott. Det kan jag i och för sig förstå, där kommer jag med hatt och lila glasögon med en hund i kläder som sitter snällt på en bänk och väntar på mig när jag går in på macken för att hämta ett paket och alla , jag vill understryka alla framför mig har köpt en eller flera snusdosor och korv. Då skrattar jag också. För det kan vi gott bjuda på. 

Pussar och kramar

En tjej i hatt

Likes

Comments

Det här med dygnsrytmen är inte det enklaste att ändra på. Det känns illafall rätt så tungt. För att denna bild skulle komma till krävdes det att jag kämpade med znoosandet från kl. 06 imorse 🕕 😲💤. Men nu, efter åtta timmar i skolan känns det FANTASTISKT med helg 😍💘✨. Ikväll har vi sittning på O´Learys med en massa studenter.

Jag har bokat tvättid till klockan 10.00 imorgon.


Tack och hopp trevlig galopp

Likes

Comments

Första dagen som det känns som att saker och ting börjar falla på plats i mitt huvud. Jag förstod faktiskt någonting idag!! SÅ HÄRLIGT! ÄNTLIGEN! Men det ligger jobb bakom det.. Massa jobb, fast det är roligt. Atm* är jag inte ett allt för stort fan av det här med genusperspektiv. Men om jag gör det ordentligt på en gång, desto fortare är det borta sen och jag får börja med något annat. Dumt att göra om saker om man inte vill. 

Det har varit fint väder här idag, solen har skinit. Jag och Alfons var ute på en upptäcksprommenad efter skolan och sen lurade jag ut en av tjejerna i huset att komma ut och sätta sig och suga kunskap. Mohaha. Jag drack min första kopp kaffe idag på typ en och en halv vecka. Tog tretår... Kanske även en krusetår. Det kommer jag inte ihåg. Det har iallafall varit en trevlig dag, Alfons tjurade och pep när vi satt ute och pluggade. Han tyckte vi skulle ägna oss åt roligare saker. Som att gå på upptäcksfärd, kasta pinnar eller öva lydnad. Han ligger i mitten av alla fem kuddarna och sover som en liten prins. Tänker på er! 

Pussar och kramar

En glad tjej i flätor

Likes

Comments