och jag svarade kanske att jag inte riktigt förstår vitsen med det. att jag i ärlighetens namn tycker att bloggar är ganska ointressanta. ja. jo. 

eller så svarade jag bara att jag inte har tid, ork. nej! jag hinner inte. jag har så mycket att göra. jag måste läsa en massa, tvätta, träffa vänner, laga mat, åka tunnelbana, spela dragspel... 


människor som spenderar all sin vakna tid framför en skärm förlorar förmågan att kommunicera: vad betyder en kropp? 


och ändå skriver jag detta. kanske är det också det enda jag någonsin kommer att knappa in på den här bloggen, men då var det i alla fall ett bra försök. hon hoppade, och hon föll.

jag skriver därför att jag på senare tid känt ett allt större behov av ett skrivande utan krav på prestation. en motvikt till universitetet, en motvikt till mina dikter och andra texter. kanske kan det här vara en bra plats för en sådan verksamhet.

saker jag kan säga redan nu: jag kommer inte att visa er vad jag ätit till frukost och inte heller vilka nya kläder jag har på mig. men kanske kommer jag att skriva några rader om vad jag läser och tänker och samtalar. eller om vilka fåglar som passerar mitt fönster. så.


Likes

Comments