Header

Idag såg jag något otroligt hemskt, oansvarigt och bara idiotiskt händelse.

Jag såg en mamma, hon gick med en jacka som var väldigt stor för henne. Hon såg väldigt stor ut för sitt ansikte. men jag var ju nyfick en så jag kollar extra noga, då ser jag att hon har en bebis på magen i en hängsedel med barnet "liggandes på magen då" sen har kärringjävlen en cigarett i handen och blåser ut på barnet??

Då undrar jag bara. Hur FAN ÄR DU FUNTAD????

Jag är själv rökare, men jag tänder aldrig en cigarett i ett barns närhet och håller alltid avstånd från andra människor. Men att bära en liten bebis och röka den rakt i huvudet, då har man fått för långt. Ändå gick din man framför dig med barnvagnen? Du kunde ha lagt ner barnet istället och rökt än att bära på det i en hängsedel och blåsa rakt i huvudet.

Man blir bara så jäkla förbannad!!!!!😠

  • 9 readers

Likes

Comments

Idag har väll varit en seg dag. Nu är det bara 12 dagar kvar till studenten, med eld i baken. Allt ska vara färdigt tills imorgon. Idag skickade jag in den näst sista uppgiften av alla. Imorgon är det bara teckenspråket, min slutexamen, som är väldigt lång, men det klarar jag säkert. Man kan ju det mesta, men vissa ord får man ju ändå lära sig. Men hoppas det går bra så jag kan få fullständiga betyg och klara mig ur skolan så jag slipper att studera en termin till i onödan. Hoppas :)

Sedan var vi hos pojkvännens mormor och morfar idag och sedan till min sty farmor och farfar för att fira morsdag, annars hade det inte hänt något annat, som sagt en seg dag.


Likes

Comments