Att vara ute i friska luften på hösten är så mysigt och uppfriskande, älskar.<3 Fick typ 3h sömn i natt pga förkylningen och febrig vilket blev en hemma dag. Idag har jag bara pluggat, ätit och gått en lång kvällspromenad med mamma och Bosse. Har precis nybäddat sängen och ska hoppa in i duschen och sen lägga mig i sängen och internetshoppa lite till hihi. Imorgon väntas skola, veckohandling samt träning. Ska verkligen gå upp i tid så jag får i mig frukost, godnatt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min frulle i morse

Har gått och dragits på mig en förkylning, försöker dämpa dagens känslor med frisk luft, mat och internetshopping. 

Likes

Comments

GODMORGON! Igår blev det middag på Vezzo och sen blev jag bjuden på bio. En bättre kväll med en bättre sällskap helt enkelt. <3 Vi såg filmen "IT", och ja jag vet ännu inte om jag skulle klassa den som skräck. Men småroligt var den ändå. Idag inväntas jobb iallafall så jag har inget att klaga över. Ha en härlig lördag allihopa!

Likes

Comments

Tjena tjabba hallå! Gårdagen bjöd på skola, skavsår, subway till lunch och sen ett jobbpass på nya jobbet. Bra dag med andra ord, fick låna Majas skor pga skavsåret. Lifesaver<33

Likes

Comments

Denna helg var händelserik (och dyr) i fredags firade vi att Iza hade fyllt år med lyxmiddag och klubb på Allstar, på lördag var det förfest med tjejerna och efter det for vi vidare till krogen. Idag söndag har jag bara tagit det lugnt och lagat amerikanska pannkakor till kvällsfikat :P Jag hade en rolig helg med andra ord, det var kul att få komma ut. För min del händer det inte ofta, vilket blir att man uppskattar det mer när det väl händer. Nu är det läggdags, godnatt!

Likes

Comments

Vilken morgon alltså! Vaknade av mig själv kring 7 i morse helt klar vaken (det händer ALDRIG) och vädret är underbart vilket blev en prommis längst älven. Blev en sväng till Ica på hemvägen och jag har även hunnit lagat frulle i tid (händer heller ALDRIG) OCH bloggat. Det känns bra att ha hunnit med allt det här utan att stressa och faktiskt få tid över, ha en fanatisk lördag hörrni!!

Likes

Comments

En hel vecka har gått, allt jag har gjort är varit i skolan och sovit. Veckans höjdpunkt var nog att jag köpte en skinnjacka som inte passade, bästisen tog körkort och att jag var på en jobbintervju. Ännu en helg där jag inte har något planerat, det återse vad jag ska hitta på för kul. Trevlig helg på er alla!

Likes

Comments