Inatt mådde jag inte bra, det blev att jag var hemma från praktiken. Låg i soffan hela dagen och försökte få någon ork. Strax innan middagen tog jag mig ut för att skotta så Emelie kom in med bilen sen lagade vi kyckling med svingod fetaost sås. Kring åtta kom även Tove hit så for vi på Ica, köpte fika och for och hälsade på min farmor. MYS

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Stickad tröja - NAKD

Efter att jag har kommit hem från praktiken var jag helt slut, i kroppen och psykisk. Grät för allt så det blev att jag slängde i mig middag och sen kurrade jag ner mig i soffan och såg Lucifer. Kring nio mötte jag upp Emelie sen for vi till farmor och skottade. Tänkte dricka upp mitt iskaffe och fortsätta se på Lucifer, godnatt!

Likes

Comments

Från i måndags på ett mördarepass på gymmet !!

Godmorgon, halva veckan har gått. SNART helg. Kan vi snacka om snökaoset? Gud. Dagens planer är iallafall

- Praktik 10:30-18:00

- Hälsa på hos farmor

- Tvätta

- Lägga en online beställning

Likes

Comments

Hej! Som rubriker lyder så är det verkligen det här jag har levt på senaste veckan, varma mackor i ugn och iskaffe till. Så jävla gott. Annars då? Skolan började igen i onsdags, annars har jag jobbat, Emelie har sovit över här, jag har träffat Susanne och tvättat. Juste, var förresten förbi jobbet och hämtade ut ett paket från NA-KD också. Fredag imorgon innebär sovmorgon YES.

Likes

Comments

Denna primer är ett måste i min sminkrutin, har man torr hy som jag så är denna primer verkligen ett tips. Den innehåller kokosvatten och huden känns fanatiskt!!

Likes

Comments

I fredags jobbade jag 14:00-21:15, skulle egentligen börja 17:00 men det blev kris så jag fick började tidigare. Denna fredag var det livets tröttaste dag, hade sovit sammanlagt 10 timmar på två dygn.

Tröttheten höll sig till lördag. Jag var så trött att jag nästan ville ställa in kvällens planer och sova för resten av livet. Är glad att jag inte gjorde det för med Ida skrattar man alltid. Vi åt middag på Olles, testade konstiga godis, såg "skräckis"och hade en sleep over. As mysigt.

Idas nyttiga frulle (jag åt två toast med skinka, ost och gurka :-) )

Efter frukosten gick vi en prommis i snökaoset längst strandpromenaden

Efter prommisen var jag förbi Emelie på Coop för att hämta min primer, blev en sväng på Ica för jag blev sugen på kyckling och pasta. Sen har jag jobbat 16:00-21:15. Jag har haft en superbra helg men det blev lite jobbig kväll faktiskt. Därför ska jag sätta på en film och sova, är helt slut. Godnatt!

Likes

Comments

Godmorgon alla fina! Vad härligt med fredag och helg ju, jag har faktiskt lite planer i helgen som jag tänkte dela med mig av här nedför. Trevlig helg på er!

- Städa rummet och tvätta

- Jobba 17:00-21:15

- Middag ute och sleep over med Ida

- Rensa sminkbordet

Likes

Comments

Hej!

Jag började min morgon med ett as dålig pass på gymmet, hjälpt farmor att handlat, gjort mig en as god pasta sallad med kyckling och handlat alkohol för alldeles för mycket pengar för så lite. Inte nöjd. Nu ska jag bädda om sängen, gå duscha och göra lite iskaffe.

Likes

Comments

Firade min nyår på ett nytt ställe med nya vänner och trerätters, hur najs? Skulle flyga hem själv för första gången, jo jag var rätt nervös att det skulle gå fel. Och det gick som tur var nästan felfritt. Trevlig weekend i en annan stad helt enkelt!

Likes

Comments

Tre saker jag har svårast att hålla reda på är mina nycklar, tiden och alla (ursäkta språket) jävla siffror och bokstäver i mattematiken. Hihi

Jag äter inte tomater, vill verkligen tycka om tomater men det är det vidrigaste grönsaken.

Trångsynta personligheter är det som frustrerar mig som mest, jag brinner av direkt. Klarar inte av. Trevlig helg förresten!!

Likes

Comments