Bilder från gårdagens fika

Igår efter skolan så for jag till Espressohouse och pluggade i några timmar, det blev även en fika dejt mot slutet. For till Jonte en snabbis för att gå igenom en presentation som jag hade idag, det gick förövrigt bra. Idag ska jag inte plugga alls, idag ska jag bara ta det lugnt. Ha det bäst!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

OJ vad kallt det är nu på mornarna..jag fick lov och dra på mjukisbyxor över mina byxor på väg till bussen. Hursom helst, dagen flöt på och i skrivande stund är jag faktiskt helt slut, har några grejer jag egentligen ska göra men idag orkar jag inte. Ska tvätta bort sminket och faktiskt bara krypa ner i sängen, ha det bäst.<3

Likes

Comments

Hej! Denna måndag var inte så efterlängtad men nu är den bortgjord, har faktiskt haft en bra måndag. Har precis tvättat, så nu ska jag göra mig en kopp is kaffe och göra klart min religion uppgift som ska in innan veckans slut. Ha det bra! 

Likes

Comments

Hej! Det har hänt en hel del grejer sen senaste inlägget, livet flyter på, skolan flyter på, rutinerna flyter på. Jag och min familj har även flyttat in till vår nybyggda hus och bott här i precis 1 vecka, känns ovanligt. Men bra. Har även hunnit varit på min efter längtade (och första) riktiga konsert, nämligen Justin Bieber (bae).🌟 Vi stannade över i Stockholm på Scandic, där sprang vi runt på stan och shoppat, fick faktiskt inte med mig så mycket. Har även hunnit internet shoppat en hel del, japp. Nu ska jag gå och mumsa på min Ben & Jerry half baked, ha det bäst. 💓

Likes

Comments

Denna himmelsk goda planksteken lagade Eva till "middag" kl nio på kvällen här om dagen. MUMS!

Likes

Comments

Äntligen har jag gjort bort första skoldagen!

Det kändes helt okej, nya klassen samlades på morgonen och vi fick lite info och träffa nya mentorn, hade en lektion, åt lunch på max sen vid 2 slutade dagen. Inte ansträngande alls! Blev även en fika på Waynes men bästisen, blev dock inte positivt överraskad av varken fikat eller personal. MEN vädret var superfint och så är min vän :)

Likes

Comments

Min dipbrow pomaden var slut så jag inskaffade mig en ny, men denna gång i en annan nyans. Köpte även en ny produkt som jag aldrig har testat förut nämligen hennes brow powder. Dessa två funkar jätte bra tillsammans och mina bryn håller sig på plats längre än förr med bryn pudret, fattigare i plånboken men nöjdare (och snyggare bryn!)

Likes

Comments

​I går morse vaknade jag av att det tok regnade ute, men det gjorde inte så mycket för jag tycker faktiskt det är så himla mysigt med regn (iallafall om man är inomhus och inte blöt) så jag fick "mood" och ville äta någonting "varma mackor liknade". Så till lunch improviserade jag ihop denna kyckling mackan och den smakade supergott! Jag kommer definitivt att laga den igen, MUMS.

Likes

Comments