View tracker

Hej på er! är det bra? Själv har jag faktiskt haft en ganska så bra dag, hann duscha, sminka mig och äta frukost i lugn och ro i morse. Men som tidsoptimist jag är så fick jag tok cykla till bussen i sista minuten för att hinna med. Gjorde även bort ett prov idag, så himla skönt. Nu ska jag få i mig middag och sen plugga inför ett annat prov som jag har imorgon. Ha det bäst<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Något jag verkligen måste börja ha med i vardagsrutinen är att använda ansiktsmask minst en gång i veckan, min hy är så torr på vintrarna så det behövs. Har ni tips på någon bra ansiktsmask för torr hy? En annan måsten är att jag verkligen behöver skaffa mig bra hudvårdsprodukter, helst av samma serie. Tipsa mig jättegärna!!

Likes

Comments

View tracker

Idag blev det en födelsedagsmiddag för Amanda på Allstar, supergott och supermätt blev vi! Vi gick vi till Pinchos och tog varsin drink efter maten och beställde marängsvish och pannacotta, denna kväll har varit så mysigt ❤ Nu ska jag mysa ner mig framför Vampire Diaries, ha det bäst!

Likes

Comments

Gjorde detta till kvällsfiket, mumma. Så otur som jag har så tappade jag mitt glas med iskaffet över hela mig själv och över hela köket :-) men gav inte upp och gjorde en till. Har massor skolarbeten att ta itu med, så less. Denna vecka har varit skit rent ut sagt. Ingenting har gått framåt, det går bara neråt, det står stilla. Tur det är fredag imorgon iallafall för då ska jag vara med Jonte, och på lördag äta middag med en tjejkompis som fyller 18 hela år. Hoppas någon haft en bättre vecka än jag, ha det bäst

Likes

Comments

Ikväll bjöd Jontes pappa på O´lerys, i fredags åt jag middag ute med tjejorna. Just nu ligger jag bredvid en sovande Jonte, jag har haft en bra helg så länge. Ha det bäst!

Likes

Comments

Bilder från gårdagens fika

Igår efter skolan så for jag till Espressohouse och pluggade i några timmar, det blev även en fika dejt mot slutet. For till Jonte en snabbis för att gå igenom en presentation som jag hade idag, det gick förövrigt bra. Idag ska jag inte plugga alls, idag ska jag bara ta det lugnt. Ha det bäst!

Likes

Comments