En underbar dag närmar sig sakta sitt slut, dock har jag en hel del kvar att göra innan jag får krypa under täcket.
Jag har känt mig så glad i hela kroppen idag och det är så fantastiskt väder, idag igen! Det gjorde inte saken sämre av att gå till skogen på jobbet för att sätta oss och måla mitt i naturen, i de varma solstrålarna som släpptes fram mellan trädens grenar och att smittas av barnens bubblande skratt. Jag vill verkligen inte att den här arbetspraktiken ska ta slut, någonsin!

Nu sitter jag vid mitt köksbord, med mat på spisen och en målarbok framför mig och låter tankarna flöda, fina tankar. Idag är en dag då jag är tacksam för det jag har och påminner mig själv om att det finns en mening med allt!

Kärlek till alla!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vilken helg!
Min valborg blev dock inte alls som jag tänkte mig... Istället för att grilla, äta gott och elda brasa så bosatte jag mig på badrumsgolvet när jag inte låg under täcket. Läkaren beordrade mig att dricka mycket Cola, även de närmaste dagarna, vilket jag inte stred emot särskilt mycket! Men efter att jag äntligen fick sova en hel natt är både kroppen och knoppen i skick igen och jag kom mig iväg på kosläpp med Emilia. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, städa och ta en promenad i det fantastiska vädret!

Likes

Comments

Bilen nystädad, fiskarna bortjagade och skorna genomblöta. Bestämde mig även för att sluta röka idag, med hjälp av en app, i hopp om att jag förblir rökfri. 

Likes

Comments

Min tanke var att åka direkt hem efter jobbet idag och lägga mig pladask på soffan, så blev det icke... Åkte istället och hade nerfkrig med tre av mina systerbarn och kände mig som 10 igen!
Det har varit så fantastiskt fint väder hela dagen så efter middagen tog jag en kaffetermos och skrivhäfte och gick till Ålands antagligen finaste utsiktstorn och lät tankarna flöda, reflekterade över veckan som varit och inser att det mesta är rätt så bra just nu!
Tillbringar resten av kvällen ihop med en av mina bästa vänner, i en bil över hela Åland, tillsammans med Hälge...

Likes

Comments

Det var verkligen MASSOR med snö förra veckan. Dock stannade den bara några dagar och nu är det regn och rusk igen... Det var även julgatsöppning ikväll här på Åland men det var så trist för regnet verkligen ÖSTE ner! Supertrist, vi vill ha snö!

Men därför tänkte jag bjuda på lite bilder jag tog när Nessie och jag var på besök hos hennes uppfödare förra helgen! :)

Likes

Comments

Likes

Comments