Hellu everybody. Hoppas ni har en bra fredag kväll. Det har jag. Ligger bara i soffan o chillar och kollar tv. Har inte gjort så himla mycket en att ha jobbat. Ska även jobba söndag och är ledig imorgon. 👌👌

Får se vad man hitta på imorn.😎❤ Blir nog att vara hemma o chilla och bara ta det lugnt. Medans polarna är ute och festar. Jag känner inte för att festa denna helg. Det får det bli nästa helg kanske.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ber om ursäkt för en seg uppdatering. Har varit fullt upp i nån vecka nu så har inte kunnat göra ett ordentligt blogg inlägg på väldigt länge. Men nu när jag e ledig fram till kl 17.00 så kan jag nog blogga 1 inlägg eller till o med kanske 2.

Det som hänt senaste jag skrev är att jag fyllt 22 år gammal. Och då ordnade min pojkvän och mina kompisar en fest till mig som blev väldigt lyckat. 👌
Efter det har jag jobbat en del för vi går på sista spurten nu och idag har vi vårfest som står på schemat. Och på söndag så ska våra älskade ungdomar konfirmera sig. Det var lite kort om vad som hänt i mitt liv den senaste veckan.

Likes

Comments

Likes

Comments

hello peepz. Hoppas ni har en bra kväll. Det har jag, iof jag gör inte så mkt förutom att jag kollar runt på mobilen o lyssnar på musik. Och funderar på att färga håret snart men vet inte till vad en.
Har funderat på ombre så det kanske får bli ombre. Eller vad tycker ni?

Likes

Comments

Så vem är jag. Jo det ska jag förklara nu. Jag heter emelie är 21 år gammal men blir 22 år i maj. Jag bor med min familj utanför linköping i pytteliten ort. Min vardag består av att jobba. Då jag jobbar som barn och ungdomsledare inom svenska kyrkan , men är även Timanställd som städare där jag får städa o fixa hotellrum, trivs väldigt bra på båda jobben. På min fritid lyssnar jag mycket på musik, ska börja blogga ordentligt, gillar att fota, umgås med mina vänner som ni kommer få se en hel del av här eftersom dom är en stor del i mitt liv.
I bloggen kommer jag skriva om allt möjligt, mycket bilder och inspiration.

Likes

Comments

Här har vi några inspirations bilder på vad för tatueringar jag hade tänkt göra på min kropp. Detta är inte är bara inspiration så får vi se vad det blir. Ska snart boka in min första som kommer bli en liten text till min farmor. ♡

Likes

Comments