Header

Nu finns nya snygga plagg uppe på webbshoppen 👉 www.fierceuf.tictail.com!

Idag har jag kollat på Vanderpump rules säsong 3, fortfarande lika bra. Har många avsnitt kvar så efter att jag packat klart (vilket kommer vara om ca en evighet) ska jag fortsätta kolla på det. Sen åker vi till Paris imorgon, så jag uppdaterar när jag är hemma igen. Ha det bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Älskar denna skinnjackan från BikBok, snart blir den min! Ska dock kolla om jag kanske kan hitta någon liknande i Paris innan.

Likes

Comments

Hej! Inte så värst rolig dag med städning, plugg och träning. Men på fredag blir det en mini photoshoot till Fierce, sen på lördag modevisning och söndag är det packning hela dagen haha. Kan dock inte komma över the fact att vi har vanlig skoldag på måndag fram tills kl 13.00 då tåget går. Wtf.

Likes

Comments

I torsdags var äntligen UF mässan i kalmar. Asså som vi hade krigat i veckor innan den, så mycket som skulle fixas, kaos och stress så det är skönt att den är över. Det var riktigt kul i alla fall, och vår monter var grymt fin, kan visa bättre bilder än denna ovan senare. Besök vår webbshop 👉 www.fierceuf.tictail.com.

Kommande vecka​ väntar ett besök på Växjös universitet, studiedag och  modevisning. Veckan efter väntar Paris!!

Likes

Comments

Enkla favoriter från Ginatricot. Igår firade vi Vanessas 19års dag med utgång så idag är jag seg och trött. Blir inte bättre med plugg heller på det hela..

Likes

Comments