japp idag kom hon fram. jag kunde inte hålla mig borta, 230g lösgodis och en kaka!! godiset var inte ens gott men självklart skulle jag trycka i mig det ändå. hoppas att jag lär mig nu att mi kropp inte mår bra av det för magen är ju ganska uppblåst faktiskt. nu hoppas jag att jag får nytta av all energi jag tryckt i mig imorgon, hoppas den lagras så att jag kan spinna i ljusets hastighet imorgon. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag var det riktigt tungt för den här damens ögonlock att öppna sig, men jag tvingade mig iväg för att köra min spinning. Det var hemskt!!!! Det var så jävla jobbigt och resten av dagen var jag helt skakig i hela kroppen. Jag sa till Per att jag inte tänkte träna med honom på eftermiddagen men det gjorde jag ändå och det passet var jag faktiskt nöjd med. Blev bröst och triceps. Nu har jag fyllt på med mat och ligger i soffan och försöker att inte somna!! Imorgon ska jag ha ett sjukt bra spinningpass på morgonen för det har jag gett mig fan på. ​

Likes

Comments

Ja igår varjag en zombie. Eller en sovande zombie. Jag sov bort hela dagen och mådde dåligt. Idag är jag piggare men blir väldigt lugnt idag med samlar krafterna så att jag kan ge allt på mina sista träningspass innan jag ska resa till sverige. På tirsdag direkt efter jobbet gårfärden hemåt och jag längtar efter min familj och mina vänner hemma. Ska bli underbara dagar så nu beställer jag soligt väder under hela påsken :)

  • 59 Readers

Likes

Comments

Stress stress och lite mer stress. Ska vara på jobbet på fest kl 18,00 och var hemma 15,30. Heter man Sandra och är tidspessimist så blir man stressad för det vore ju hemskt att kliva in 18,05. Så min eftermiddag såg ut såhär, hämta Per på gymet, duscha, äta, föna håret, locka håret, låtsas att locktången är en mikrofon, komma på att jag var stressad, bli arg för att inget blir som jag vill när jag är stressad, fråga Per om mitt hår kan se ut så, sminka mig, fråga per om jag kan se ut så, sätta upp håret, fråga Per vilket som var finast, klä på mig, fråga per om jag kan ha dessa kläderna. Och nU är jag klar 40 MINUTER innan vi ska köra!! Så nu ska jag sitta och rulla tummarna och vänta på att stressen ska gå ur kroppen. Ha en fin kväll!!!!!

  • 72 Readers

Likes

Comments

Vaknade med lite känningar i halsen idag, har haft dåligt med energi på träningarna denna veckan så kan det va en förkylning pågång? Jag tänker inte bli sjuk så idag blev det en ofrivillig vila från morgoncardion. Så nu sitter jag i soffan med maten i magen och kaffet i handen. Får väll försöka ta det lugnt ikväll med ;) Ha en fantastisk fredag!!

  • 58 Readers

Likes

Comments

Jag låter bilden tala för sig själv. Nu blir det mat och kaffe!!

  • 118 Readers

Likes

Comments

Skönt med vilodag. Åkte inom Åsane storsente​r påväg hem från jobbet idag. Ska på löningspils på jobbet på fredag så var tvungen att hitta något att ha på mig. Fast Per skulle ha bilen så jag hade en tid att passa, provade massor men hittade inget jag gillade tills jag kom in på only. Då hade jag ca 9 minuter tills jag var tvungen att köra och jag var så långt ifrån bilen man bara kunde komma. Only hade ju självklart rea på allt i butiken och sakerna kostade mellan 25-150 kr. Så en stressad Sandra ögnade igenom butiken, fick med sig lite kläder in i provrummet hittade saker hon gillade och fick sen halvspringa till bilen (självklart var jag sen). Jag hatar verkligen att stressa, jag är tidspessimisten nr 1, om jag har en tid att passa sitter jag hellre och väntar i 20min än blir sen 5. Så nu är jag fortf uppstressad men det lugnar väll ner sig snart. 2 arbetsdagar kvar sen heeeeeelg :) Imorgon återgår jag till min morgoncardio.

Likes

Comments

Ja helt plötsligt fick jag massor utav tid på morgonen. Äta mat i lugn och ro och nu har jag ca 30 minuter på mig innan det är dags att köra. Kaffet är slut här hemma så får ta en kopp i kantinen innan jag börjar jobba, för lite koffein behöver jag nog denna morgon så man piggnar till lite. I vanliga fall går jag upp 05.10 och är utanför dörren innan 05.20. Nu ska jag ta min nyvunna tid och fixa till mig lite. Får se om det blir lite shopping idag efter jobbet :)

  • 74 Readers

Likes

Comments

Japp 3 timmar gym avklarat. Nu har jag kört igenom baksidan av kroppen. 10 övningar, ca 40 set och en jävla massa repetioner. Imorgon ska jag ha en vilodag, inte ens morgoncardio ska jag göra, bara jobba!! Nu ska jag trycka i mig en hel hög med mat för min mage är helt tom. Bara matlådor som ska förberedas till imorgon annars är jag friiiiiiii nu. Energin var sämst i början av passet men sen jäklar kom den tillbaka, fick nog lite hjälp av mitt älskade BCAA. Ha en fin och mysig kväll!!

  • 88 Readers

Likes

Comments

Japp det är vad jag gjort ikväll. Lagt fram träningskläder att ha på morgonen, packat ner ombyte till imorgon, packat träningskläder att ha på gymet efter jobb, lagat mat att ha med. Tar med egen lunch till jobbet imorgon bara för att ha lite koll på hur mycket jag får i mig på en dag. Så imorgon blir det tonfisk tonfisk och lite mer tonfisk, mindre kalorier per 100g = mer mat i magen= glad Sandra​

Likes

Comments