Hej hej! 

Idag har jag umgåtts med familjen och varit ute i en möbelaffär och ätit god middag samt hälsat på min morfar och tagit det rätt lugnt för övrigt. Men jag inser att jag snart måste råplugga igen. Med tanke på min fyra prov

1 Svenska (boksamtal)

2. Naturprov!

3. SO-inlämning

4. Musikprov

Ja där har jag ju en del att plugga! xD

(Ps tog bilden nyss xD) Men klockan är nu snart två på natten och jag borde sova så godnatt min kära läsare vi syns på morgonen! :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej Hej!

Hann tyvärr inte blogga igårmen jag tänkte nu uppdatera gårdagen. Igår var jag en hel dag med mina bästa vänner på stan och på det hade vi anime kväll med pocki och vad kan bli bättre. Det bästa i ett och samma paket kompisar, klubbor, pocki, vänner och anime.

Ps: Som ni märker ha vi ansträngt oss för vår lilla stadstur med våran FABOULUS STYLE! :)


MVH

Er Takitu!

Likes

Comments

Hej Hej! :D 

Höstlovet har nu börjat och jag har varit på både haloweenfest och på körläger. Lägret var från fredagen till lördagen och det har varit mycket sååååång! ;D I flera timmar tränade vi :) 


Mvh

Er takitu

Likes

Comments

Hej Hej! 😄

Man har pluggat inför matteprov i timmar nu........................................................................................Så en kort sammanfattning av min dag MATTE, MATTE och ännu mer MATTE

och vi har nu fått våra resultat och någon gick det bra för XDLikes

Comments

Hej! 😄

Jag har varit grymt dålig att uppdatera min blogg. Men det har varit så många nya omställningar i mitt liv. Jag har börjat gymnasiet och träffat massa nya människor och har haft fullt upp med både skola och aktiviteter. 

Jag går nu estet-musik förutom det går jag i kör och har sångpedagog 2 gånger, låtskrivarkurs, gestaltning och jag spelar även tvärflöjt och piano.

Där ser ni mitt tighta shema xD Men jag måste erkänna att jag trivs som fisken i vattnet med att vara en estet. Jag omringas hela tiden av kreavtiviteten. 

Men jag kommer ihåg hur nervös man var den första skoldagen där stod man på den enorma skolgården med flackade ögon som sökte efter en en enda bekant vän. 

Cyklar och fötter skyndade sig ivrigt fram till den stora skolporten. Själv stannade jag blott några sekunder stilla  för en stilla betraktelse, innan min fötter också började röra sig mot skolporten. Jag små sprang nästan i min iver. Där stod vi alla i entre hallen lika ihop packade som sardiner.

PS: Härdan efter tänker jag bli bättre på att uppdatera bloggen!!! :D


 

Likes

Comments

Hej Hej! :) 😜


På Söndagen tog jag ett dop med min vän Emina och solen tycktes lysa som starkast den dagen och självklart badade vi mitt på dagen. Vi testade olika badplatser vi doppade oss i två olika sjöar och vattnet vad härligt och det var inte alls kallt. Vi dök simmande och skvätte vatten på varandra och fikade på stranden! Samt blev vi båda två riktigt stekta av solen och själv blev jag solbränd överlag så har jag rätt lätt för att bli brun. Men ändå så brukar jag inte sola bara på grund av risk för hudcancer med mera. Men visst det kan va fint med en liten solbränna. Därefter åkte vi runt för att hitta något bra glass ställe vi funderade då på att köpa truddeluttglass eftersom vår vän Daphne jobbade i kiosken men dock var det någon annan bakom disken! XD Därefter åkte vi hem och jag hade sedan familjemys med mamma och pappa!

Med vänliga hälsningar er

Takitu-Chan 💗

Likes

Comments

Hej Hej! 😄

I lördags åkte jag och min familj hela långa vägen till Eksjö. Det var egentligen inte vårt förstamål först var vi på Visselrums marknad och där köpte jag typ världens snyggaste mössa. Men dock är det för varmt att ha den men den på nu i denna högsommaren skulle mitt huvud brinna upp. Den är en riktig söt regnbågs-kattmösa. 😊 Men det är väl lika bra att jag skickar bilderna istället så förstår ni vad jag menar! :D

Det finns bara ett ord att säga om denna mössa och det är KAWAII! NO I MEAN SUPER KAWAII
 Den här bilden föreställer jag utanför släktgården den fagerbergska gården!!


Här kommer bilder på själva fikat i Eksjö!


Detta var allt för Lördagstrippen med familjen mer uppdateringar kommer...!! :D

Med vänligs hälsningar er

Takitu-Chan 💗

Likes

Comments

I fredags var jag och min grannkompis på Bio. 😄 Hon var såå söt att hon till och med bjöd mig 😊Hon kom över till mig tidigt på morgonen och vi pratade och skrattade  mycket samtidigt som vi bokade våra biljetter. Vi satte oss såklart högst upp och i mitten. Det fanns 77 platser att välja på. tydligen är det inte så många som går på bio på sommaren det verkar mer vara en höst och vintergrej. I alla fall kan ni gissa vilken film vi såg???...

Jo den storslagna filmen the fault in our stars eller även kallad på svenska förr eller senare exploderar jag...

Här tänker jag presentera en liten recion av filmen.


Hazel Grace diagnosernas med fjärde stadiet av sköldkörtelcancer vid 13 års ålder. Två år senare sker ett medicinsk mirakel och tumörerna krymper, i alla fall tillfälligt. Samtidigt vill Hazels mamma att Hazel ska börja gå till Kyrkans stödgrupp för unga med cancer. Hazel träffar då Augustus Waters som också varit i sjuk i cancer och fått amputera benet. Ett tycke mellan dem uppstår och dem blir förälskade i varandra. Filmen vill skildra hur det är att vara ung med cancer och deras mål med att få leva ett rikt liv på sina räknade dagar. Filmen tar upp frågor om både livet, döden och kärleken.

Denna filmen råkar vara en av dem bästa filmer jag sett den var väldigt gripande och bra gjort samt kändes filmen väldigt äkta och trovärdig och det var otroliga skådespelare. Filmen är väldigt vacker enligt mig det är en väldigt vacker förbindelse mellan Augustus och Hazel. En av mina favorit citat i filmen är när Hazel säger jag är så tacksam över vår lilla evighet du gav mig under mina räknade dagar.

När jag och Emina såg filmen var det som om vi drunknade i biostolarna av våra tårar och inget öga var torrt. Denna filmen berör en verkligen och det är en sådan sevärd film som man bör se. 😂

På tal om det här kommer även några av mina favorit citat från filmen!

 

Här kommer filmens trailer (Hope you enyoy it)

Samt the main theme song från filmen!

Med vänlig hälsningar er

Takitu-Chan! 💗Likes

Comments

Hej Hej! 😄 

Idag har jag inte gjort så värst mycket jag har varit hemma med familjen och umgåtts med min låtsats lillasyster Annie och vi satt och tovade. Hon tovade olika kakor bland annat en cupcakeoch hallonkaka. Själv tovade jag en unik panda en röd panda. Personligen tycker jag det är rätt kul att tova. Har tovat en del innan i alla fall. Här kommer bilder på mina små tovningsverk.

Den första musen här uppe heter Snövit.

Den andra musen heter Brun-nos

Andledning varför jag tovade dessa två möss var framförallt för att jag hade två tam möss innan med samma namn. Men dem gick tyvärr bort och dessa två tovade möss gjorde jag till minne av dem.


 

Den andra musen heter Brun-nos

Här är min fantasipanda det var tänkt att den skulle bli svart men det fanns då ett litet problem slut på svart ull. Men det var rätt kul att leka med färgerna och kul att få spåra ur. Men blev ändå rätt nöjd. Funderar att ha den som min nyckelring till skolväskan.

Här har vi mästerverket det som tog längst tid och mest detaljer min tovade kanin. Den är ungefär 30 cm höjd. Som ni ser så älskar jag mycket färg och man kan nog se att den är lite anime-inspirerad med tanke på ögonen. Mycket av det jag gör inspireras av lite barslig, färgglad och lite japanskt touch på det hela.

Mvh

Er Takitu-han 💗

Likes

Comments

Hej hej! på er är nu tillbaks och redo för en uppdatering av vad som hittilts har hänt. Jag har bland annat varit på lampshop med mamma och pappa, därefter handlat på city gross sen var jag på allsång kom hem för en stund sen och jag tänkte lägga upp lite bilder och videos bara för att sammanfatta dagen! Personligen tror jag det blir roligare om ni får se det rent visuellt istället för en massa uppradad goja på skärmen! :D

Bjuder samtidigt på en gammal bild från förra året tror jag! XD Den har jag redigerat!


Likes

Comments