​Hur vet man att man valt rätt? Rätt person att vara med, rätt person att älska... 
Jag menar när man mår bra i den relation man är i, men samtidigt så känner man att något fattas.. Hur gör man för att komma fram till vad som är rätt?

Jag är lycklig där jag är nu, men jag kan inte låta bli att tänka att han förtjänar bättre, någon som kan ge honom det han vill ha. Det förhållande han önskar att vi hade, för jag vet att det inte var det här han trodde när vi träffades. Han säger själv att jag har förändrats mycket en vi träffades och visst det stämmer.
Det låter garanterat klyschigt.. men jag har hittat mig själv sen jag träffade honom, i början var jag osäker på mig själv och vad jag ville. Han var min trygghet (ta det inte fel, det är han fortfarande), jag behövde mer närhet förut, nu är jag mer självständig och han har svårt att acceptera det.
Han vill fortfarande ha all den där närheten och för mig blir det en aning för mycket, jag känner mig kvävd och klämd i vissa stunder.

Jag vet inte hur jag ska göra, jag älskar honom och jag vill vara med honom. Men är det rätt mot honom? Är det såhär han vill ha det.?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Ja, frågan är då varför jag skaffade denna blogg..

Alla behöver vi få ur oss tankar, känslor och funderingar ibland. Och det kanske inte alltid är någon i närheten som man kan ta det med, så därav tänkte jag att det kanske funkar att skriva av sig istället.
Så jag ska ge det ett ärligt försök, men jag lovar ingenting. Det kan lika väl bli ett enda stort fiasko av det hela. Den som lever får se helt enkelt...

Likes

Comments