Hej!

Står just nu och väntar på bussen som kommer om typ hundra minuter. #ilandsproblem #överdriver.) Kl är bara 12, vilket jag tycker är ganska tidigt) men jag har redan varit och ränt i stan...nej, jag har varit och haft Stepp. Det gick väl lite sådär idag men ja, ja, sådant får man leva med! Idag är det inte bara Stepp utan även min brors födelsedag så vi ska troligen åka och bowla om några timmar. Annars har jag inget annat på agendan. O, nej.....måste nog planera för vad jag ska plugga imon.

Näste vecka kommer vi inte ha några lektioner under måndagen, tisdagen och onsdagen för att vi ska jobba med annat. Det känns på ett sätt ganska skönt fast ändå....om jag inte kan jobba i skolan så kanske det vore bra ifall jag gjorde det hemma och det vill jag inte. Men jag längtar redan efter baletten på måndag!!

Ja tycker personligen att jag tjatar mycket om dans men jag tycker ju det är så kul att skriva om! Förra terminen tog jag bara två dansklasser i två olika kurser: två olika stilar. Men denna terminen har jag då lagt till balett och om ni inte har märkt det redan så är jag väldigt exalterad över det. Har aldrig haft något emot måndagar, men nu har jag verkligen inte det. Fast vem vet, det kanske blir jobbigt i framtiden när min ork är som bortblås. Får helt enkelt se.

Nu kommer bussen snart. Hejdå!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Så nu är det då kväll och jag har inte pluggat ett endaste dugg idag. Men det var såå skönt att ligga hemma större delen av dagen och bara göra ingenting, jag är tacksam till att jag ibland kan göra det (eller ja, rätt ofta). Imorgon är det tillbaka till skolan igen. Det är viktigt att jag inte stressar men det känns som om det börjar bli stressigt igen snart. Aja, jag har inte så mycket att säga. Jag har då bytt design på bloggen och den är jag rätt nöjd med.:) Nu hade jag tänkt läsa snart.:) Boken är bra men inte sådär extremt bra, kanske på grund av att jag känner en saknad efter en annan bokserie som jag nyligen läste ut. Sedan hade jag tänkt läsa om en bok. Vet inte riktigt....jag brukar aldrig tycka om att läsa boken lika mycket andra gången men jag är lite exalterad denna gången.:))

Aja, nu avslutar vi detta inlägget. Godnatt! 

Likes

Comments

Hej! Jag är tillbaka igen, då. Min blogg glappar väldigt mycket. Jag vet inte riktigt hur länge det kommer hålla i sig nu heller but for now känns det kul att blogga igen. Sen jag bloggade senast har en del saker hänt: jag har firat jul, livet har slagit om till 2017 och skolan har startat igång igen. Idag har jag studiedag och just nu ligger jag i sängen. Hade planer med att plugga med min kompis men det blev inställt så jag tänker att det vore bra ifall jag lyckades plugga lite själv idag. Men klockan är ganska mycket (enligt mig, då) och jag har fortfarande pyjamas. Kanske ska äta lunch snart också. Åt en ganska god frukost idag bland annat: macka med smält ost och salami, det smakar som pizza.:) 

Som ni kanske ser så har jag några bilder på balettskor i detta inlägget, då. I måndags hade jag min "första officiella balettklass"! Jag har egentligen provat på balett under dansläger innan, samt några typiska balettsteg under uppvärmningen på Jazzen, men nu har jag för första gången anmält mig till en kurs och jag siktar på att gå ut hela terminen. Eller...ja...jag siktar rakt och skarpt: tåskor. Jag är miiiil ifrån that goal men ush, vilken dröm att kunna använda samt äga mitt eget par tåskor.:) 

Det var iaf kul på baletten men väldigt jobbigt! Mycket hopp! Jag hatar hoppen from the bottom of my heart...nej, det var lite överdrivet kanske men jag tycker verkligen inte om dem: extremt jobbiga: min kondition är inte på topp nu. Men jag längtar tills nästa lektion:) 

Likes

Comments

Hi!

Nu sitter jag i bilen....det känns som om jag alltid sitter i bilen när jag bloggar.
Jag ska till min mormor och morfar och vi ska baka lussebullar, en årlig tradition som måste upprepas även 2016. Senare idag kanske jag ska äta sushi med mina kompisar. Jag har verkligen börjat gilla sushi den senaste perioden och för nåt år sedan hade jag knappt smakat det.:))

Tänk att det bara är 13 dagar kvar till den 24:e då jag och min familj kommer fyra jul. Det ser jag verkligen fram emot! Igår hängde jag polkagrisar i min plastgran och som förväntat är min bror upp en....

Likes

Comments

Hi you guys!

Sitter i bilen påväg till steppen. Det är sista lektionen idag och i morse kändes det rätt blöigt att gå på den. Men nu sitter jag här som sagt.

Igår hade jag SO-prov i skolan. Man fick lov att gå från skolan kvart över 3. 16.30 lämnar Nora byggnaden. Det tog mig och mina kompisar två timmar att skriva provet och för vad jag är van vid så är det ganska mycket. De sista frågorna var rätt svåra och det tog rätt lång tid att skriva klart hela provet. Men annars var provet helt okej. Nu känns det som att det inte är så mycket kvar i skolan och lovet närmar sig. Jag tror inte att jag kommer plugga någonting mer denna terminen, jag tar ut min vinst lite tidigare.

Idag har min mamma en fest så det kommer vara massvis med folk hemma hos oss hela kvällen. Jag undrar hur jag ska lyckas sova....fast å andra sidan brukar jag inte störas jättemycket av ljud. Det kan bli kul ikväll.:)

Vi hörs!

(Några bilder från de senaste veckorna.)

Likes

Comments

Detta inlägget handlar om musik. Jag vill tipsa er om an artist och hans album. Artisten heter Troye Sivan och jag har lyssnat på hans album: "Blue neighbourhood" väldigt mycket under denna hösttermin. Detta var ett av de få album som fastnade i flera veckor. Har inte lyssnat så mycket på låtarna de senaste veckorna dock och detta beror på att jag kände mig "färdig" med dem och ville lyssna på något annat. Men när jag satt påväg till dansen idag så satte jag på listan och insåg att låtarna fortfarande inte sviker mig. Jag tröttnar antagligen på de snart igen. Men de känslor jag känt när jag lyssnat på dessa låtar kommer inte glömmas.

I början när jag lyssnade på dessa låtar, hade jag svårt att tycka om dem. Den typen av musik har jag inte lyssnat så mycket på tidigare under mitt liv. Jag tyckte först att tonerna och melodierna lät för mörka, antagligen för att jag tror att nästan alla låtar är uppbyggda av mollackord. Och i vissa stunder kan jag fortfarande tycka det, men i andra stundar kan jag tycka att de är härliga.

Jag rekommenderar er att sätta på låten "Bite" och bara stänga ute allt, vad känner ni? När jag först lyssnade på den så tyckte jag att den var otäck och tryckte bort den varje gång den sattes på. Men efter att min kompis sjöng på den om och om igen så provade jag igen och insåg hur härligt underlig jag tycker den är. So otroligt maffig. Men ibland är den fortfarande "scary".

Å, och lyssna på "Blue". Första gängen jag hörde den fick jag en avlägsen klump i kroppen.

Likes

Comments

Bonjour!

Idag är det tisdag. Det var lite speciellt i skolan idag eftersom att vissa elever gjorde nationella prov så resten skickades ut på utflykter. Jag och min kompis gjorde en massa byten med spårvagnar och bussar för komma till utflyktens destination....och så var vi bara där i typ 20 min. Fast det var så klart vårt eget val, vi kunde stannat längre om vi ville.


Hursomhelst så slutade vi på en resturang och åt Sushi. Det var väldigt gott! Har varit på lite ostadigt humör sedan jag kom hem men nu är jag påväg till dansen och det ser jag alltid fram emot åt!

Likes

Comments

Såg såååå fina muggar på Frölunda torg idag!!

Likes

Comments

Bonjour!

Idag är det söndag. Idag har jag varit på Frölunda torg med mina kompisar. I förmiddags såg det inte ut som om det skulle ske och jag var nere men det blev av och det var kul.:) Jag köpte en bok, men jag har en bok som jag läser nu och sedan har jag en som står i hyllan. Alltså är denna boken något att läsa i framtiden.

Den senaste timmen har jag försökt att plugga men jag gav typ upp halvvägs, och väntade på att få äta godis. Men det känns bra att det är skola imorgon!:)

Men jag har döpt detta inlägget till "Glasögon" på grund av en anledning. Dessa på denna bild är min mammas. Det har väldigt lite styrka i. Jag har inget synfel och det har inte hon heller så men trots den låga styrkan ser jag lite suddigt. Jag är rädd att det ska vara dåligt för mina ögon. Men jag vill så gärna ha glasögon! Men jag kanske kan hitta några utan någon styrka alls.:))

Likes

Comments