Header

Igår skars det pumpor till både lyktor och skålar. Ikväll då smäller det, våran efterlängtade lokalfest ska äga rum!! Om en timme ska vi börja pynta, mycket som ska göras idag!

Likes

Comments

Jobb och slit dag in och dag ut. Svar ja har bara jobbat två veckor och är redan sliten haha.. Man får faktiskt.
Gick från 0,0 att göra om dagarna till 75% arbete. Slocknade när jag kom hem vilket börjat bli en standard. Kom iväg till återvinningscentralen o kasta lite fula möbler.. När flytt sker sker ju även en hel del rensning. Köpte med thaimat och åt tillsammans med Ludde Lina och Eva. Även såklart med pappa och den såkallade "stora Ludvig" så krångligt med två under samma tak med samma namn😂
Här kommer mysbilder från nya myshörnan som skapats under kvällen 😄

Likes

Comments

Igår stod shopping på schemat och shopping blev det, Frölundatorg åkte vi till, fick därifrån med mig en myspolotröja från New Yorker och ett läpp balsam från eos. Sedan en hel del roliga saker till den halloween lokalfest jag är med och planerar som äger rum nu på lördag. Påvägen till köpcentrat åkte vi på en superfin väg längds vattnet. Kunde ej stanna så jag försökte fota genom fönstret i farten o de blev riktigt bra måste jag säga. 👌🏼😄
Idag är det jobb på schemat och en fortsatt kassaträning. Här kommer bilder från naturen in action.

Likes

Comments

Somsagt så tog jag och Ludvig tåget ner till Göteborg igår. Landade i denna fina stad runt 12 rakavägen promenad till Liseberg för fullt ös! Gud va roligt det var! Halloween började vid 17 och då invaderades parken av varelser och alla spökhusen öppnade. Jag, J A G hatar spökhus alltså jag har aldrig gått ett tidigare men vart så rädd för de.. Fyfan.
Man kan inte ha besökt Liseberg på halloween utan att gå ett spökhus kände jag. Så in med mig och hela sällskapet på dockkabinettet. Som ni kanske förstå så är detta ett dockhus.. Fullt med dockor. Läskigt? Svar ja! Fyfan..

Nu blir de frukost sen shopping!👏🏼👏🏼

Likes

Comments

Mot Göteborg för en dag på Liseberg där det är halloween tema och en morgondag med shoppning👏🏼 Bättre får man leta efter!

Likes

Comments

Moments

Så många asgarv under gårdagen. Bästa tjejerna, eller dreamteam som vi själva tagit på oss rollen som. Hur bra som helst. Helkväll på Harrys och sedan en timmes snack på torget med Dorine. 03 bestämde vi oss för att bege oss hem så ja de blev en riktig helkväll. Här kommer bilder😄😄 varning för mitt i asgarv osv

Likes

Comments

Andra dagen på jobbet, i måndags blev jag Somsagt sjuk, tisdag var jag på plats. Va en riktigt kul dag. Sen onsdag hade jag pluggdag. Eftersom jag bara jobbar 75% så har jag en hel dag till plugget.
Osenså är det idag o då är jag på plats igen. Kassa har vi kört hela förmiddagen, superroligt!! Trivs jättebra och är supernöjd med valet att göra yrkespraktiken här för personalen är toppen och de finns alltid saker att göra 😄
Nu har jag lunchbreak, en efterlängtad en. Är helt slut i skallen efter allt nytt i kassan haha 😂

Likes

Comments

Bilder

En höstpromenad men kameran i högsta hugg. vad skulle livet va utan att kunna fotografera?
Denna promenad gav mig även en ny header som ni kanske tänkte på när ni klickade in. Nytt o fräscht och en höstbild till hösten. 👏🏼

Likes

Comments

Fan helvete och så jäkla typiskt.
Går till jobbet imorse hinner va där 20 min innan rummet snurrar till, slår lock för öronen och jag tror jag ska kräkas. Går in på toaletten dricker vatten och bara sitter och andas en stund. Blev bättre för stunden men kommer att fortsätta när vi går ut i butiken.
Säger då till min chef att jag mår väldigt illa, efter några rundor i butiken med skyltar känner jag att detta ej släpper. Försökte i nästan en timme sen kom vi fram till att jag ska gå hem. Känns inte alls kul.. Min första dag... Aja precis som han sa "blir man sjuk så blir man, inget du kan rå för" och de känns skönt att höra en chef säga till en. Då kändes det liksom okej att gå hem.
Va hemma till 07, bäddade ner mig i soffan med täcke o myskläder. Sov ytterligare 4 timmar.. Bara de kanske säger något 😂 piggare nu, så hoppas på nya försök imorgon!
Nu-buljongmakaroner o Glee ⭐️⭐️

Likes

Comments