Header

Fanny tipsar, Bilder, Äventyr

Dag 2 i Stockholm va lika härlig den.
Vi besökte somsagt museet och det var fantastiskt! Så glad att vi gick dit. Guidad visning och hon som berättade var skälet till att de blev en så fantastiskt upplevelse som det blev. Många guldstjärnor till dig!⭐️
Mer shopping blev det absolut också 👌🏼
Några random bilder och en hel del från museet kommer här 😄

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Bilder, Äventyr

Bor grymt Najs, sjukt centralt, haft grym shopping och ätit grymt god mat. Helt perfekt första dag i Stockholm med mamma. Massa shopping som ni ser. De kommer i ett enskilt inlägg när vi kommer hem.
Imorgon väntas mer shopping och även en tur till ett museum, som va ett hem, ett palats där Wilhelmina bodde för cirka hundra år sedan, hon va första med massa saker osvosv. Verka riktigt intressant så de ska vi försöka hinna förbi.
Dagen i bilder, nu laddar vi upp inför dag 2 med sömn🎉😄

Likes

Comments

Bilder, Fanny tipsar, Äventyr

I fredags samlades vi 4 tjejer runt mitt köksbord, middag och förfest. Vandrade till tåget och råkade hoppade på olika tåg... Vilket resulterade i att två av fyra hamnade rätt och två av 4 hamnade i Arboga.. Jag kom till Arboga.. Yay..
Konduktören va fantastiskt. Räddade våran panik genom att förklara att tåget på tillbaka vägen åker förbi Västerås o vi skulle komma rätt iaf, bara sisodär 40 min senare. Men iallafall komma fram.
Skumparty stod på schemat. Träffa massa nya roliga/konstiga människor... Haha vill inte ens försöka förklara. Ni som var med får minnas med mig.😂
Satan vilken kväll det blev, så sjukt svår slaget!!

Likes

Comments

Bilder

Beskriver kvällen väldigt bra. Dock inte tillsammans. Åt en tidigt räkmiddag med mamma. Sedan myste jag ner mig nybadad i soffan. Då kommer smset av Johanna "kom och drick vin med mig" "känner mig ensam sitter så långt ifrån de andra tjejerna" så jag hoppa i kläder snabbfixade mig o ut o iväg.
Otroligt trevlig kväll må jag säga!😄⭐️

Likes

Comments

Bilder, Fanny tipsar, Äventyr

Gårdagskvällen bestod av en tur till heron City. Bio: Tomorrowland A world beyond. Riktigt bra, rekommenderas!
Sedan Drive in på olika ställen för att mixa ihop den perfekta måltiden. Ovärt kan man tycka men Nejnej! Jag menar Max's pommes går ju inte att slå😍

En Såkallad helt perfekt kväll😄👌🏼

Likes

Comments

Fanny tipsar, Äventyr

Vad har hänt på sistonde? Jobb jobb och åter igen jobb.. 5 dagar i rad med start torsdag. Ni räknar rätt, idag tog jag helg😄😄
Jag fick in en utgång med ett gäng fin fina tjejer i fredags, Och killar för att inte glömma nämna er som dök in spontant och gjorde sällskap. Super kul.
Neon livet lyset neon hela kvällen lång. Jag traskande hem väldigt moget vid 00 för att orkar upp för jobb lite för tidigt dagen därpå.
Här kommer bilder: ha detta lite oftare skulle jag rösta för sinnes fett😍

Likes

Comments

Toppen, Toppenmys var gårdagskvällen! Nära o kära på plats för middag ihop. Vilken även ledde till äventyr/semester planering 👌🏼
De får ni höra om någon annan gång 🙊🙊

Idag är det fredag, jag har jobbat och är sjukligt trött. Fira vänner som fyllt år och utgång står ändå på schemat. Party.
Mitt mål just nu är att gå hemåt vid 00 senast eftersom jag har 3 till jobbdagar. Meeeen senast jag sa så kom jag hem 03... Inte ok. Ska försöka hålla mitt mål ikväll 😄

Likes

Comments

Första jobbdagen på mördarhelgen.
Som troligen ingen missat är det EM i stan. Vilket betyder att hotellen är fullbokade, alltså även mitt hotell och att alla rum då är uthyrda.. Vilket leder till att alla rum måste städas, varje dag, torsdag- måndag.
Sinnessjukt trött idag o de kommer bli stress stress... #kämpar.

Här kommer bild från gårdagen med Johanna😄
Och hur jag ser ut samt är om cirka 20 min🎉

Likes

Comments