Header

Blev väckt av en intensiv knackning på dörren. Från sovande till springande till dörren. O där ute stod mitt frukostsällskap😄
Bästa tänkbara start på denna fredag.
Ska nu till Gina för jobb (läs denna dag är ej praktik) 11-19 så blir en lång dag där, men så kul de ska bli! 😊
Sen ikväll tacomiddag med härligt sällskap, föris hos Da Doddo och sedan utgång. Kommer bli en Toppen fredag känner jag😄


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag går hem från skolan över bron mot gamlastan där jag bor. Bron har de pyntat med fina lampor o jag som älskar både julen och att fota stannar för att ta kort på dessa ljus.
Börjar gå igen. Lyfter mobilen än en gång för att ta ett foto på ljusen när jag går. En främmande man i 70års åldern som jag möter säger då "tar du kort?"
Jag lite rädd att han ska tro att jag fotat honom visar bilden jag tog och säger "ja jag fotade ljusen, de är så otroligt fina"
Han med ett härligt leende "jadu den va fin! Jag är ju själv en gammal fotograf jag också, det är så underbart denna tid"
Jag då som inte är en gammal fotograf utan bara tycker om att foto för skojsskull säger "ja jag älskar verkligen med att ta kort"
Då vänder han sig om tar upp armen och pekar mot hustaket är hundratals fåglar sitter i perfekt rader. "Där dom sitter skulle man ha ett kort, och när dom lyfter då ser man inge annat än dom. De är såå många" "precis då vill man fota"
Sen börjar vi båda ta varsit steg åt olika håll för trotts allt har vi ju bara stött på varandra o har ju inget att stå o små prata om egentligen..
"Lycka till med ditt fotande du" sa han och gick åt andra hållet.
Jag vet nu absolut ingenting om denna man förutom att han är en gammal fotograf och var väldigt trevligt! Namn? Ålder? Familj? Sånt behöver man inte veta, en total främling kan ändå lysa upp ens dag bara genom att ha ett delat intresse och inte rädslan för att berätta om det.

Detta är saker som jag verkligen uppskattar.
Såna saker som kan lysa upp vilken grå och tråkiga dag som helst!

Detta fick jag inspiration av, precis som denna "mystiska" man vill jag också bli när jag blir gammal. En som kanske kan lysa upp någon annans dag genom att säga och inte bara gå förbi tyst och tänka allt detta.
En social glad gamling de är ett mål för mitt liv jag just suttit upp!


Likes

Comments

Jobbat med mitt UF på bion även klippt av mig håret, det blir dagens update. Nu ska jag ha prov i sex och samlevnad. Hej vi går i 6:an hejdå👋
Likes

Comments

Vaknade upp med ett alldeles för trött sinne, alldeles för ont i magen och på tok för mycket illamående. Så jag bestämde mig efter många om och men för att vara hemma. Som jag känner nu efter ha sovit några timmar till och en film senare att mitt val var behövligt!
Ska ta det så lugnt jag vara kan idag och vila upp mig. Jobb ikväll med mitt UF.
Vi kommer vara serverings personal på bion där Kungsleden har en stor kundträff😊


Likes

Comments

Årets första julklapp och årets andra julklapp blev idag inhandlat. Julklapparna till julklappsbytet som jag har med min släkt😄
Skönt att ha de överstökat!
Vad de är får ni inte veta 🙊
Nu smaskar jag på en blodgrape. Sinnes surt men gott!
49 min till Criminal, räknar ner!


Likes

Comments

Har ingen aning vad jag ska göra ingen aning med vem eller vilka jag ska vara och ingen aning om det kommer bli något! Eller jajo sista där tar vi bort klart det blir något! 
Här kommer iaf lite fina outfits som jag hittade. Värt att börja fundera iaf vilken typ av klänning/kläder man villl ha för de är ju verkligen inte det lättaste😋
Klänning är ett som är säkert för min del, det känns som det ska vara de. 

 

Likes

Comments

Suttit nu den senaste halvtimmen i skolan och fixat med bilder på mina fina vänner som ska få en hederplats på min vägg. O då kunde jag inte annat än bli tacksam för hur otroligt fina vänner man kan ha. Älskar dom allihopa på helt olika sätt o har kul på helt olika sätt med dom. o dom alla är verkligen het olika haha. Men alla är ni så härliga. Inga namn behövs ni vet precis vilka ni är ❤

Likes

Comments

Ett typ av foto var det som togs denna helg. Eller ja ett foto var de inte.. Närmre 40 st på mig och Dorine i min bil parkerad på chopchops parkering drickandes varsin lyxshake från Max runt 00 på natten. Vi Båda är lite smått ganska väldigt känsliga mot laktos så magont ja de fick vi!

Övernattade i Mariefred till denna fina söndag. Fick till och med se solen men under tågresan hem hann de bli natt ute..
Kommer sova tidigt kväll har ja bestämt👌😊
Hej på er


Likes

Comments

Praktik, jobb med mitt UF, nya cheerskor, Tacomys och en helkväll med Dorine. Fråga mig men detta är en väldigt bra dag! 😄


Likes

Comments

Inatt fick jag jättemysigt sällskap av mina pärlor. Bilderna får ni tolka själva för nu behöver vi springa till bussen 😄 ha det bra


Likes

Comments