Header

Nu har jag överträffat mig själv, karma och ödet i all sin storhet... lyssna på detta
Går på tåget, tänker gå till höger men väljer istället vänster av absolut ingen större anledning än att de är trapp åt höger o jag har tung väska. Tänker ta första platsen men ser en halsduk så tar 3 steg fram och tar en stol där istället.
Funderar på att gå längre eftersom i denna stol får jag åka baklänges men sätter mig iaf..
lagom när jag satt mig hör jag en pappa till sina barn.. ”vi sitter på nr 5 och 6”
Oj tänkte jag är de förbestämda platser..? kollar snabb som tusan min biljett o har alltså lyckats gå på rätt vagn och tagit rätt plats ...?? De är inte rimligt någonstans? Inte efter alla mina omval? Och verkligen inte med tanke på hur stort tåget är?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Startade med taco och bubbel. Fortsatte med musik och dans. Avslutades med vin på ywon. En skarp vändning (eller heter det en tvär vändning??) då vägen egentligen var riktad mot krogen. Men nya spontana planer är aldrig fel👏🏼

Här kommer bilder från vår fotosession i de enda hörnet i ebbas lägenhet som ljuset faller rätt i ansiktet 😂

Likes

Comments

Beger mig av mot stan iklädd outfit för att mysa på café i timmar med sopplunch och kaffe 😍
trevlig måndag allesammans!

Likes

Comments

Med detta inlägg vill jag höja detta frukostställe till skyarna! Destination Örebro.
Två sorters bröd, ost, paprika, gurka, tomat
Cream chees med ett blåbär (?)
Turkiskyoughurt med valnötter, hallon och honung.
Kaffe eller te, juice
En marmelad buffé 😍
Och en kaka till dessert!

Sååå gott, Såå himla gott!

Likes

Comments

Jag fick en uppenbarelse idag, under provet. Sista 5 minuterna som jag bara satt och tittade genom mina svar.. inte de sista 5 minuterna som jag stress kryssa i random svar för att inte lämna blankt. Då fick jag denna uppenbarelse eller som jag kanske hellre vill kalla de, en stund av stolthet, att jag (med hjälp på traven av mamma) genomförde en dyslexi utredning för två år sedan. En utredning som jag hade behövt gör för många år sedan.. under skoltiden. Vilket vi ioförsig försökt med men blivit nekade för ”Fanny har bra resultat hon behöver inte en dyslexi utredning”
Den utredning som jag tillslut tog tag i med egna händer har lett mig till att idag med extra tid kunna sitta där de sista 5 minuterna av provet och titta genom mina svar. Inte stress kryssa i random svar för att inte lämna blank. Så som jag gjorde vid förra HP provet.

Nu med facit i handen om hur skönt detta var för mig så blir jag lite ledsen att ingen sett detta tidigare. Jag menar då lärare, mina föräldrar och jag har sett de för länge sen därav våra försök till utredning som nekats. En utredning behövs endast för att få den anpassade hjälp som alla andra redan har inbyggd.
Inte för något annat direkt, ja eller kanske som bekräftelse till mina egna känslor.
Man ska inte kolla bakåt o tänka ”jag kunde gjort bättre”.. men jag måste få slänga en liten blick över axeln o tänka ”hur hade mina betyg och min skolgång sett ut om jag fått den hjälp och stöttning jag faktiskt behöver?”

De va den blicken, jag är nöjd med det jag klart utan en utredning på papper, och jag kommer med säkerhet vara nöjd och ha aningen lättare i framtiden med utredning på papper.
Det kan ju bara bli bättre så att säga ;)

Nu ska vi öppna en flaska bubbel och fira att livet är underbart!❤️

Likes

Comments

Va kom de här ifrån ens?
Så orkeslös.. varken feber eller mer förkylt än vanligt.. bara så slut.
Igår efter att ha sovit cirka 11 timmar på natten tog jag mig iväg på mattelektionen men var tvungen att gå hem mitt i och sen sjukanmäla mig från jobbet för att jag var så slut. Trodde då att jag hade feber. Somnad på soffan i 4(?!) timmar till?
Fortsätter mitt soffgame hela dagen och sover ändå 12 timmar till natten till idag? Och är fortfarande så slut i kroppen och knoppen? Känns som att min kropp nu tar ikapp allt jag missat under senaste året.. hoppas detta passerar fort!

Igår kom världens härligaste sambo hem med blommor och choklad. Han vet hur man piggar upp mitt humör. Han är bäst ❤️

Likes

Comments

Den här dagen är verkligen Fredags Goals!
Började med en frulle på Elite med Stina. Fortsatte till Tuna p. Vidare för att hämta ut kläder på postnord som kom in the last freaking minute!! För dom är liksom till ikväll hehe
Nu packar jag väskan
Ja de är en stor väska
Nej jag ska inte ut och resa
Ja den är överdriven men ska gå till och från tåget o pallar ej bära ooooch så har jag inte mitt smakrådscrew här så måste ta med alla relevanta outfits...
Om en timme går tåget hem till Johanna som flyttat in i den fina staden Örebro. Partykväll, middag med mina tjejer, inflyttnings fest, utgång 👏🏼🎉

Likes

Comments

Så mysigt att ha hela vardagsrummet fyllt med mina nära och käraste ❤️ bjöds på kakor och tårta i söndags. Firande Nr 4 hehe man kan inte fira för mycket de kan man inte. Tror ni de är klart? Nejnej ett eller kanske två till firanden kommer inom kort 😏 älskar att fylla år o få bjuda hem alla på fika och eller middag 😍❤️

Likes

Comments

Igår styrde jag fest med tema cocktail för att fira min födelsedag med mina härliga vänner.
Snittar, cocktails, Margarita Pong osv osv
Toppenkväll är så tacksam för all hjälp innan av mina babes. Tacksam för alla presenter, fin sång och fina minnen att leva på framöver ❤️❤️❤️

Likes

Comments