Header

Agerat smakråd åt en kille som kommer glida genom hösten skitsnygg. 👌🏼

Nu fortsätter fredagkvällen med amarone, helstekt rostas och ugnspotatis. Nämnde jag bea? De kan ni iaf ge er på. Efterrrätt- choklad pudding!
Känns som vi firar något? Jajamen, så är det. Min sambo har blivit befodrad till 1: assistent (typ biträdande restaurangchef)👏🏼👏🏼👏🏼

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår slängde Ebba ihop en fanatiskt extremt god veggolasagne. Till de bubbel för att fira att Hildur jobbat sin sista söndag.
Dessert? Självklart. De va lyxmåndag men mina härliga 😍👌🏼

Likes

Comments

Tips big time! Nya menyn på ywon är 10/10 med mycket skaldjur, fisk, kött, pasta och veg Tofu med rotsellerikrokett och tryffelstuvad spetskål som smakade riktigt gott i munnen! Och såklart desserter, ojojoj säger jag bara om friterad camembert med varma hjortron.
Oså har jag hört att de har väldigt trevlig personal med. Du borde prova 😉

Likes

Comments

Jo ni, hör o häpna en annan har ju skaffat sig ett passkort på Friskis. Satans va kul de är meeen så jobbigt. Körde mitt första i torsdags, Jympa medel puls och idag Jympa medel.
Ser fram emot att prova på Box, core, de olika danspassen och yoga. Kommer säkerligen hitta något helt annat som är svinkul med. Blir en kul höst helt enkelt.
Tränar någon mer nära eller bekant där så är jag öppen för sällskap in på passen 😃

Likes

Comments

Gårdagskvällen får 5/5 guldstjärnor 😍

Likes

Comments

Idag fick jag vakna upp till nybakat bröd. Han kan den där sambon. Dig kan jag bo med ett tag till 😉

Likes

Comments

Startade kvällen med pizza och drinkar. Fortsatte ut för en drink på stan, hamnade på grändens dansgolv och avslutade på donken. Vi gjord med andra ord som många andra igår. Toppen toppen fredag med underbara vänner ❤️🎉

Likes

Comments

Satte mig precis på tåget, mitt sällskap kommer på senare så än så länge är jag solo, eller ja, solo klockan 16 påväg mot Stockholm de är man aldrig haha
En kväll i huvudstaden med musik och förhoppningvis något gott i magen väntar 😄

Likes

Comments