Det känns skönt att alltid ha ett litet schema planerat för varje vecka. Det som ligger i fokus just nu är mitt antagningsprojekt för Hyper Island. Har gjort en del och ska sätta mig och göra det sista om någon vecka. Imorgon ligger öppet hus för Hyper Island på listan och ännu ett läkarbesök. Har under  loppet av knappt ett år åkt på två njurbäckeninflammationer så nu är det utredning och mer medicin så man inte råkar ut för det igen.
Ser fram emot att besöka skolan imorgon!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ni vet när man har dagar då man är helt omotiverad till egentligen allt? Lite så känner jag just nu. Vill bara att inspirationen ska komma tillbaka så jag kan fota och rita mer, för man utvecklas inte om man inte övar övar och övar!

Förra veckan var jag ute och tog några foton med Tim. Blev väldigt nöjd med denna bild som ser ut som någon modern cow-boy film. Vi hittade ett ställe vid värtgasverket där man fick befinna sig, de har tyvärr stängt ner större delar pga  att de ska bygga om. Önskar att jag hade fler dagar att bara ha en heldag med foto.

Idag är det Charlotte Halls vernissage i hornstull, en kollega till mig med mycket erfarenhet inom fotografering. Hon är duktig så jag hoppas på att få mycket inspiration idag.

Likes

Comments

Hej hopp allesammans!
Den här veckan har det varit strålande väder och det känns underbart. Tänkte passa på att lägga upp mitt lilla verk jag pysslade med igår kväll, inser dock att jag inte är en rackare på min handstil..haha men det är som det är!
Ha en fortsatt trevlig onsdag mina vänner

Likes

Comments

Nya investeringen

​Den var inte billig min nya leksak. Men ska man ha bra saker är det värt att slänga ut några tusenlappar extra. Cintiq 13 Hd interactive pen and display är mitt nya tillskott i min konstnärs samling. Tanken var och är att jag ska lära mig mer om digital konst och leka runt en massa. Det är en skärm med touch display på 13 tum och kopplas upp via dator där mjukvaran sedan anpassar sig till ritplattan. Det är spännande och nytt för mig eftersom att jag alltid har hållt på med traditionell konst, dvs penna och papper. Så jag kommer att blogga mycket mer om min digitala konst och kankse lite mindre om min traditionella på ett tag.

Hoppas allt är bra med er och att ni får en fortsatt trevlig måndag :) Puss

Likes

Comments

Tänkte visa upp en bild på hur min tatuering ser ut just nu! Skuggningar och färg läggs till snart under sommaren eller i höst då den är känslig för sol. Motivet är en påfågel som jag gjorde på Heavenly Ink för drygt en månad sedan.

Många frågar om den gjorde ont men jag har insett att min smärttröskel är ganska hög, under första timmarna kände jag för att sova lite men valde att inte göra det eftersom att jag brukar få ryck i benen. Efter 7 timmar var den klar och senare under kvällen mådde man iaf inte prima, slängde mig över toan och kräktes. Utöver den oturen gjorde det egentligen bara ont sista timmen när man var som mest öm. Nu kommer man bära shorts resten av sommaren :)

Likes

Comments

​Ja, nu har jag känt för att starta en ny blogg som kommer att handla mycket om konst och design samt lite hälsa och mode. Ganska många kategorier men man vill ju samla allt man gillar på ett och samma ställe. Nu tänkte jag hälsa alla välkomna hit och hoppas att jag kan dela lite inspiration till er alla i denna blogg.

Likes

Comments