​Har legat och ​tittat igenom en massa bilder från gamla resor som jag inte sett på jättelänge! Här är några bilder från förra sommaren som jag spenderade i Spanien och åkte runt på södra kusten i två och en halv vecka vilket var amazing! Drömmer mig bort till exotiska ställen och vill bort från kalla Sverige...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

2016-07-22

Idag så hade vi en supermysig grillkväll här hemma. Det har äntligen blivit fint väder, lagom till när jag precis slutat jobba! Även två dagar kvar till Beyonce i Köpenhamn !!!! Livet rullar på riktigt bra. Som ni ser på mina fina poser på slutet så har på mig ett par nya byxor från asos och min Ivyrevel tisha som kom igår. Love it!


Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

​Några Snapshots från förra veckan <3

Här är när vi hämta Susannas valp Whisky.

Söta lilla Kayla.

När Susanna och jag var ute med Lily.

Jag och Frida.

Likes

Comments

Idag så tvingade jag Wendla och Alice till skolan för att hjälpa mig med en uppgift i formgivningen, så vi var i studion i ca 3 timmar och jag måste ge Maya lite cred eftersom vi inte skulle få några foton utan hennes hjälp med blixtarna, Har aldrig använt något liknande förut . Nu så sitter jag här men en tom godispåse, full mage och en massor med bilder... tänkte att jag fick lägga upp några då :)

Likes

Comments