View tracker

1. här 2. här 3. här

Här är några tröjor från ZARA som har stilen som jag har älskat på senaste tiden. Mycket blommor och broderi, "gucci-stilen" där allt är för mycket.

1. här 2. här 3. här

Jag drömmer mig bort i Guccivärlden och önskar att jag någon dag kmr gå runt i alla dessa kläderna. Men här är några utav mina favoriter från Gucci, älskar deras jeans och jackor, allt broderi är såååå fint.Man känner igen mycket från Kylie Jenner och hennes outfits på instagram, she loove de gucci too ;)

1. här 2. här 3. här

Här är några favoriter från KENZO paris med mycket blommor och skrikiga färger. Älskar speciellt t-shirten till höger!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hur härligt är det inte att resa bort ibland. Kom hem från Rom för några dagar sedan och ville bara lägga ut några bilder här. Inte så värst skönt att komma hem till -3 grader :((((Likes

Comments

View tracker

​Har legat och ​tittat igenom en massa bilder från gamla resor som jag inte sett på jättelänge! Här är några bilder från förra sommaren som jag spenderade i Spanien och åkte runt på södra kusten i två och en halv vecka vilket var amazing! Drömmer mig bort till exotiska ställen och vill bort från kalla Sverige...

Likes

Comments

2016-07-22

Idag så hade vi en supermysig grillkväll här hemma. Det har äntligen blivit fint väder, lagom till när jag precis slutat jobba! Även två dagar kvar till Beyonce i Köpenhamn !!!! Livet rullar på riktigt bra. Som ni ser på mina fina poser på slutet så har på mig ett par nya byxor från asos och min Ivyrevel tisha som kom igår. Love it!


Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

​Några Snapshots från förra veckan <3

Här är när vi hämta Susannas valp Whisky.

Söta lilla Kayla.

När Susanna och jag var ute med Lily.

Jag och Frida.

Likes

Comments