2016, Fashion

Tidigare denna månad fick jag ett smakprov på mina materiella drömmar och gjorde mitt första köp från Gucci. Jag köpte the supreme card case in tan från deras butik på Westfields i London och fick bra service och kände mig glad när jag lämnade butiken. Kände att det var bra att börja med något litet som jag kommer använda mycket men vem vet vad jag kommer tycka om i framtiden ;)

Likes

Comments

2016, Allmänt

Julen är min favorithögtid och har alltid varit! Älskar all musik och att göra julgodis och sätta upp ljusslingor överallt. I år känns det som om julen knappt hann börja innan den var över och allting har gått alldeles för fort. Nu är det bara några dagar kvar tills nyår som jag också älskar och jag ska nog ta lite bilder då också :) Hoppas alla har haft en skön jul och får ett ännu bättre nyår :) <3

Här är några bilder från min jul!


Likes

Comments

Fashion

1. här 2. här 3. här

Här är några tröjor från ZARA som har stilen som jag har älskat på senaste tiden. Mycket blommor och broderi, "gucci-stilen" där allt är för mycket.

1. här 2. här 3. här

Jag drömmer mig bort i Guccivärlden och önskar att jag någon dag kmr gå runt i alla dessa kläderna. Men här är några utav mina favoriter från Gucci, älskar deras jeans och jackor, allt broderi är såååå fint.Man känner igen mycket från Kylie Jenner och hennes outfits på instagram, she loove de gucci too ;)

1. här 2. här 3. här

Här är några favoriter från KENZO paris med mycket blommor och skrikiga färger. Älskar speciellt t-shirten till höger!!!

Likes

Comments

Hur härligt är det inte att resa bort ibland. Kom hem från Rom för några dagar sedan och ville bara lägga ut några bilder här. Inte så värst skönt att komma hem till -3 grader :((((Likes

Comments

​Har legat och ​tittat igenom en massa bilder från gamla resor som jag inte sett på jättelänge! Här är några bilder från förra sommaren som jag spenderade i Spanien och åkte runt på södra kusten i två och en halv vecka vilket var amazing! Drömmer mig bort till exotiska ställen och vill bort från kalla Sverige...

Likes

Comments

2016, sommar

2016-07-22

Idag så hade vi en supermysig grillkväll här hemma. Det har äntligen blivit fint väder, lagom till när jag precis slutat jobba! Även två dagar kvar till Beyonce i Köpenhamn !!!! Livet rullar på riktigt bra. Som ni ser på mina fina poser på slutet så har på mig ett par nya byxor från asos och min Ivyrevel tisha som kom igår. Love it!


Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

​Några Snapshots från förra veckan <3

Här är när vi hämta Susannas valp Whisky.

Söta lilla Kayla.

När Susanna och jag var ute med Lily.

Jag och Frida.

Likes

Comments