har börjat kollat på dawson's creek. rågammal men ändå ganska mysig serie. det enda som jag stör mig på är att skådisarna är 20 i verkligheten men ska spela 15. sen beter sig dem sig inte som dem är 15 heller, utan dem pratar om deras "dysfunktionella familjer " och att dem inte vill växa upp och vara "en kliché" och sen berättar dem för sin hemliga kärlek som inte alls är så hemlig hur extremt sexig han är. inte FAN gick jag till min pojkvän när jag var femton och pratade hur sexig han var och hur allt han gjorde var sexigt och allt han gjorde tände mig. förutom det så är serien ganska mysig. 

så jävla överdramatiskt att stå på en jävla båt mitt i en jävla sjö

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

igår firade jag min födelsedag ett par dagar tidigare med mina allra bästa vänner. det var HUR JÄVLA KUL som helst och idag är jag råtrött och tänker ligga soffan o titta på friends och käka resterna från festen. typ en halvtaskig chokladtårta, lite chips och godis och sånt. det är okej att moffa lite extra när man haft födelsedagsfest. om en vecka är jag på havet och njuter och imorgon är jag ledig. livet är ganska najs!

Likes

Comments

jag ba Ä-L-S-K-A-R att titta på dokumentärer. det är typ bland det bästa jag vet när jag är själv hemma, att sitta i soffan och dra igång någon dokumentär om alla jävla hemskheter ute i världen. DOCK äre ju inte supernajs att dra igång en dokumentär om förintelsen när man ska ha filmkväll med ett gäng polare... men my oh my vad jag kollar på dokumentärer när jag är själv, är en riktigt nörd. 

såg denna i fredags och fyfasen vad jag böla. enda sen jag såg rädda willy när jag var mini har späckhuggare varit mitt favoritdjur och när jag såg denna bestämde jag mig genast för att aldrig igen besöka ett zoo, en djurpark och speciellt inte något jävla seaworld och framförallt aldrig seaworld i orlando. never ever. free tilly! (se den så fattar ni....) kjamis 

Likes

Comments

när jag vaknade imorse tänkte jag "idag ska jag skaffa blogg" och så helt plötsligt har jag gjort det. tjaba hörrni! vem är jag rå? mitt liv kretsar mest kring plugg, jobb, kompisar, gym o fest, typ som vilken annan 20+are som helst. jag är oftast alltid glad och om jag får säga det själv finns det ingen som är roligare än mig. jag har ingen pojkvän utan är singel och ensam, på kvällarna äter jag glass direkt ur paketet och kollar på en disneyfilm. jag kanske låter hemskt ocool men det är jag inte...

klarade iaf dagens tenta och ska käka "lite" mellis med min bästis nu. kramis 

Likes

Comments