Ber om ursäkt för ett alldeles för långt uppehåll! Kommer inte hända igen... Fast det gör det nog...

Efter många arga kommentarer och besvikna blickar över mitt uppehåll så kände jag att ett liv utan blogg är en blogg utan liv.

Och sådant får inte existera.

#filosofen

Så vad har hänt under denna tid undrar ni? Har pengar flödat in? Disken diskats? Kläder tvättats? Kompisar träffat?

Svar: Ja

Allt det har skett i en mer eller mindre utsträckning. Men nog om dåtiden och mer fokus på nutiden för att sedan påverka framtiden!

Jag har tagit en långhelg och rullat tillbaka till staden som gjort fler bilar än någon annan stad: Gefle (med en mellanlandning i Estocolmo där en natt avklarades och trevligt folk jag träffade). Mor fyllde ju år så blev liten överraskning för henne, närmare 50 än 40 nu, vilket var kul! Alltså, att få mat serverad, hårklippning betald och kläder tvättade...

Så nu har jag även haft en klassisk hemmakväll med mello och godis, och jag är trots det helt förstörd. Tårarna rinner ner från min kind och jag kan inte prata. Den där jä*** chokladbiten kan väll sväljas i rätt strupe nån gång... Och sen kunde ju Loreen gått till final hon också. Första gången någon verkligen vågade gå mot normen och melodireglerna i både text och framförande, så blir det BARA andra chansen.

Jaja, vi får ju iaf se henne en gång extra! Hon eller Robin tar hem det!

Bet on it, bet on it

Näe, nu är det dags för min skönhetssömn med en skvätt av dåraktiga drömmar och tvivel så jag orkar med morgondagen.

Ber om ursäkt igen för mitt uppehåll men vill samtidigt tacka er 27308 följare som trots allt valt att stanna under tiden.

Make Taco great again!

Nacho la vista!

//Taco

Likes

Comments

Shit va snabbt tiden går! Varit torsk i 2 veckor nu och det känns fortfarande helt ok. Visst ekonomin kunde varit bättre, jag kunde ju gärna haft något som inbringar en lön nästa månad, men nej.

På tal om cash så har jag börjat äta nudlar, har aldrig gillat det riktigt förr men nu är det av förklariga orsaker (4 kr per paket) en stor del av min vardag! Aldrig upplevt mig själv som student mer än vad jag gör nu.

18 års kalas har jag hunnit med också, sköj! Lillkusinen som blev lite större. Hon fick en marabouchoklad av mig som jag fick i inflyttningspresent av annan. Shit happens.

Den här veckan blir det troligtvis noll besök på gymmet, för nu är det pluggvecka yaaay

Vet inte om jag nämnt det tidigare, men jag läser till osteopat. Och för er som inte vet vad det är, så är det osteopaten som gör hål i ostarna.

Annars då? Väntar på att mor ska skicka ner matlådor och nytvättade kläder. Men i den verklighet man lever i så får man troligtvis vänta ett tag på det.

Mer annars? Kan snart lira bättre på strängar än Jimi Hendrix, sjunga bättre än Freddie Mercury och skriva låtar bättre än Ed Sheeran. Vänta ni bara!

Är ni inte där för mig nu när jag är i botten så är ni inte med mig när jag är på toppen!

"En fuckad värld" är mitt senaste mästerverk. Då jag inte vill slå igenom än så får nog Mr. Uggla den.

Jag vet, jag är snäll.

Nacho la vista!

//Taco

Likes

Comments

Det är få som vet skillnaden på ovanstående. Jag är inte en av dem.

Jag tror att i stort sett så är alla världens politiska regeringar korrupta på något sätt, möjligtvis inte Island, men annars.

Jag har egentligen inte mycket för politik och kan inte så mycket heller. Jag vet inte var jag står, är det till höger? Vänster? Eller centralt? Det enda jag vet är att jag inte står längst ut på någon av kanterna.

Alla säger vettiga saker, men tyvärr så tippar vågen allt för ofta över på allt dumt som sagts.

Dagens politik är en show där den med flest rubriker i tidningarna vinner, oavsett vad dem handlar om.

Se bara på förenta staterna, som inte är så förenta längre. En realityshow. En demokrati där majoriteten av folkets röster inte vinner, för vissa stater betyder mer än andra.

Jag skriver nog för många, när jag vet mer om kandidaternas skandaler än vad dem egentligen står för. Glömde, har ju faktiskt läst något om en mur...

Bryr sig ingen om utbildning, vård och framtid längre? Allt handlar om invandring. Hur många kan vi ta emot? Hur många måste vi ta emot? Måste vi ta emot dem?

Jag förstår att det är mycket som händer i världen med ISIS och att folk kan vara rädda för det. Men hur ska man kunna leva ett normalt liv om man tror att varje muslim man möter är en möjlig terrorist? Var det någon som sa 1938?

Och allt snack om raser.... Klart som fan att vi människor tillhör olika raser, men man kan välja att se på varandra som precis det, olika raser, eller som en gemensam art. Det sistnämnda brukar vara ett bättre alternativ.

Det är en fuckad värld vi lever i, vars högsta poster är uppsatta av idioter i dem flesta fall.

Krig finns överallt, har alltid gjort och kommer alltid göra. Tyvärr. Och tyvärr måste det alltid finnas, för människor måste tyvärr dö. Annars går inte världen runt, varken ekonomiskt eller överlevnadsmässigt. Det är ekorrhjulet. Tyvärr är det dock så att många gånger så är det fel människor mister livet...

Ett inlägg som handlade om mer än jag tänkt, ibland svävar man iväg.

Nacho la vista!

//Taco

Likes

Comments

Helvete vad det ska blåsa här i väst! Har man inte kludd under sulorna flyger man iväg som ett jävla lönnlöv...

Men nog om vädret, vi alla visste att sådant inte gick att lita på här nere.

Har haft mina första gäster, va kul att träffa lite folk! Umgås ju mest med dammråttor annars. Inga riktiga göteborgare precis men de hade några kassa skämt ändå, typ som att Frölunda är bra på hockey hehe

Skojade bara, blivit smittad av göteborgshumorn. Snälla hjälp mig!

... Dem är från Gävle/Nörge om ni undrade.... Och ja, båda kan prata svenska flytande

Några kunder än då?

Nope men snart vänder vindarna och jag kan kissa rakt fram igen utan att få det i munnen! Cause` I got a feeling whooo hooo

Och för er som inte vet så är Meryl Streep en överskattad skådespelare och orkesterns trumpetman, en snubbe som snubblade på ett bananskal och blev president med FYRA konkurser och realitysåpor i bagaget, är givetvis underskattad.

Jag och resten av världen skrattar samtidigt som vi bygger våra skyddsgravar och fyller på våra matförråd.

Men världen är inte rättvis, tänk bara på de fattiga, föräldralösa barnen i Afrika! Tänk vilken tur de har som är ovetande om vem världens mäktigaste man är! De slipper tänka på matförråd, framtida världskrig, twitterbråk och hur många likes de fick på senaste bilden. De behöver bara oroa sig för att överleva dagen.

Jävla turungar...

Men som sagt, världen är inte rättvis

Nacho la vista!

//Taco

Likes

Comments

Tro det eller ej men det finns en musikalisk man (möjligtvis två eller tre) jag rankar högre än HH och det är Redhead Ed.

Ed Sheerans musikaliska talang är på en nivå över resterande wannabees. Hans låtar är orginella och alla vill ta del av hans kunskap, och han låter alla göra det, i utbyte av att han får ta det bästa från dem andra.

Nu har han släppt två singlar idag, "Castle on the hill" och "Shape of you". Personligen gillade jag studioversionen "Shape of you" bäst, men när jag sedan hörde den akustiska versionen av "Castle on the hill" så svängde det över. Rejält!

Detta ska tydligen vara en teaser av hans snart antagligen släppta album. Ett album vars låtar jag redan hört... tror jag. De ska redan ha läckt och finnas på youtube, där jag hörde dem, inte helt klart att dessa är på albumet, men antagligen ja. Fanns ett par vassa låtar! Men en jag tyckte va sådär var "Say me" som han kör med hjälp av David Guetta och Taylor Swift, inte min smak.

Menmen han har gjort det igen, snart, släppt en skiva som kommer storma världen.

Önskar jag hade lite ginger talent...

Nacho la vista!!

//Taco

Likes

Comments

Nu får man snart inte smälla raketer eller smällare på nyårsafton längre. Folk, också kallade idioter, förstör för resten. Som vanligt.

Idioter skjuter raketer mot folkmassor, mot brandmän som försöker släcka elden och kastar till och med smällare i barnvagnar (G-town, Gävle, min stad). Snittet på IQ i det här landet måste ha sjunkit med minst 50% de senaste åren...

Då undrar man ju, ska alla drabbas av någras idiot? Igen?

Som min gamla filosofilärare alltid frågade oss i ett snabbt andetag med rysk dialekt, "är det rätt eller fel? Mmmh rätt eller fel?"

Jag vet faktiskt inte. Dem värsta kommer ju självklart få tag på skiten ändå med hjälp av internet och hemmabyggen, men ja, olyckor och idioti kommer säkerligen minska så det kanske är värt det. Kommunerna får kanske betala för ett stort smällpaket själva som smäller av 00.00. Resterande tid får bli mörk och tyst.

Eller! Bara smällpaket som säljs, inga enskilda raketer eller småskitar. Dyra ska dem också va. Och ser polisen några med en liten fjuttraket eller nått så burar vi in dem bakom galler.

Men vad vet jag? Bryr mig egentligen inte. Har inte smällt något på flera år och vill hellst av allt bara sova vid 22. Gör som ni vill, bara ingen blir skadad psykiskt eller fysiskt!

Nacho la vista!

//Taco

Likes

Comments

Fyra Dagar har gått, i fyra dagar har jag nu varit i Håkans stad och fortfarande inte fått en glimt av honom.

Jag är inte arg eller ledsen, bara lite besviken.

Men nog om honom, mitt liv kretsar inte runt HH (sa nån idiot).

Under dessa första dagar som förhoppningsvis permanent utflyttad duvunge ur holken har jag gjort mindre än jag borde men klart mer än förväntat, vilket jag är jävligt nöjd över. Jag har bara en flyttlåda kvar att packa ur, den enda jag inte fick hjälp med. Jag har bara två klädesplagg på en stol, samt den där tvätthögen mitt på golvet. Diskat tre gånger, en gång till och det är tomt i diskhon!

Besökt gymmet jag ska jobba på, kommer bli kanon! Inte så mycket kunder/patienter än så länge... men det kommer! För er hundratusentals läsare som inte vet, så arbetar jag som idrottsmassör. Nu vet ni.

Ska dit imorn igen för att fortsätta marknadsföra min kropp...s händer, så folket vet att jag finns. Blir kul! Ska dessutom kanske bli grupptränare där, blir också kul. Tror jag.

Känner verkligen hur livets branta backe har planats ut med vägar åt både höger och vänster. Nu gäller det bara att ta rätt väg och strunta i trafikljusets röda färger och bara köra.

MOT SLOTTSSKOGEN!!

Nacho la vista!

//Taco

Likes

Comments