• 193 readers

Likes

Comments

Hej! Nu har jag jobbat ett tag med att sammanställa min sommar i bilder! Har bytt telefon under sommaren så en del finns inte med, och sen så har jag inte hunnit gå igenom systemkameran ännu, men det kommer så fort jag finner tid till det!

  • 258 readers

Likes

Comments

Nu har ju inte jag bloggat på hur länge som helst! Jag har nog ingen ursäkt för det, har helt enkelt inte tagit mig tid till det.

På jobbet så är vi ute hur mycket som helst när det är så fint väder (alltså för en förskola). Har börjat med utvecklingssamtal, jag är ju inte direkt erfaren på den fronten så det blir väldigt intressant!

Sen sist har jag varit i Rantajärvi två vändor, har varit i Luleå, sprungit på krogen en del, varit i Gällivare, på Icehotel, i Björkliden, firar 20 åringar, hängt med familj och vänner, målat i mosters lägenhet, varit ute otroligt mycket å bland annat börjat powerwalk'a, osv osv. Har helt enkelt haft fullt upp!

Tänkte att jag slänger upp ett gäng bilder för att sammanfatta!

Likes

Comments

Idag är det onsdag, tre dagar sedan jag kom från Luleå, känns som att jag var där igår. Har haft så fullt upp sen jag kom hem så tiden går så fort!

Idag blev jag klar med portfolio, så nu kan jag äntligen andas ut! Det är sjukt kul att ha portfolioarbete med barnen, men jag blir så uppstressad när jag inte hinner med allt som jag vill hinna.

Iförrgår så städade jag i flera timmar, hängde med brorsan, också hann jag med massa annat pappersarbete hemma.

Igår tog jag en kaffe med mamma, faster, moster och Lumi, brorsan och Anton kom också förbi. Övningskörde med mamma en sväng innan hon släppte av mig hos Carro.

Jag och Carro hängde hos henne ett tag innan vi drog på lite ärenden, och ett besök hos hennes mormor!

Nu ska jag njuta av min rast!

Likes

Comments

Har portfolioveckor, fullt ös. Mycket pappersarbete som ska hinnas med. Har pluggat körtkort på rasten. Nu ska jag äta mellis, sen ut i fin vädret! Ha en bra dag gott folk!


Likes

Comments

Just nu så sitter jag på tåget påväg till Kiruna. Har spenderat helgen i Luleå. Åkte dit i torsdags Har shoppat, fast inte så värst mycket. Men hittade faktiskt en vårjacka! Och annat smått.

I fredags var jag på fest, med ett gäng föredetta Övertorneåbor, en Kirunabo, och ett gäng Luleåbor. Efter festen så gick vi på olearys, kul att faktiskt gå ut någon annanstans än i stan 😊

Lördag så gick jag på stan en sväng, sen var jag till Max med Catti. Mot kvällen tog jag bussen till Maria, sen drog vi på Heroes med Zeb.

Under veckan så har jag inte gjort så värst mycket. Har hängt med Carro, träffat Micke, Ellinor och Albert. Träffat moster, Johan och Lumi. Tvättat kläder. Fick rycka in i köket på jobbet i torsdags, kul med lite variation ibland. Hade också öppning för första gången på flera månader.

Juste!! Vi har åkt skidor på tisdag och onsdag, alltså på jobbet. Var mycket negativt inställd till det till en början, men det var faktiskt riktigt roligt!

Nu ska jag läsa lite historietidningar och vetenskaps värld, som den lilla nörd jag är! Haha

Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag, haade.

Likes

Comments

Idag hade jag otroligt mycket energi på jobbet faktiskt, är sjukt tacksam att jag fick feber förra veckan, nu känner jag mig friskare än jag har gjort på flera månader.

Sen sist jag skrev så har jag till att börja med inte varit på krogen, otroligt skönt med vilohelg. haha.

Däremot så har jag spenderat tid med det nyaste tillskottet i familjen, finaste lilla prins Albert <3 Helt sjukt söt liten grabb. 

Har också träffat finasta lilla Lumi, Johan och moster. Blev ett långhäng där!

Sen har jag spenderat en del tid med Carro. Vi har solat solarium, glidit bil och haft kafferep. Sen fick jag leka massör i vanlig ordning..

Har också tittat ett helt gäng filmer med mamma, övningskört, shoppat en hel del, käkat gott å faktiskt bara tagit det lugnt hela helgen.

Nu hade jag som planerat att sova, imorn blir det skidor på jobbet, skippar att ge er någon kommentar på den fronten. haha!

Godnatt foookeees.

Likes

Comments

Igår övningskörde jag i flera timmar, var på lite affärer, tog en kaffe med mamma, och plockade upp brorsan medans jag körde.

Idag har jag jobbat, det var rätt så lugnt fast ändå inte. Efter jobbet drog jag och mamma en sväng på stan och slösade en massa pengar.

Nu ligger jag i soffan å kämpar för att hålla mig vaken. Skalman är ju pigg i jämförelse med mig.

Likes

Comments

Igår tog jag tempen en sista gång, feber. Men då fick jag nog och bestämde mig för att jag ska vara frisk, så idag har jag återgått till jobbet. Så jag är officiellt friskförklarad!

Dagen har flytit på riktigt bra, fullt ös fast ändå inte.

Lunchrasten spenderade jag åt att plugga körkort, har bestämt mig för att ta tag i det här nu!

Slutade klockan 15, men blev fast här å babbla med mina jobbarkompisar. Nu ska jag plugga lite körkort innan jag sticker hem.


Likes

Comments