T-R

Buoris! Jag är tillbaka i St*ckholm efter världens finaste helg. Det har varit så mysigt att vara med áhkko och mamma och bara fått finnas till :'( Det är ju sjukt att jag valt att flytta ifrån mina favoritsaker haha.

Jag tyckte jag lyckades bra med att vara snygg. Det enda minuset jag vill ge mig själv är täckbyxorna jag hade på fredagen, dom va skitfula. En dålig sak med att va klädd är alla som vill fota en lol, men det är ganska kul att se deras snopna ansikten när jag säger.................nej :-)

Jag köpte massa fina saker som jag är extremt nöjd över men har inte fotat dom så det får bli ett annat inlägg.

Det va första året på länge som jag inte jobbade alls så mina kussar tog över den rollen. Så duktiga <3

På fredag gick jag, mamma, moster och áhkko för att se Kitok i restaurangkåtorna haha. Vi var helt okej nöjda! Áhkko gick hem efter halva.

På lördag kom det här gänget över dagen!! So kul. Vi åt nuggets och gick runt.

...........ooch även på lördag så såg vi Kitok......i restaurangkåtorna.... Men det va jättebra, ingen kulturkrock, all good, hex doctor.

Sen åkte dom hem och jag blev bjuden på fest!! Eftersom jag är en klant så hade jag inte tagit med mig kolt?? Men jag har iaf världens bästa moster som drog fram min gamla konfirmationskolt och så klippte vi av några decimeter och så hade jag plötsligt en helt okej festkolt.

Bråkade med mamma om frisyren och med áhkko om skoband men till slut blev jag ganska söt visst? Lite väl traditionell hah men ändå söt!

Från lördag kväll har jag bara tre snapbilder men vi hade det jättekul! Vi gick på samedansen och sen hem till Nils-Olof och åt kokkött tills klockan var tre. Älskar att vara nånstans där alla andra har dubbelnamn hah.

Och så blev det söndag, alla åkte till Tråante, jag och Walter åkte till Lule.

Bara ett år kvar tills nästa marknad :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej mina söta bloggläsare!

Jag sitter på jobbet och fryser. Men jag ska inte klaga, den här arbetsveckan blev bara 3 dagar ?! För jag blev aldrig inringd i tisdags och imorgon är jag LEEEDIG! I tisdags så städade och chillade jag, det var så mysigt.

Kanske drack en Celsius oxå :| Haha asså halva min kamerarulle är verkligen såna här bilder där jag ska se hur min eyeliner ser ut i olika miner:

Efter timmar av soffsittande så gick jag ut på promenad. Jag hittade en skridskobana:

Jag åkte runt lite på den tills jag blev alldeles åksjuk och var tvungen att gå hem igen.

Igår skulle jag och Olivia prova den nya halloumiburgaren på Max. Den var jättegod när jag väl fick en utan kött hah. Jag fattar inte hur jag alltid kan vara den som får defekt mat

Nu till två mindre roliga saker:

  1. Jag har brutit mitt köpstopp
  2. Jag har tackat nej till drömjobbet "lemurvakt" :(

Känns deppigt med jobbet men jag var tvungen att hindra mig själv från att stanna kvar i den här stan!!

Det jag shoppade var bland annat lite småkrams men detta är det jag är mest intresserad av:

Nattcreme från Apoteket :O Jag får väääldigt bra vibbar av denna, tror att den är svinbra. Olivia köpte en likadan.

Glittereyeliner från H&M <3 Denna kunde jag inte sluta tänka på sen första gången jag såg den så det tycker jag själv faktiskt var ett OK köp. Den e skiiitfin.

Kan inte fatta att jag åker till Jokkmokk imorgon. Jag hoppas att det kommer va jätteroligt och att jag inte kommer gråta minsta lilla.

Ha det bra och kom ihåg att:

Likes

Comments