detta är vad jag önskar mig i födelsedagspresent

en sådan här barbie. helst vill jag ha den till vänster men annars den blonda

en barbiebil som jag tror att alla barbiedockor kan åka i. och spelpaket för the sims 4 här småbarnstillbehör

ths sims barnrums prylar och the sims hund och katt som faktiskt inte kommit ut än

och så sims statsliv och playmobil barnkammare

och så huset och trädgårdsgrejerna

fi

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

idag är det fredagen den 13

det har inte hänt mig något alls utsn min dag har varit som alla andra dagarna. jag har städat och så har jag pratat med både personal och sjuksköterskan eftersom jag tyvärr skar mig i går igen. sköterskan tejpade såret då jag hade ganska ont och sedan undrade de varför jag inte hade sagt till. men varför ska jag säga till? det hjälper ju inte ändå. och som vanligt går det inget bra på tv heller och jag skulle behöva gå ut för att köpa godis eller något men det är så jävla kallt ute och jag borde spara mina pengar

(och jag orkar inte klä på Novalee)

idag var det faktiskt personalen som städade i min lägenhet så ska det egentligen inte gå till men jag var upptagen med att få omläggning och samtal av sköterskan så nu blev det så denna gång.

och så är mamma hemma från turkiet och hon hade haft det bra, och faktiskt köpt en liten present till mig de var så nöjda med sin resa och på söndag ska vi äta på filippos i klocket

fi

Likes

Comments

ska inte skriva något jättelångt i kväll för jag mår inte bra.

idag på jobbet fick jag vara och hjälpa till på bokavdelningen och jag vantrivdes verkligen där inte så att jag har något emot Roger men böcker är inte min grej. den andra tjejen som var på lek fick vara kvar där medans jag fick byta plats, visst chanette sa att hon kommer sluta snart och det behövs alla extraresurser på böckerna då det är så mycket böcker. men min kropp bara skrek ångest och att jag blivit straffad för något men har inte en aning om varför. det känns som de flyttade på mig för att de var missnöjda med mitt arbete. och min kollega ger mig inte bättre känslor, nä hon tar in de saker som jag prismärkt. liksom seriöst är det något fel på mina priser?

nä skitdag och en ledsen och ångestfylld sofie som kom hem

fi

Likes

Comments

jag har en hemsk kräkfobi alltså det är inte lite obehagligt utan jag får verkligen panik. klarar inte av att höra någon säga att den har ont i magen eller mår illa vill bara springa så långt bort från den personen som jag bara kan. allt för att slippa smittas av magsjuka. min fobi är så extrem att jag tex inte kan gå förbi där någon kräkts. en gång när jag var liten och mamma tog mig till jourcentralen så vade nån som kräkts i ingången och mamma fick lifta mig över det för jag kunde inte ta mig förbi det och allt bara låste sig.

jag tror att fobin kommer från när min lillasyster hade hjärnhinneinflammation

hon hade ätit blodpudding och sedan spydde hon i sängen jag frågade om jag fick gå ut men min syster sa nej.

verkligen hemskt

fi

Likes

Comments

lite bilder från olika sidor på nätet. kläderna är från ellos.se så himla fina eller hur?! speciellt bodyn har ju typ värdens gulligaste motivet. helt kär i sådant mönster.

och vad tycker ni om dockvagnaran? visst är de fina självklart finns de inte i sverige

fi

Likes

Comments

fem saker som jag önskar mig

jag önskar att det ska bli 25 oktober då jag ska åka på kryssning med boendet då.

jag längtar efter min mamma och önskar att hon köpt något till mig samt klippt sitt hår i turkiet

jag önskar mig pengar till kryssningen och till tatuering

och så önskar jag att jag ska få resa till Barcelona igen

det är nog mina största önskingar för tillfället och speciellt mamma och kryssningen vill åka NU men det är bara att vänta. nästa tisdag åker jag i alla fall ut till högsjö och jag har massor av grejer som jag ska ha med mig

min packning

 1. resesängen
 2. madrassen
 3. täcket och kudden
 4. babyskyddet
 5. hjulen
 6. adaptern till vagnen
 7. åkpåsen
 8. täcket till vagnen
 9. skötväskan
 10. matskålen till katten
 11. kattsand
 12. katt mat

fi

Likes

Comments

saknar sommaren jättejätte mycket och speciellt vattenmelon men tänk om det finns vattenmelon på båten? visst det är nog att ha för höga förväntningar men jag är så sjukt sugen på vattenmelon. jag saknar värmen jag saknar att ha tunna kläder. livet blir så jävla mycket enklare under sommarhalvåret. man behöver inga ytterkläder tex. utan man kan bara hoppa i sandlaerna och sedan gå ut man kan äta grillat och det finns massor av färska frukter och bär som inte finns på vintern och så kan man bada.


fi

Likes

Comments

jag är så himla svartsjuk på min mamma som är i turkiet nu, jag vill oxå vara i turkiet där det säkert varmt och skönt och man kan bada i havet låter inte det helt underbart?? jag vill veta hur det känns jag måste få veta hur det känns men hur vet man vart man ska resa då? var är det varmt?

grekland? canarieöarna?

fi

Likes

Comments

tänk att vi redan är framme i oktober jag har liksom inte kommit över sommaren ännu och är inte alls redo för någon höst eller vinter. den 25 åker jag på kryssning jag har tjatat sedan i sommras ang att jag vill åka på kryssning och nu ska det äntligen bli av. de tre senaste nätterna har jag drömt om båtar, i natt var jag på ett varv? sjukt ologiskt men antar att det är för att jag är så taggad på kryssningen som jag verkligen längtar till. och på torsdag åker min mamma till turkiet tillsammans med Håkan och jag är inte lite svartsjuk om man säger så.

btw håller jag tummarna för min vän Angelica så att hon ska bli frisk igen för hon är en tjej jag verkligen gillar

nouw.com/lovebyagge

fi

Likes

Comments

inom fem år så kommer jag definitivt att ha rest utomlands och badat i havet, visst jag tänker åka på en sista minuten resa men jag vill så gärna veta hur det känns att bada utomlands i havet.

är det varmt i vattnet? är det långgrunt? kan man se botten? hur känns det? ja ni fattar jag bara måste ta reda på detta

fi

Likes

Comments