Header

Tja!

Lite segt och skriva nu när höger hand är gipsad så jag hoppas du förstår varför det blir dåligt med inlägg.

Igår var jag största delen hemma men på kvällen drog jag och fishy på bio och såg filmen Dunkirk. Helt ok faktiskt, hade förväntat mig att den skulle vara lite mer action-rik. Överlag var filmen väl inspelad med bra skådespelare och bra effekter. Den var lite långdragen och vissa scener förstod jag inte överhuvudtaget inte varför dem skulle vara med. Men ser man filmen i stort får den 3.5/5 utav mig, helt klart se värd och var en bra biofilm.

Idag kom Ola och Elin och hämta mig så åkte vi till Prässebo och "bad" men framförallt solade, jag kan ju inte bada så mycket med mitt gips. Det var riktigt mysigt även fast Ola har lite svårt och ligga still, stackarn blir så rastlös( ;) ).

Nu taggar vi fallensdagar i Trollhättan, ända dagarna det är lite extra drag i staden.

Ses snart!
Tobbe Törtie

Bilder från i tisdags med Fishy vid Smörsjön och en från akuten.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

Du får ursäkta mig att det inte blev något inlägg igår då jag befann mig på akuten hela dagen.

Nu undrar du säkert: "Vad fan gjorde han på akuten?"
Jo detta skall jag förklara för dig, jag har nämligen fått en fraktur i mellanhandsbenet vid lillfingret i höger hand.

Lördags dagen var relativt lugn fisken var här och vi grillade m.m. Sedan kom dem andra gästerna. Vi börja förfriska oss med våran fiende "alkohol".(Håll era vänner nära men fiender närmare.) Senare på kvällen/natten bestämde jag mig för att hälsa på en vän som jag vanligtvis trampar på, golvet. Jag var väldigt glad utav och se "golvet" så gick lite fort ner vilket gjorde att landningen inte blev perfekt och resulterade i en fraktur.

Så när vi hade vaknat kom Ola och körde mig till jourcentralen som skicka mig på röntgen o sedan akuten. Det är tydligen en instabil fraktur men läkaren reponerade/knäckte rätt benet o tog beslut att gips är tillräckligt.

Idag har jag lämnat in försäkringspapper på jobbet och varit med Fisken på Överby så han fått köpt skor.

Bjuder på lite bilder från gårdagen.
Vi ses och hörs!
Tobbe Törtie

Likes

Comments

Tjenare!

Ny dag men jag lovade och. Göra ett nytt inlägg!

Ikväll kom Ola, Elin, Anton, Amanda, Hans, Moa, Fisken på besök, blev en bra kväll med kubb lite fotboll(amerikansk) kastning och gott häng, kvällen sluta med gött tjöt om allt möjligt.

Blev så att Fisken skall sova här, så får vi se vad morgondagen bjuder på.

Blev ett kort in lägg men alltid något!
Tobbe Törtie

Bjuder på lite random bilder, lite amerikansk fotboll humor också!

Likes

Comments

Hej!

Har vart dålig aktivitet här någon dag nu! Det har inte hänt så mycket tyvärr.

Jag har själv jobbat och blivit lite dålig i halsen, så har egentligen bara legat på soffan innan o efter jobbet. Igår däremot kom Frykler igår och hälsade på.

Vi spenderade kvällen med öl och kollade på skräck och komedier. Blev en hel del tjöt om både försvaret och brudar men även "catch up" från förr.

Var en sväng hos systern min igår efter jobbet, måste ju får min veckodos av mitt "låne"/syskonbarn. Jag träffar inte min brorsdotter och hans fru barn så ofta så Sigrid får leva lite mer med mig.

Blir lite små krök i helgen, bjudit hit lite folk så blir nog lite "lek" och bara gotta sig så nu håller vi tummarna för bra väder så vi kan va ute 😃

Skall försöka få till ett inlägg ikväll också, på återseende!
Tobbe Törtie

Likes

Comments

Tja!

Blev inga uppdateringar igår då dagen inte var så händelse rik, mer än på kvällen då ola kom så tog vi en tur samt att jag fick ta en måndagsöl.

Idag har vi(Jag, Ola, Fishy samt Fisken) vart en sväng på Överby där jag införskaffade mig två par byxor i lång modell. Var lite tveksam men efter många goda ord så blev det att jag köpte båda paren. Var verkligen i behov an nya jeans och dem var snygga men kunde ej bestämma mig om det var min stil, känns dock bra nu i efterhand.

Kan nog visa upp dem imorgon om detta önskas!

Sedan käkade vi och tjötade mycket, blev en tripp till Oden för att köpa en parfym som dem ej hade på Överby. Blev en liknande den jag haft innan men lite "fräschare" vid namn: Invictus Intense paco rabanne. Fråga mig inte något om den då jag är sämst på detta men luktar riktigt fint!

Blir kanske lite bad senare ikväll men inget bestämt, hör av er om ni också är sugna.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig tisdagkväll!

På återseende!
Tobbe Törtie

Likes

Comments

Välkommen välkommen!

Gårdagen bestod av jobb och mys med de tre vännerna o Jerry.

Jobbet var bra igår, förväntade mig lika kaos artat som i fredags men var inte lika mycket. Klart det var högt tempo och en del och göra men sakerna kom efter varandra på ett bättre sätt igår, när jag var klar med en sak kom den andra och inte 10 saker på samma gång.

Sedan blev det hemgång, alltid lika härligt även fast det är kul och gå till jobbet. Ola hörde av sig en stund efter jag kommit hem och fråga om vi skulle göra något.

Jag har vart sugen på att åka o fiska ett litet tag nu så lade fram det erbjudandet. Så vi tog en sväng upp till Lipered efter många om och men från Ola om att behöva gå ca en km. Men när vi väl kom upp tror jag alla tyckte det var trevligt, vi hann med lite solnedgång, Elin fick två små mörtar till katten och vi hann tjöta en del. Sen tyckte Fisken(Fredrick) att vi skulle åka och äta så vi tog en liten tur till stan.
Hälsning till Fisken: Fiskar är vänner inte mat!

Nu ligger jag i sängen efter fått sovit välbehövliga åtta timmar, laddar för en löptur eller kort visit på gymmet, inte riktigt bestämt mig än.

Hoppas ni får en grym söndag i detta ljuvliga väder och att ni är ute och njuter medan jag är inne och sliter på NÄL.

Med vänliga hälsningar din bloggare!
Tobbe Törtie

Likes

Comments

Godkväll!

Vart en helt ok dag dock väldigt mycket på jobbet.

Dagen börja med frukost, ägg, kvarg o efterrätt: melon! Sedan drog det iväg till gymmet där jag för en gångs skull körde ett rent armpass. Blev förvånansvärt många dips med egen kroppsvikt idag, kände mig sjukt stark på något vänster. Blev lite biceps efter tricepsen var avklarade, kändes bra överlag, ökade i det mesta, vikt mässigt och höll bra med reps i alla set.

Sedan blev det jobb, insåg direkt att det skulle bli en tuff kväll då det är mindre personal och mycket patienter där flera av dem är svårt sjuka. Det började ändå helt ok men efter middagen(för patienterna) drog det igång.

Jag gillar själv när det är hyfsat högt tempo på jobbet för då håller man mycket i skallen men man kommer ihåg det också. Detta är väl något försvarsmakten präglat mig till, även fast man skriver ner allt och är övertydlig med saker så sitter det i skallen, repetion är nog led ordet.

Nu blir det sängen och klockan är ställd på 05:20. Dag-pass imorgon och troligtvis lika mycket att göra.

Ha en trevlig fredag kväll så höres vi!
Tobbe Törtie

Likes

Comments

Hallojsan!

Dagen i sig har varit rätt seg men ändå behövlig. Tog mig lite extra sovmorgon inför helgens jobb och drog mig lite, sedan blev det frukost och fixa lite inför blogg starten som du fick idag. Sedan blev det lite film och matlagning till mor och far, bjöd stackarna på en ost- och skinksallad med hemma gjord kallsås till det.

Ola frågade om vi skulle hitta på något så blev en sväng till Prässebo och bara tjatade om livet, framförallt flickor får man väl säga men blev mycket annat också. Blev inte så lång stund då han skulle hem till sin sambo.Pojken jobbar i Borås på vardagarna men gick på semester idag så härligt och få träffa han.

Nu blir det slappa framför en film sista tiden på dagen, imorgon blir det gym och jobb på kvällen.

På återseende!
Tobbe Törtie

Likes

Comments

Goddagens!

Helt ny till detta med bloggandet men en kompis tyckte jag skulle testa på det. Tänkte berätta lite om mig själv vem jag är och vad jag gör.

Som du säkert redan vet heter jag Tobias Carlsson, 21år och är student. Jag har ett sommar vik på Hjärta på NÄL sjukhus och är tidvis-anställd i försvarsmakten.

Jag växte upp i den lilla byn Sjuntorp cirka 1mil söder om Trollhättan där jag levde min barndom och ungdom. När jag hade gått ur gymnasiet drog jag iväg på nya äventyr och började i försvarsmakten. Jag gjorde totalt 2.5år i försvarsmakten innan jag bestämde mig för att plugga igen.

Jag tränar 4-5 gånger i veckan med Fishy(Christoffer) inför Tough Viking som är det närmsta målet med träningen.
Spenderar även stor tid med ölen i min hand och förstör träningen.
Helgerna spenderas med äventyr och dumheter medan vardagar med träning och jobb.

Viktigaste av allt är dock mina syskonbarn. Jag gillar barn, dem är raka på sak och behöver inte bry sig om alla saker här i livet. Dem är lite för små nu men ändå helt omedvetna om all skit som pågår.

Kort fakta om mig:
Har du vart på Ullared? Nej det har jag inte...
Favorit film? Dear John
Närmsta vännerna? Fishy, Ola och Fisken(Fredrick)
Vem är din förebild? Min far, bror, farfar och morfar.
Har du klippt dig själv? Ja, rakade håret i början av grundutbildningen, försvarsmakten.
Civiltillstånd? Singel
Brutit något/några ben? Japp, båda benen i vänster underarm.
Vad har du för favorit glass? Piggelin!
Bästa egenskap? Social och omtänksam skulle jag nog säga.
Sämsta egenskap? Svårt och komma till skott när det gäller t.ex. Tvätta bil och städa m.m.
Dansar du i bilen? Japp, om jag ensam.
Några syskon? Ja två styck, en bror och en syster, båda av äldre modell.
Dold talang? Jag kan gå ner i spagat.
Äger du någon bil? Ja, två stycken.
Välj en sport: Amerikansk fotboll.
Favorit outfit? Kostym.

Hälsningar Tobbe Törtie.

Likes

Comments