View tracker

Då var denna arbetsvecka slut. Blev lite mys med barnen efter middagen och Alma kom ut i köket och såg ut så här

Tandkräm i hela ansiktet. Fille hade borstat tänderna och passat på att ge golvet lite tandkräm också. Följde efter Alma för att se vad hon pysslade med och möttes av en dotter som inte bara målade sig själv med tandkräm utan även väggen.

Joel hade också hunnit skapa lite konst

Jaja så kan det vara ibland som förälder.

Har även förberett tårtan inför i morgon.  Joel fyller 8 år och har beställt en creeper tårta och då det inte finns färdiga tårtbottnar som är rektangulära så fick jag baka en...får se hur detta kommer gå..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Då har man landat i Sverige igen. Varit en bra vecka med mycket sol och bad. Men man har saknat trollen hemma väldigt mycket.

Det är tur att svärmor har uppdaterat med bilder och så om deras dagar. Får se om dom är vakna när man kommer hem.

Bjuder på lite bilder som blivit tagna de senaste dagarna. Blivit en del poolhäng men även en båttur

Med några stopp för bad. Här kunde man välja om man ville bada i floden och dess 13 gradiga vatten eller i havet där tempen låg på ca 23 grader. Valet var inte så svårt för min del.

Andra badstoppet var vid delfinön.

På tillbaka vägen till så blev det skumparty. Det var något som Joel och Vincent tyckte var riktigt skoj!

Här kommer lite blandade bilder från de sista dagarna i Turkiet

Likes

Comments

View tracker

Idag har vi varit på hotellet och slappat hela dagen. Bjuder på lite bilder

Likes

Comments

Gårdagen började med bad i pool och hav och slappning i solstolar. Var riktigt skönt att svalka av sig i solen 😊

Senare under dagen blev det en tripp in till gamla Side och alla ruiner.

Och självklart ett besök på Turkiska ullared!

Vi tillbringade hela eftermiddagen och kvällen i Side med alla butiker med dessa påträngande försäljare som hör till, och fina vyer. En lyckad utflykt om jag får säga det själv ☺

Likes

Comments

Hej då Sverige och hej Side!

Då har man hunnit landat någorlunda iallafall.
Denna dag har jag farit iväg på hamam med mamma och syrran. Tror det var strax utanför Side vi åkte, men är inte säker 😁 Det var riktigt underbart och man kände sig som en ny människa efter. Nu är jag redo för morgondagens äventyr med sol, bad och shopping.

Likes

Comments

I morgon smäller det! Side here I come 😁 Blir att kliva upp skapligt i morgon så man hinner packa det sista innan avfärden mot flygplatsen och Turkiet. 

Inte för att det är så mycket kvar att packa, mest småsaker som tandborste och liknande. Ska bli spännande detta. Får se hur mycket sömn det blir för Joel i natt.

Likes

Comments

Jaha denna dag blev det en tripp till veterinären med Nemo. Han har magrat av på kort tid och har tappat aptiten. Dock hittade dom inget som var galet. Veterinären var väldigt säker på att Nemo hade någon problem med njurarna men blev väldigt förvånad när blodproverna kom tillbaka felfria. Det som är på tapeten nu är att han har något problem med mag- och tarmsystemet så specialfoder och magmedicin så blir det återkoppling i slutet av nästa vecka.

Myskatten tog det hela med ro. Det enda han protesterade emot var klippningen och blodprovet, men det är förståeligt.
Nu får vi se om han lägger på sig lite med detta foder eller hur fortsättningen härifrån blir.

Likes

Comments

Idag hämtade vi hem ett nytt akvarium till samlingen. Denna gång blev det ett kar på 468 liter. Barnen är helt frälsta i hur stort det är och vi alla ser fram emot att starta upp det. Dock kommer det bli efter Turkiet resan. Är bara 6 dagar kvar innan vi åker yaay!

Fick även hem lite kort på gubben när han var barn och man ser verkligen att det är han som är pappa till våra sötnötar 😁

Trodde det var Alma på bilden först men icke sa Nicke. Detta är Christian när han var runt året😁

Likes

Comments

Om någon hade sagt till mig för 10 år sen att jag skulle göra debut som modell vid 32 års ålder hade jag skrattat åt denna person. Visst att man som 15 åring drömde i hemlighet om att man skulle bli upptäckt och få bli fotomodell. Att man skulle anses vara så pass snygg. Insåg sen vid 20 års åldern att man hade blivit för gammal (inte för att jag någonsin ens försökte bli upptäckt) och att den typen av modelljobb inte är så glamoröst som det verkar, så den drömmen bleknade och försvann.

Sen i december förra året så snubblade jag över Nordiska Pinuppor på facebook. Dom sökte 3 nya ansikten till deras välgörenhets kalender och jag tänkte "va fan, jag testar" och skickade in en ansökan.

Början av januari i år fick jag veta att jag inte kom med, och ryckte lite på axlarna. Det hade ju varit kul att få vara en del av detta men hade inte riktigt räknat med det. Lite senare fick jag ett nytt meddelande med förfrågan om att skicka en ny bild för dom kollade efter reserver. Dett visade sig sen att en av tjejerna inte kunde vara med så jag fick en plats i kalendern. Glädjen jag kände överraskade mig. Men jäklar va kul det skulle bli att bli en kalenderflicka som dessutom var för välgörenhet. Det var nu som min alias Ruby De Rouge blev till.

Den 22 maj åkte jag upp till Köping för min fotografering. Cia är en kanonduktig fotograf som vet hur man får fram det där lilla extra. Hade riktigt kul och fick en ny vän på köpet. Cia är verkligen en underbar varm och go människa och jag är glad att jag fått möjligheten att träffa henne.

Likes

Comments

Denna helg har varit en riktig städhelg. Måste passa på när det är sista 2 dagars ledighet man har innan vi åker till Turkiet. Svärmor ska komma hit och ta hand om Felix och Alma samt katterna och fiskarna under den veckan vi andra är borta.

Längtar så extremt mycket. Jag tillhör den delen av befolkningen som aldrig satt sin fot på en flygplats eller ännu mindre ett flygplan vilket även innebär min första solsemester 😎 Att få lite egentid med maken och Joel är behövligt då båda tyvärr kommer lite i skymundan i vardagen känns det som. Hoppas bara Joel klarar av flygturen bra. Är orolig då han är känslig för ljud och så p.g.a. sin autism. Tänk om utresan blir så jobbig för honom att han blir så rädd och orolig att vi får svårigheter att komma på planet hem...

Det är iallafall bara 10 dagar kvar innan vi får checka in på detta hotell, och det har Joel stenkoll på. Jag får börja förbereda honom så gott det går med Youtube-klipp på start och landningar, det brukar fungera. Nej nu ska jag ta tag i det "roliga" som kallas städa...

Likes

Comments