​kära vän,

Du kanske undrar varför jag skriver till dig. Då ska jag berätta för dig att det är för jag behöver någon som lyssnar på mig. Jag hade tänkt att börja med att berätta att jag är en helt vanlig tonårstjej som går sista året i grundskolan. Konstigt nog är det inte så mycket plugg, kan nog vara för att jag inte är så bra på att lystna alltid. vi har alltid utvecklingssamtal där man sätter upp mål för terminen. vi skulle innan fylla i en lapp med frågor om vad vi var bra på och behövde utveckla i alla ämnen. Då märkte jag att jag hade ingen som helst aning om vad jag var bra eller dålig på. Mitt mål fick därför bli att ta reda på det. Nu har det gått en vecka och jag har fortfarande ingen som helst aning om vad jag ät bra på och behöver utveckla i något ämne inte ens Idrott. Föra året hade jag en sån crush på en kille i min klass. tips från mig få inte ett crush på nån i klassen, det suger:( men iallafall nu efter sommarlovet har hans kompis också börjat i vår klass. Då har han plötsligt förändrats så mycket och blivit skit dryg. dessutom inte alls lika rolig. så problemet är att jag blir inte glad längre när han snapar mig. Jag måste alltså hitta ett nytt crush innan jag faller för någon ny i klassen. vilket skulle vara riktigt dumt. tyvärr är jag oftast riktigt dum när det gäller kärlek. som exempel i lågstadiet hade jag en crush på min bästa vän. Nu har jag tyvärr fallit för en ny kille i klassen som jag typ nästan var nära att bli tillsammans med för 2 år sedan. Spådde min framtid på nån sida i början på veckan som sade att mitt nästa crush skulle jag träffa på nöjesfältet så nu måste jag få med någon av mina kompisar ditt. så hoppas vi på det bästa ;) 

kram din vän 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sista året i skolan ingenting att förlora. Jag chansar på att metoden i den här boken tar mig från ett C barn till ett A barn. Det här är min enda chans. Kanske din enda chans oxå?

Jag kan lova dig att 100% av alla som går i högstadiet vill ha A i alla ämnen. Men vi alla vet att så lätt är det inte. Eller som jag skulle säga det är OMÖJLIGT. Även fast man sitter timme efter timme och pluggar till kemiprovet. Får du ett C hemskickat i kuvertet.

Alla har olika drivkrafter och anledningar att det vill ha höga betyg. Ex bra betyg=bra utbildning=bra jobb=lycklig elr bra betyg= stolta föräldrar. Jag vill göra min föräldrar stolt men även få ett bra jobb.

Tillbaka till boken. Jag har bara precis börjat och lärt mig Sveriges 10 största sjöar i stoleks ordning Samt tids epokerna. Uppdaterar er senare om jag tycker den ger resultat:)

Bokens största tips: koppla ihop nått du inte kan med nått du kan! Då kommer du komma ihåg det.

Likes

Comments

Nu sitter jag här med datorn framför mig och ska skriva mitt livs första blogginlägg. Aldrig i min vildaste fantasi kunde jag föreställa mig, att jag skulle bli en bloggare precis som Kenza. Är det här verkligen jag? Jo det kanske det är.

Min hypotes är att blogga är som att träna, alla kan träna men man kan göra det på olika sätt. Vissa rider andra gymmar. Så är det oxå med bloggar, vissa skriver om mode medans andra skriver om mat.

Då undrar ni säker vad jag kommer skriva om. Vill ni veta en sak, det undrar jag oxå ;) Jag har inte bestämt vad jag ska skriva om eller vad jag inte ska skriva om. Men en sak har jag bestämt mig för, det är att jag ska skriva om det jag vill och inte skriva för att få många läsare.

Så jag välkomnar dig till min blogg!

Likes

Comments