Sista året i skolan ingenting att förlora. Jag chansar på att metoden i den här boken tar mig från ett C barn till ett A barn. Det här är min enda chans. Kanske din enda chans oxå?

Jag kan lova dig att 100% av alla som går i högstadiet vill ha A i alla ämnen. Men vi alla vet att så lätt är det inte. Eller som jag skulle säga det är OMÖJLIGT. Även fast man sitter timme efter timme och pluggar till kemiprovet. Får du ett C hemskickat i kuvertet.

Alla har olika drivkrafter och anledningar att det vill ha höga betyg. Ex bra betyg=bra utbildning=bra jobb=lycklig elr bra betyg= stolta föräldrar. Jag vill göra min föräldrar stolt men även få ett bra jobb.

Tillbaka till boken. Jag har bara precis börjat och lärt mig Sveriges 10 största sjöar i stoleks ordning Samt tids epokerna. Uppdaterar er senare om jag tycker den ger resultat:)

Bokens största tips: koppla ihop nått du inte kan med nått du kan! Då kommer du komma ihåg det.

Likes

Comments

Nu sitter jag här med datorn framför mig och ska skriva mitt livs första blogginlägg. Aldrig i min vildaste fantasi kunde jag föreställa mig, att jag skulle bli en bloggare precis som Kenza. Är det här verkligen jag? Jo det kanske det är.

Min hypotes är att blogga är som att träna, alla kan träna men man kan göra det på olika sätt. Vissa rider andra gymmar. Så är det oxå med bloggar, vissa skriver om mode medans andra skriver om mat.

Då undrar ni säker vad jag kommer skriva om. Vill ni veta en sak, det undrar jag oxå ;) Jag har inte bestämt vad jag ska skriva om eller vad jag inte ska skriva om. Men en sak har jag bestämt mig för, det är att jag ska skriva om det jag vill och inte skriva för att få många läsare.

Så jag välkomnar dig till min blogg!

Likes

Comments