Vilka är dom egentligen? Dom som skriver allt skit på exempelvis flashback? Dom som näthatar andra människor lika bekymmerslöst som dom torkar sig i röven efter att dom har uträttat nr 2. Vilka är dom? Jag skulle vilja kalla dom för datasoldater eller varför inte för sociala missfoster lika välskapta intellektuellt som en förståndshandikappad apa hög på butangas. Varför hatar dom då allt så enormt jävla mycket? Tja deras egna liv är nog allt annat än perfekta får man nog utgå ifrån, vad skulle det annars bero på? Liten kuk? Ja, kanske men mest troligt beror det säkert på ett allmänt missnöje som kan vara svårt att definiera. Avundsjuka, rädsla, uppgivenhet. Listan kan göras lång.


Vad vill då dessa trasiga haverister uppnå med sina "excellenta" kommentarer och påhopp som dom författar ihop på väldigt undermålig svenska? Jag tror att dom helt enkelt vill dela med sig av ångesten dom bär på, blow some steam för att få andra att må lika dåligt. Ingen skall tro att han eller hon är något märkvärdigt, nej just det. Håll dig på mattan för fan, golvet är halt. Nej är du själv liten och ångestfylld till bredden så skall väl alla andra också vara det? En devis fullt jämförbar med intellektet hos vilken förintelseförnekare som helst. 

Likes

Comments

Zara Larsson en artist med psykiska problem? Ja, varför inte? Jag menar, vem fan går ut och hävdar att (män)niskor är svin i största allmänhet precis som om det vore den mest naturliga sak i världen om man inte själv har väldigt starka erfarenheter av just svinaktigt beteende? Hur som helst, Zara Larsson gör det, och hon har ju naturligtvis med sitt extremt långa leverne hunnit skapa sig en världsbild som bara "måste" vara sann. Eller? Visst Zara äger självklart rätten att hata alla män precis som jag äger rätten att hata snorungar, med överdrivet mycket snor hängandes från näsan, som desperat försöker hitta sin egen identitet i samhället genom att försöka framstå som en samhällsnyttig, om än jävligt korkad, debattör. För hur det än är här i livet med rättvisa och jämställdhet så är det så att hat föder hat. Ja det kan rent av vara så att Zara Larssons "mannshat" skapar brottsoffer, människor som inte är engagerade i debatten eller för den delen ens delar Zaras åsikter förens dom bryskt dras in i den med ett stenhårt knytnävsslag eller via trakasserier och glåpord av någon kränkt och missförståd man som inte har förstått vad Zara Larsson egentligen är ute efter. Som sagt, hat föder hat och en björntjänst gör ju som bekant ingen gladare.

Tänk på det Zara Larsson...


Likes

Comments