Bild 1, Drömmar (vägen och floden)
Jag fick iden från bara upp bilden i tanken och började rita det som kändes rätt. Tanken var att lägga mer tid på målningen men det jag kom fram med kändes mer rätt.
Jag fick fundera en bra stund, för jag tycker det är svårt att få fram det jag ville göra. Men efter att ha klottrat litet så började min ide att ta form.
Materialet jag använde var blyertspenna och färgpennor. Jag har klistrat upp bilden på ett gult papper, för att det var det pappret som kändes rätt.
Jag körde fast i början för att inspirationen inte var på topp, men när jag väl började att rita och måla flöt arbetet på.
Om jag hade gjort om alltihop så hade jag gjort bilden bredare, lagt till snö, gräs och eld eller andra saker.


Bild 2, Känslor (det gråa huset)
Jag hade först tänkt att det skulle bli en campingbild, med tältet och lägerelden men sedan kom jag på fler saker som kunde lägga in som huset och flaggstången. Det här projektet gick fortare att starta med och byggdes på under tiden.
Det var lätt att komma igång och när det väl var igång så flöt det på.
Jag har bara använt blyerts och de vita pennorna för att dra ut blyerts med. Jag använde gråa färger för att jag kände mig lite nedstämd och det var det som kändes rätt.
I denna bild körde jag inte fast någon gång utan allt flöt på.
Om jag hade gjort om alltihop hade jag lagt till fler saker som träd, men jag tror inte jag hade fått fram samma känsla av ensamhet och dysterhet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har jag arbetat med projekt 2 i bilden jag valde ämnet känslor. bilden föreställer ett hus och bakom huset ligger ett läger med ett tält och en brasa bakom huset och tältet finns det en sjö och på sjön finns det två öar som inte har något på färgerna är göra och dystra. Jag är mest nöjd med hus taket. Jag fick inga problem med det här arbetet.

Likes

Comments

Idag har jag lagt till med ett extra lager blyerts och ska snart börja färglägga, vet inte vilka färger jag ska använda än.

Likes

Comments

Idag har jag arbetat med ämnet känslor, jag har gjort en tankekarta och har börjat skiss. Jag år mest nöjd med skissen jag fick inte några problem.

Likes

Comments

Idag har jag jobbat med temat drömmar jag har gjort en tanke karta och lagt till lite färger på min målning den blev rätt ok jag fick inga problem

Likes

Comments

Idag har jag arbetat med ämnet drömmar jag har målat två sten murar och mellan de två sten murarna är det en bilväg och en å med plankor på, jag är inte klar än med bilden, det tog lång tid att komma på någonting att göra men nu är jag på spåret.
Jag stötte inte på några problem problem den här gången.

Likes

Comments

Idag har jag gjort klart mappen till våra bild arbeten som vi håller på med och jag har börjat på temat drömmar
Jag blev kanska nöjd med resultatet på bildmappen
Jag stötte på inte på några problem

Likes

Comments