Jag har mer och mer börjat dissa Spotify och börjat göra fler spellistor på Youtube

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Gick hem till Julle i torsdags, vi tog ett glas vin med hennes värdmamma och sedan chillade vi i hennes stuga, mys! När vi vaknade la vi oss på takterrassen, soooo nice.

På eftermiddagen tog jag bussen till Emma, vi käkade och sedan plockade hennes lcc upp oss. Alla au pairer i centrala SF skulle ha bonfire möte på stranden. Det var gansks trevligt och väldigt kallt. Jag och Emma tog de bästa platserna = precis framför brasan. Stina och Julia kom också senare. Vid 21?? tog vi en Uber hem till mig. Vi tog fram massa snacks och tittade på Bad Moms! Stina gick hem och eftersom att tjejerna inte hade sett How to be single så var det såklart givet att vi skulle se den med. Julia gick hem vid 2 och då kröp jag och Emma ner i sängen och pratade massa skit

Likes

Comments

Idag har det varit sol och 25 grader, gillas! Hängde i parken med Julle i förmiddags när Auden sov (bilder längre ner).

Min värdfamilj åkte precis iväg och kommer hem på söndag igen. Så ikväll ska jag hem till Julle och ha sleepover.

Tycker verkligen om mina svenska kompisar här ❤

Likes

Comments

Tjena! Idag har jag varit på C.Corner där de har sagostund 3 gånger per dag mån-fre. I eftermiddags hade jag några ärenden och gick även en liten promenad. Det är så himla fint här. Lägger in några bilder så att ni också får njuta lite. Ikväll ska jag hänga med Stinitsen och Julle :))))

Likes

Comments

Hej på er alla. Min helg började lugnt och slutade vilt. I fredags jobbade jag extra och färgade tillbaka mitt hår som ni redan vet. I lördags vaknade jag vid 8, låg kvar i sängen och kollade på två filmer. Vid 12 träffade jag Stinitsen, vi gick till 24 st och delade på en pizza. Det var bland de godaste pizzorna jag har ätit, någonsin. När vi var klara så tog vi J till centrum för att shoppa och gick även in på apple och frågade lite angående priser osv. Jag köpte ett par svin snygga boyfriend-jeans och en ny keps. Vi åkte hem igen vid 6 och då mötte jag upp Emma, vi åt någonstans på 24 st. När vi var klara bestämde vi oss för att möta upp Anders som skulle ut med några av hans vänner.

Vi träffade Anders, hans två bögkompisar (den ena från Frankrike den andra från Tyskland), två tjejer från Sverige som båda heter Emelie och en tjej vi kallar Mou som är från Frankrike. Vi gick till en klubb där alla kom in utom just Anders pga att han hade shorts på sig, så killarna drog till nån gay bar medan vi tjejer bestämde oss för att stanna på love +. Vi tog några drinkar och sen åkte Emma hem. Vi andra fortsatte köpa drinkar och dansade loss.

En riktigt bra kväll blev det, kom hem tidigt på morgonen

Likes

Comments

Har varit här två veckor och jag har redan kärat ner mig i honom

Likes

Comments

Lider ju av nån svettsjukdom, svär. Svettas alltid, nästan. Alltså inte äckel svett under armarna utan i ansiktet och kroppen. Därför är det ju guld att bo här i SF........ Alla dessa branta jävla backarna får mig helt blöt, på riktigt. Aja men det är väl bara något jag får acceptera.

Kl 9.30 var det sånglektion och efter det gick vi till street 24 och lämnade ett paket som Tiila ville ha postat. Sen mötte vi upp Stinitsen och även en ny tjej som bor nära oss. Hon heter Ditte 19 år och kommer från Danmark, så ja vi snackar engelska när hon är med för att underlätta kommunikationen lol. 

Vi köpte kaffe och bulle, köpte hårfärg till Stina och innan vi skildes åt så åt vi frozen yogurt, mums.

Jag slutar om 30 min, väntar på att min bebis ska vakna. Ska ta på honom pyjamas och mata honom sen ska jag ta mig en dusch. Ikväll ska jag träffa Stina och Ditte igen.

Likes

Comments