VARBERG

Sitter just nu på Mignon här i Varberg och ska käka frukost med Jessika. Så himla kul att träffa henne igen. Vi träffades på en kurs 2014 och eftersom att jag bodde i Halmstad och hon i Varberg så träffades vi tyvärr inte så ofta. Men det kanske bli andra bullar nu när jag också bor här i Varberg. I vilket fall som helst så är det kul att få träffa henne igen, senast vi sågs var i somras. Mycket har hänt sen dess både i mitt och i hennes liv. Ska bli kul med en frukostdejt och få höra allt om hennes graviditet!!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

GÖTEBORG, VARBERG

Känslan när man saknar någon. Känslan när man saknar någon som gör en lyckligare än någon annan. Känslan när man saknar sin bästa vän. Jag saknar Moa varje dag jag inte umgås med henne. Vi pratar varje dag. Vi kan ringa varandra och prata i flera timmar om ingenting. Nu är det 6 dagar sedan vi sågs och trots att vi ska ses till helgen så vill jag åka hem till henne NU.

Likes

Comments

VARBERG

Jag fick ett samtal igår. Ett bra samtal. Jag har fått jobb på Stena Line. Det kom inte som en överraskning men blev ju så klart glad ändå! I slutet på April ska jag ha 3 dagars utbildning i Gbg, vilket passar mig perfekt eftersom att jag är klar med mina studier då. Det bästa är att jag kommer vara ute till havs en vecka sen ledig en hel vecka. Hur skönt är inte det till sommaren? Bästa sommarjobbet? Ja.

Likes

Comments

VARBERG

Okej fråga mig inte varför men jag har lust att skriva av mig lite angående detta. Tro mig när jag säger att jag verkligen försöker att inte vara så lat när det gäller killar men jag är (oftast) så himla ointresserad av att träffa dom. Jag kan tycka att det är jävligt kul att skriva med killar eftersom att jag älskar att driva med folk och när någon förstår min humor så är det som ren magi hahaha. Men så fort jag träffar någon så tycker jag (oftast) att han är så ointressant eller så tycker han att jag är "för mycket". På ett sätt är det as bra för då slipper jag lägga ner tid på någon som är för tråkig för mig. En annan sak jag märkt av är att jag ofta blir tagen oseriöst bara för att jag är så enkel och rolig. Fattar inte hur man kan dra slutsatsen att någon som är skämtsam inte vill ha något seriöst förhållande? Vart går det hand i hand? Det är ju min personlighet. Det är som att säga att någon som älskar att filosofera ska leva ensam och bara filosofera i sin ensamhet livet ut. Nä precis, makes no sense. Jag kan inte heller förstå de som är tillsammans med världens tråkigaste person. Eller de par som bråkar hela tiden. Får grov ångest av att ens tänka på en sån framtid. Man lever en gång och att man väljer att leva ett sånt liv är för mig helt jävla obegripligt... Men tillbaka till MIG, jag kanske bara borde börja träffa fler killar. Även jag förstår att inte Sveriges roligaste kille kommer knacka på min dörr om jag inte gett honom någon vägbeskrivning. (wow vilket ordspråk Henriett) Men att slösa tid på killar får mig att vilja spy i min mun.... Jag tror inte att jag vill ha kille tillräckligt mycket? Eller rätta sagt jag skulle behöva träffa en kille som INTE bara är ute efter att ligga utan någon som verkligen vill träffa och lära känna MIG. Någon dominant som INTE frågar om vi ska ses utan säger att vi SKA ses. Någon som är rolig. Någon som inte vill ses varje kväll hemma hos honom utan bjuder ut mig eller hittar på någon aktivitet. Hade kunna dö för en sån person i mitt liv just nu. Svär att jag är din för alltid då. Ah juste, och den lilla detaljen att du ska tycka om mig med....

Likes

Comments

VARBERG

Det skönaste med att plugga tycker jag är att man inte har någon söndagsångest. Jag tycker om måndagar lika mycket som fredagar. För er som inte vet så bestämde jag mig för att läsa Matte B och Naturkunskap B när jag kom tillbaka till Sverige. Jag har inte läst dom ämnena på gymnasiet och eftersom att jag vill börja plugga till höst så är detta mer eller mindre ett måste för att ens kunna söka någon utbildning. Anmälde mig till flera högskoleprogram i fredags (alla med högre meritvärde än mig så får hålla tummarna att jag kommer in). Så nu är jag taggad för 1 April för då är det dags för högskoleprovet sen vill jag bara spola fram tiden till 13 Juli då antagningsbeskeden kommer. Fan jag hatar att vänta......Så otålig..

Likes

Comments

GÖTEBORG

Okej nu var det längesen jag delade med mig av mitt liv så tänkte skriva lite skit nu. Har bott hos Frida och Moa i Göteborg denna veckan och det blev såklart en massa mys och mycket vin och kul hade vi. Ena kvällen gick vi alla (Jag, Moa, Frida, Carro, Hannah, Jossan) ut och käkade på Pinchos och efteråt satte vi oss på en bar. Spontan köpte även en ny dator när jag var i Gbg hahah så här kommer en bild på min nya kärlek och på mitt nya mobilskal

Likes

Comments

GÖTEBORG, VARBERG

Ja som många redan vet så åkte jag hem för en vecka sedan. Anledningarna var många och måste tacka Elvira och Jonna för all hjälp jag fick under de 24h som var kaos <3.

Helgen bestod av Jetlag. Blev även bjuden på frukost av mina friends i Göteborg, super mysigt att träffa alla igen! Har även gått ut och ätit med mina systrar och Daniel, fan va jag har längtat efter svensk mat. Har fått frågan om jag ångrar att jag åkte hem och svar nej. Nej jag ångrar mig inte en sekund. Har plugg och andra saker på G här hemma så känns bra.

Likes

Comments

WASHINGTON D.C

När vi kom hem från protesterna i DC så körde vi och köpte största pizzan någonsin, duschade och vilade. Vid 22 kom killarna för att hämta upp mig och Ellie. Vi åkte in till Annapolis för lite drinkar och en hel del dans. Haha såklart var vi i centrum typ hela kvällen. Haha vi är så lika! Kvällen var bra men redan när jag började dricka så kände jag på mig att jag skulle bli elak hahaha.. och ja någon kille sa att jag var den elakaste tjejen han har träffat. Till någon annan kille sa jag att jag var efterbliven. Till någon annan gick jag fram och kramade och började prata barndoms minnen (han var först i chock men spelade sedan med). Frågade även en kille om han ville gifta sig med mig. Svettigaste killen på dansgolvet pussade mig på kinden och frågade sedan efter mitt nummer. Vilket jag såklart inte gav ut.

Likes

Comments

WASHINGTON D.C

Igår vaknade jag av mitt alarm. På en lördag. Ellie kom hit och sen körde jag till tågstationen. När vi kom fram så såg vi sjukaste kön till tågstationen. Kön var flera hundra meter lång. Så vi vände och körde till en mindre tågstation och hoppades på bättre lycka. Vi mötte upp Jonna och Emma på stationen och när vi väntade på tåget blev vi fotograferade och pratade lite kort om varför vi skulle åka in till DC. Anledningen till all kaos och förseningar var ju pga women's march som äger rum dagen efter varje inauguration. Det var ju mer kaos än vanligt just för att Trump är den nya presidenten och för att han just sagt helt skeva saker om kvinnor. Stämningen inne i DC var helt fantastisk, kan ha varit en av de mäktigaste sakerna jag har gjort i mitt liv. Det var ca 1 miljon personer i DC i lördags och vi var 4 av dom. Jag och Ellie sjöng med i varje ramsa och garvade flera gånger åt hur bra vissa skyltar var!

Likes

Comments