God eftermiddag!

Idag är det tyvärr en väldigt tråkig sak som har hänt, Alexander Falk har gått bort.

Vi visste alla att denna dag skulle komma, eftersom att han redan hade fått beskedet av läkarna för ett tag sedan. På senaste tiden har Alexander Falk fått ett starkt band till Joakim Lundell och Jonna Lundell, och Jocke hade några saker att säga om detta.

Alexander Falk var en väldigt stark och positiv person även i det sista momenten av hans liv. Det känns inte alls rätt när personer som är så godhjärtade råkar illa ut, men det finns inget man kan göra åt det än att tänka lite extra på dem och visa full respekt. Vi får alla önska Alexander ett bra nästa liv/ frid i himlen/ frid i sömnen (beroende vad man tror på).

Tack för denna tid Alex, och ha det bra vart än du hannar.

Kärlek och respekt


I Alex sista inlägg sa han tack till oss, då kan väl vi säga tack tillbaka?

Tack för den här tiden som varit.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

God dag alltsammans!

Som ni läser i titeln har Manfred tagit bort sin youtube kanal. Dock kommer han fortfarande behålla sin andra youtube kanal.

Manfred lade upp en video på sin youtube kanal "Manfrederlandsson" häromdagen som heter "ett nytt kapitel" vilket är en helt vanlig vlogg som får en oväntad vändning. Manfred säger att han tänker publicera allt innehåll på "Manfrederlandsson" kanalen istället för att lägga upp alla vloggar på "Manfred" kanalen. Han kommer dock ha kvar kanalen men lägga upp vloggarna och alla videos på "Manfrederlandsson" kanalen.

Likes

Comments

God dag!

Idag så tänkte jag ta upp några nyheter om Manfred Erlandsson och Joakim Lundells låtar.

Manfred
lade igår upp på sin story följande bild:

På det sättet han skriver på är nog inte jag den enda som har listat ut att Manfreds nya låt är klar. På Tisdag ska alltså Manfred spela in musikvideon med hans team och vi kan nog förvänta oss en ny låt redan innan slutet av april!

På tal om låtar så har även Joakim Lundell visat att han har jobbat med musiken och Jonna Lundell har även lagt upp på sin story på snapchat att de snart skulle spela in en musikvideo. Detta räknar jag också som Joakims andra låt men vet dock inte hur snart vi kan förvänta oss den. Joakim lade även upp på sin snapchat story några olika bilder och han ville att man skulle screena vilken man tyckte bäst om till hans musik profilbild. Ni kan se dem bilderna nedanför (jag har vänt dem för er skull).

Ska bli väldigt spännande att lyssna på bägge låtar.

Likes

Comments

Namnet Jockiboi kommer inte användas av Joakim Lindell längre? Det finns mer hat på svenska youtube än någon annan stans, land?

God eftermiddag! Det har varit mycket som har hänt med Joakim Lundell och Jonna Lundell under deras youtube karriär. De har uppfattas av vissa som ett par som bara vill plåga varandra under perioden där deras pranks blev populära, Joakim har vunnit guldtuben som årets stjärnskott efter att Jockiboi TV kanalen hade vuxit så enormt under den korta tiden av ett år, de har förändrats mycket på både utseendet och deras värderingar, tankeställningar, de har fått sin hund sparkad och sten kastad, de har fått oerhört många "fans" utanför dörren som har plingar på, knackat på, stirrat in med mera, och framför allt så har de fått oerhört mycket hat.

Nu har Jocke och Jonna återigen satt ner foten för allt detta hat.

I fredags lades det upp en video vid namn "Vad har hänt med youtube?!" På Jocke & Jonna kanalen. I den videon berättar de att youtube inte är det det en gång var, youtube är numera mycket mer hatfyllt och de säger att man inte kan göra videos som man kunde göra då. De säger även att svenskar i grupp är så kritiska och att det är viktigt att föräldrarna håller koll på vad deras barn gör på internet. De säger att det är många YouTubers som tappar motivationen när det är youtube kanaler som växer så mycket på att trycka ner andra YouTubers, men de är väldigt noga med att skriva i kommentarsfältet sedan att de inte pratar om Hydra.

Bente Schramm (Thebentish) har även kommenterat denna video. På Bentes my story på snapchat filmar hon videon när hon har pausat och säger att hon har några saker att säga angående den videon. Hon säger att hon håller med dem om mycket de säger, men hon säger även att det är vissa saker hon inte håller med om. Som tillexempel att det här med skvaller bloggar och nyhetssidor på youtube är någonting man får räkna med. Bente passar även på att säga att hon tycker att svenskar är väldigt lättkränkta.

Igår (måndags) lade även Jocke och Jonna upp en video som heter "Min sista video" där Jocke sitter och pratar om hela allt när det gäller Jockiboi och säger bland annat att han kommer lägga namnet helt bakom sig eftersom att han tycker att han har mognat tillräckligt mycket för att göra det nu. Jocke säger bland annat att han kommer lägga prank kanalen bakom sig (kanske ett halvår, kanske mer säger han) tills han känner att han har blivit väldigt duktig på film och utvecklats ännu mer. Han säger även angående prank kanalen att han inte vill att människor ska få bilden av dem som om dem gillade att plåga varandra, utan han vill att pranksen ska vara roliga. Jocke säger också att han kommer blocka alla som skriver hat , kränkningar på instagram, youtube eller någon annan stans till dem.

Sixten (Sigge) har lagt upp en video idag (tisdag) om vad han tycker om detta drama, samt Joakim och Hydra. Sigge säger att han inte har märkt särskilt mycket vilket kan bero på att han inte har varit stor på youtube så länge, eller så har han helt enkelt inte märkt något. Han säger även att han är kompis med Hydra och gillar Hydra.

Här på SYTN ska egentligen inte några personliga åsikter förekomma eftersom detta är en nyhetssida baserad på fakta men måste i ett undantag sticka in lite åsikter nu nedanför denna text.

Jag tycker att det är väldigt tråkigt att det ska förekomma hat på youtube eller någon annan stans och tycker att Jocke och Jonna förtjänar att vara på platsen där de är idag, eftersom de har kämpat så otroligt hårt för det. Jag tycker även att både Jocke och Jonna har utvecklats något enormt den tiden vi har följt dem (väldigt länge). Jo, jag håller kanske med om att de var lite udda i början av deras youtube karriär, men nu känns det som om de är helt andra personer! Sprid kärlek, de förtjänar inte hat!

Vill också påpeka att denna sida inte är någon slags "skvallersida" eller något sådant eftersom denna sida är helt baserad på fakta och vad som har hänt! Meningen med denna sida är att uppdatera vissa människor som vill veta vad som har hänt men inte vet hur de ska hitta informationen.

Inget hat ska förekomma på denna sida!

Tack.

Likes

Comments

Hej och välkommen!
Tyvärr är det en tråkig nyhet som ska tas upp idag, det är nämligen så att Wilma och Matteus har gjort slut.

11 mars lade Wilma upp en bild på instagram på henne där det stod följande: "Ja, vi har gjort slut" och ett brutet hjärta.
Samma dag lades en video upp på deras kanal (Wilma och Matteus) "Vi har gjort slut" heter videon. I videon berättar de att de har utvecklats till helt olika personer och säger även att de älskar varandra. I videon säger de även att Wilma kommer ensam ta över kanalen om ett tag när hon känner sig redo för det. Wilma och Matteus hade varit ihop i 5 år och 4 månader ungefär.

Sprid nu kärlek till de, dem behöver det

Ursäktar för att nyheten tog upp ganska sent.

Likes

Comments

Svenskayoutube.se är en hemsida eller rent ut sagt blogg som förmodligen är den största i Sverige, men frågan är om det är en skvaller blogg eller nyhetssida?

Svenskayoutubers.se
är en blogg som uppladdningar om våra svenska YouTubers uppläggs. Det har länge varit en stor blogg och har även fått kritik av bland annat Thebentish efter att sidan uppladdade saker om Bente som inte Bente ville skulle läggas upp och Bente tyckte även att personen bakom bloggen formulerade sig fel. Men det stora hatet mot bloggen uppstod efter hydras video, JOCKIBOI & "NYHETER" som hydra lade upp igår (26 februari). Efter den videon har inte bara Bente kommenterat vad hon tycker om bloggen, utan även Jockiboi och Ben Mitkus.

Skrolla ner för massor med skärmdumpar.

Likes

Comments

God kväll!
Det verkar som om jag här på bloggen missuppfattade Helen Torsgårdens svar på frågan om "gravid - vecka för vecka" kommentaren. Det är nämligen så att hon ska själv ha en liten sådan serie på hennes youtube kanal! Förlåt för missförståndet! Ska iallafall bli kul att få följa hennes graviditet varje vecka, ser fram emot! Tack Helen som kommenterade mitt instagram inlägg och berättade hur det var!❤

EDIT: Såg nu att Helen har lagt upp ett instagram inlägg där hon skrev hur det var. Jag borde ha sett hennes instagram innan jag postade inlägget, enda problemet var väl att jag inte hade instagram då... Aja så kan det gå.

Likes

Comments

Förra veckan slog Joakim Berg rekord på Spotify, All I need streamade 561 000 gånger på en dag. Grattis för svenska Spotify rekordet Jocke! Jag tror vi alla vet hur hårt han har jobbat för detta så det är bra att uppskattning visas. Återigen, Grattis Jocke! Ni andra får ha det så bra så ses vi snart.

Likes

Comments

Lite mer uppdatering om Helen Torsgårdens graviditet:

Som de flesta vet vid det här laget är Helen Torsgården gravid, och nu är det många svenska YouTubers som har uttryckt sin åsikt om det hela, bland annat Tova Helgesson (som tog bort sin kommentar), Thebentish, Anty och Detvarmindag. Dessutom avslöjar Helen efter många frågor att hon ska vara med i "gravid - vecka för vecka" vilket många ser fram emot. I hennes vlogg som hon lade upp efter den vloggen där hon berättar att hon är gravid säger hon att hon och Oscar skulle vilja förbereda ett barnrum med att renovera, inreda osv. Men hon säger att både hon och Oscar är vidskepliga - vilket innebär att de inte vågar göra något för att de tror att de kommer få otur då. Det är även många som har kommenterat att hon inte får äta vissa saker och hon inte ska tömma kattlådan mm. Men hon har svarat på de första kommentarer att hon vet (fast på ett trevligare sätt). Det verkar som om hon har koll på det mesta. Vi önskar återigen Helen och Oscar mycket lycka och så får du som läser detta ha det så bra❤

Likes

Comments

Helen Torsgården lade upp en video på sin youtube kanal i fredags där titeln var "VI SKA FÅ BARN! | VLOGG" och i videon så berättade hon att hon är gravid i vecka 14 + 4 och att barnet är beräknat att födas den 13 augusti 2017. Det är förmodligen därför hon har varit sjuk under en längre tid, eftersom det är vanligt under graviditeten. Hon visade även en bild på fostret som hon hade fått när de hade varit på ultraljud och sa att de ska till nästa ultraljud i mars. Idag (söndag) så lade hon upp en bild på sin instagram där hon skrev följande "i augusti blir våran "lilla" familj större 🙊" med en bild på bebis kläder. Jag personligen tycker att hon passar alldeles utmärkt som förälder och önskar henne och hennes familj all lycka! Ska bli väldigt kul att följa!❤

Likes

Comments