View tracker

Asså hurni , det där med om ögonbynsform, är inte lätt. Jag får aldrig till bra ögonbyn asså det är jättesvårt att göra en bra form. Vad använder ni för produkter till era ögonbryn? Använder ni penna exempel sånna från Anastasia Beverly Hills,skygga eller dipbrow pomade? Just nu använder jag bara en skugga från H&M som har funkat bra, men jag är inte helt nöjd med den och den håller inte hela dagen vilket jag har som krav. Så jag tänkte fråga er, är det värd att uppgradera sig då till något bättre som kostar ungefär 200 spänn? Och hur får ni till era ögonbryn till en bra form?

KRAM OCH PUSS /Ella :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Nu hade jag tänkt att berätta lite om mig själv så att ni kanske kan lära känna mig lite bättre!

Jag heter Ella Vennerfors och är 13 år gammal, eller asså jag fyller november ( 03 haha!). Om jag ska beskriva mig själv så är jag en väldigt sprallig tjej med oftast med mycket energi! Jag är också väldigt sportig, jag åker konståkning 5-6 ggr i veckan och jag verkligen älskar det! Om ni vill veta lite mer om just konståkning och mitt team , Team happiness så gilla gärna inlägget så bloggar jag om det :)

Jag har också en mamma,pappa,lillebror och en liten sprallig,glad hund som heter Bruno! Han är en dvärgpinscher för ni som är intresserade! ;)

Ja vet inte riktigt mer jag ska skriva om, vanliga frågor som är till Anny och mig:

-Hur lärde ni er känna varandra?

-Hur länge har ni känt varandra?

Osv kommer vi svara på i ett annat inlägg så att ni vet! Ha en fortsätt trevlig dag så syns vi! 

Adiós! 


Likes

Comments

View tracker