Visst är han charmig? Min lilla Elvis.
Igår tog jag Elvis till paddocken för att promenera över bommar och miljöträna lite, han var hur duktig som helst och brydde sig inte ett dugg om bommarna. Super skönt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej, precis skrivit klart nationella provet i svenska och Gud vilken lättnad nu när det för de första är gjort och för det andra att det kändes bra! Temat kändes riktigt ointressant och jobbigt men det hela gick bra och utan problem väl på plats, pjuh!

Nu när härlig vårvärme är här så gick hästarna utan täcken igår, så kvällen bestod av att få ren min häst som var full i lera! Riktigt ingnuggat i pälsen! Han som inte ens gillar att bli borstad fick sota rejält för hur han skitat ner sig! I föregår följde jag och Simon med mamma på en prommis barbacka, så mysigt att bara skita "träna" ibland och bara slappna av och mysa!

Bilder på hur håret blev, är roligt nöjd och härligt med nytt är det verkligen! Gjorde det hos duktiga Emma-Li, hos henne blir man alltid nöjd!

Efter skolan ska jag gymma innan jag kör hem till Kramfors igen då Simon ska få träna ett pass! Ha en bra fortsatt dag!
/Cissi

Likes

Comments

Hallå! Hoppas ni haft en bra helg!

Simon har gått mycket i ridhuset veckan som varit, dressyrpass där alla gått toppen! Mycket lösgörande arbete med avslut på lite dressyrmoment där han gått toppen!

Idag red mamma Simon som har abstinens efter att få träna då hennes egna häst om ca 1 månad ska få sitt föl och därmed inte får tränas nu same är hennes Zinnia just nu pga ridbarhetsproblem ska på utredning på ultuna snart, hon är inte oren men det är något som stör samt irriterar henne vid träning, inte alls sin stuns och härliga energi hon brukar ha. Hoppas de kan hitta vad det är i ultuna. Mamma och Simon gick det bra för på träningen, han var lugn och fin så båda kunde åka hem nöjda!

Kommande 2 veckor är det massor i skolan vilket känns kluvet och jobbigt, men sedan väntas härligt lov vilket får vara det som peppar! Imorgon blir det fresh start med håret då jag ska klippa kort bak och långt fram samt ev bayalage på det, superkul och spännande!

Ha en bra start på nya veckan imorgon,
/Cissi

Likes

Comments

Just nu mår jag riktigt bra faktiskt. Jag har världens bästa familj som alltid finns där för en, jag har världens finaste pojkvän som jag älskar, jag har en A-traktor som alltid tar mig dit jag vill, till skola, vänner, mamma, pappa, pojkvän och såklart mina älskade hästar. jag har världens bästa vänner som alltid får mig på bra humör och finns där för mig, och jag har världens finaste hästar, jag känner mig riktigt taggad på alla tävlingar med Nobell då det känns som att vi är på g igen. Jag är också hur taggad som helst för att Elvis ska bli stor och då det blir hans tur att glänsa, för min magkänsla säger att han kommer bli riktigt, riktigt fin! Just nu vill jag att han ska växa på sig och bli 3 år, men tanken var inte att vi skulle köpa ett föl till mig, men det var något speciellt med lilla Elvis, och det var nog meningen att just jag skulle ha han som min första egna storhäst.
De sägs ju att "dem som väntar på något gott väntar aldrig för länge". Kanske är det sant också, framtiden får visa de.

Men helgen nu som kommer tävlar jag och Nobell i Timrå på dressyrtävlingen, vi tävlar bara en klass då. Helgen efter ska faktiskt jag och Nobell träna för en ny tränare i hoppning, både lördagen och söndagen. Det ska bli mycket spännande iallafall!

Nu ska jag börja med alla läxor och inlämningsuppgifter som vi har i skolan, så hörs vi

En bild från i somras då det var bal för alla som gick i nian.


//Emma

Likes

Comments

Nu sitter vi i bilen påväg hem från Härnösand, där jag och Nobell har varit och tävlat idag.
Det slutade med två fina rundor i LC och LB, Nobell var glad och pigg så det var jätte skönt. vi nollade bägge klasserna, och en 5e plats i LB, i LCn blev vi precis utanför placering, men jag är jätte nöjd över dagen.
Det var jätte skönt att Nobell kunde gå två klasser utan att bli trött, att han höll tempot och var lika pigg båda klasserna!

Nu blir det hem och denna vecka som kommer ska jag och Nobell träna dressyr då det är dressyrtävling nästa helg, då rider vi bara en klass.

Fina Nobell som inte ville stå still och fotas
//Emma

Likes

Comments

Hejhej, tänkte skriva lite av allt som hänt senaste veckan! Mässa med uf-företaget onsdag och torsdag, riktigt kul att få vara med och ställa ut samt se massa andra företag, även lärorikt var det! Fredag gjorde jag massor på, jag och resterande 2 i vårat uf-företag var bjuden till logen i Härnösand för företagsfrukosten vilket var kul! Vi fick stå på scenen och prata lite om vårat företag samt hur det gått för oss på mässan inför massor av folk från olika företag där, nytt men kul! Efter det var vi även med på en intervju för en uf film som ska publiceras på youtube!

Efter det hade jag en lektion och hummade efter den i Härnösand innan jag skulle hem för att åka ner med Madde på ridskolan och rida min Simon och sedan Maddes Zandro då hon varit med om en liten skoterolycka och hade för ont. På vägen hem får jag självklart punka på bilen och får invänta nytt däck från Kramfors, typiskt när man har brottom!

Träningarna på killarna gick bra båda 2, båda fick genomgående lösgörande och skötte de super, lämnade med energi som man brukar säga då de gått bra!

Kvällen bjöd på första utgången på länge med tjejerna, jobbat mycket på sistone och därför inte blivit nått! Så det var kul! Lördag jobbade jag från 3, idag blir det hästen och läxa, massor i skolan jag måste rokjobba med nu de 2 kommande veckorna, så tråkigt då allt kommer samtidigt och då det slutar med att man gör allt i sista hand.. Men snart klar!

Många funderingar sitter jag på nu och alla inte roliga, men främst handlar det om vad jag ska göra nu efter studenten, jobba och sedan resa med Wilma som sagt länge tillbaka, gå kanske militärutbildningen, åka iväg och jobba på annat plan? Hästarna?? Ångesten ligger sjukt tungt i magen och önskar jag hade någon som kunde ge alla svar.. Pappa sa iallafall, lev ditt liv nu som ung, testa massa, res, plugga till det du vill bli, jobba med vad du vill och sedan ska du se att hästarna finns kvar ändå! Gud så sant men tanken på att Simon ska försvunna från mig känns omöjlig, samtidigt kan han inte vila sex månader tills jag är klar med eventuella gmu! Hästarna är mitt liv, utan de har jag ingen aning hur jag skulle må eller vad jag skulle göra, visst det står 5 snart 6 hästar hemma men jag har ju alltid haft min egna! Känns tråkigt att jag tror att min häst är livsviktig för mig samt att jag inte har någon bild på hur det sett ut för mig utan han. Som jag önskar att det vore lättare att testa, utforska chansa och satsa lite, för guuu det är inte lätt alla gånger..

Nu ska jag äta sen frukost sen blir det prommis med min Simon som gått två fina pass på dressyrbanan senaste dagarna, så en avslappnande promenad är nog skönt för han, efter de får han massage och stretching som vanligt! Ha en bra dag! /Cissi

Likes

Comments

Nobell från hoppträningen igår, superfin och pigg. Hoppade en liten bana på 90cm och detta var det enda vi hann få med innan mammas telefon blev full i minnet. Bättre än inget iallafall

//Emma

Likes

Comments

Detta är en video från idag, jag och Zinnia kör lite tempoväxlingar för att komma igång.

/Emma

Likes

Comments

Dagen började med en hoppträning på Nobell med Maja och hennes fina ponnys.
Hoppade linjer och kan ju säga att de märktes på Nobell att han inte har hoppat på ett tag, superpigg och stark, men hellre det än seg!

Sedan blev det ett kort dressyrpass på mammas stora fina häst Zinnia.
Mycket skillnad emot Nobell, verkligen stor och mycket att rida. Gick iallafall bra, mycket att rida och väldigt kul och lärorikt att rida andra hästar än bara sin egen.
Red Zinnia lite igår också, och det kändes idag att jag red hon igår.

Nu ska vi åka och hämta pizza, perfekt söndagsmat!

Visst är hon snygg??
//Emma

Likes

Comments