Imorgon lyfter planet mot Phuket där jag ska få krama om min kärlek igen! Det kommer bli några intressanta dagar med hela familjen Salter samlad!


Puss och Kram

- Matilda

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Nu har jag kommit in i jobbet! Och det har blivit svårare att vänja sig vid tanken att åka tillbaka till Sverige... Att jobba med dem bästa kollegorna och dem bästa kunderna är det mest underbara jag upplevt! Det kommer bli som att lämna en ny familj...

Puss och Kram
- Matilda

Likes

Comments

Nu är vi framme i varma, härliga Sri Lanka och hotell Suit Lanka som ligger precis på stranden.
Efter en skön men lång resa sitter vi nu med varsin drink och väntar på middagen.

Puss & kram

Astrid & Matilda

Likes

Comments

Nu är katterna hos kattvakterna och bilen packad, så snart rullar jag och mamma till Arlanda.
Vi ska träffa familjen Bruhn (kusinerna) på Arlanda och sen bege oss till SRI LANKA!
Förhoppningsvis kommer även Matilda hela vägen fram till Sri Lanka och oj vad mysigt det ska bli att krama henne igen.
Nu hoppas vi på en bra flygning och inte allt för jobbiga kusiner...

Puss & kram

Astrid

Likes

Comments


Måste berätta om min underbara hemgång i helgen. Jag var ute med tjejerna, vi stannade till stängning! Och precis efter dom kastat ut alla runt 3-4 tiden, börjar jag få lite små panik för att jag inte vet var jag är, eller hur jag ska få oss alla hem...

Alla andra sätter sig utanför klubb dörrarna och verkar inte ha några större planer på att börja röra sig hemåt eller ta reda på hur vi ska ta oss hem! Men då stöter jag på en väldigt trevlig tant i kanske 60 års åldern, hos går runt och samlar ihop allas adresser!

Jag skojar inte när jag säger att varenda en blev hemkörd till sin egen dörr! Bästa jag varit med om!


Puss och Kram

- Matilda

Likes

Comments


Efter att ha letat efter en stor 4 weel drive i snart 3 månader, ​såg jag och pappa den här vid sidan av vägen härom dagen. En liten, ganska skruttig bil, med endast 2 dörrar och insåg att den är perfekt för mig. 

En riktig mupp bil och den är min!!!


Puss och Kram

- Matilda


Likes

Comments


Igår började jag min bartending kurs inne ​i Melbournes hjärta. Det blir en ganska lång resa från kusten där i bor, men efter att ha avslutat 2 dagar har jag bestämt att det är mer än värt det. Bästa pengarna jag någonsin spenderat, härliga människor, bra lärare och för en gång skull lär man sig någonting bakom en skolbänk. Men det kan ju som min kära vän Jesper sa, också ha att göra med  intresset av ämnet från min sida... Lite annorlunda ambitioner när det kommer till detta!


Jag hinner avsluta utbildningen innan jag åker till Sri Lanka om 2-3 veckor, så det blir perfekt tills familje-kaoset som kommer med Salter familjen och Bruhn familjen under samma tak! 


Puss och Kram


- Matilda


Likes

Comments


Det finns i min mening inget bättre än att vakna till lukten av ny gjort kaffe ​på en söndag morgon, något som jag även vet att min pappa älskar att vakna till.  Anledningen till varför jag vet det är för att jag känner honom väl, något jag trodde var likadant för mig. men efter min söndags morgon tvekar jag på om han känner min så väl trots allt. Först hör jag vår underbara hund Jack skälla som att vårt hus hade fattat eld. då öppnar jag mina ögon, över mig, stirrandes på mig hänger något som ser ut som en lite krokodil. Som tur var höll pappa den runt midjan för annars hade jag nog dödat stackaren. Han tittar på mig som en liten pojke tittar på sin mamma när han kommer hem med ett prov han fått A på. "Kolla vad jag hittade", eller egenkligen  var det Jack, men ändå. "Visst är han söt, vill du hålla?"
The Aussie Life!


Puss och Kram

-Matilda


Likes

Comments


Idag skulle jag gärna byta ut slaskiga Sverige mot Australien, Matilda och vårt flumm. 

Men månaderna går snabbt vilket betyder att vi snart ses igen, underbart!

Saknar dig bigsis!


Puss & Kram

- Astrid

Likes

Comments

Det har varit varmt i tre dagar och jag vill redan ha tillbaka kylan. Jag vill ha mer snö och mer kyla som håller i sig. Jag vill bli så trött på snön att jag knappt vill ha tillbaka den nästa år. 

Våren kan komma om några månader och tills dess vill jag ha snöstorm så barnen inte kan komma till skolan och tvingas va inne och dricka varmchoklad med vispgrädde. 


Nog med klagomål, våren är ju faktiskt också en favorit även om den knackar på dörren lite tidigt i år.

Puss & kram!

- Astrid

Likes

Comments