Header

Idag va vi på promenad jag och ponnyn. Han har fått några dagar lite lugnt nu efter helgen. Men imorgon ska de joggas på travbanan. Sen ska vi rida ut mycket i veckan så han ska tycka att de är roligt att få röra på sig. Jag tror inte på att sitta och trimma i timmar inne på banan. Han måste få varierad motion för att tycka att de är roligt och för att alltid försöka sitt bästa!

Men de har inte hänt så mycket idag :(

Va i skolan hela dagen hem bytte om och så stallet thats the story of my day.

Imorgon blir de nog ett roligare inlägg!
Men pusssssss så länge 😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Från och med idag tar jag över bloggen själv. Jag kommer nu blogga om mina dagar mina träningar och tävlingar. Hoppas ni gillar de❤

Sandra

Likes

Comments

I helgen har vi varit i Norrköping på skogslotten och tävlat. Jag har haft en toppen helg med underbara människor och trevligt sällskap. Ponnyn har hoppat super men riktigt tråkiga fel på olika ställen vilket har resulterat i bl.a. 4 fel. I lördags och söndags gjorde jag ryttarmissar vilket var oändligt onödigt! I LB i lördags skulle jag hjälpa honom ut ur kombinationen och la till spöt lätt på bogen och han hoppade av och slog upp sitt huvud i mitt huvud absolut inta hans fel han gjorde ju de jag sa och hoppade. Så klantigt av mig!!!
Så vi gick ner och hoppade LC i söndags och gör en grov ryttarmiss igen så hoppar bara 1 och utgick. Men ponnyn ska ha all eloge som har ställt upp på mig! Kommer aldrig hitta en ponny som denna igen!

Likes

Comments

Har fått jätte fina bilder från Lidköping kolla 😍

Likes

Comments

Idag fick jag äntligen rida igen efter att ha sträckt en sena i handen.
Scott och jag firade detta med en skogs tur, han va nog lika glad som jag❤

I helgen blir de tävling på compas. Hoppar bara en LC för att fånen enkel känsla inför majpokalen om 2 veckor.
Fredag hoppas jag på träning som vanligt på mälarhöjden. Men pusssss så länge

Sen möttes jag av dessa godingar när vi kom till stallet 😆😆 lycka

Likes

Comments

Godmorgon!

Lady sköte sig över förväntan. Jätte roligt hon va väldigt trött efter dock. 90 minuters träning hoppning på en 40x60 bana. Vi hoppade vårt första lite större vatten. Lite bråkandes men vi kom runt de och hoppade en liten bana jätte roligt. Idag ut i skogen med båda ponnyerna.

Puss

Likes

Comments

Har bloggar otroligt dåligt senaste tiden hänt mycket och har haft annat jag varit tvingad att göra och prioritera:(

Några händelser jästen toffie jag har haft har åk tillbaka till sin ägare tråkigt men allt går inge som planerat. Kommer inte gå in på detaljer de är oviktigt.

Lady har varit på sin första p&j sen vi tog över henne iaf. Vi vet ju inte så mycket om hennes tid innan oss. Hon skötte sig jätte bra lite spänd på framhoppningen men hennes första gång borta så jag är stolt, vi kom till och med hem med en roset!!

Scott va på meeting i helgen han har hoppat super tråkiga fel hela helgen så nu laddar vi om och ska hoppa en klass på compass den 13/5 sen är nästa mål majpokalen. Håller alla tummar nu han är så himla fin!

Idag är de fredag vilket innebär träning men idag ska lady få åka med så de ska bli spännande hehe. Mer om hur de gick ikväll och ev några filmer på instagram.


Pusssssssss

Bilder från meetinget i Lidköping och sen på lady på p&j

Likes

Comments

Idag ut i skogen med fin sällskap av Hanna på candy. Scott fick bara gå en promenad. Hästarna skötte sig fint i skogen lite busiga men roligt. Imorgon hoppning på lady och grilla med Hanna och hennes mamma. Ikväll middag med släkten och sen sova.
Hoppas ni får en glad påsk 🐣

Kram Stora S

Likes

Comments

Skärtorsdag idag men en helt vanligt torsdag i stallet 👌🏻 hunnit hoppart 3 hästar och ridit ut i skogen på en🔝
Hoppade tofie han sköte sig super!
Fick hoppa en tjej i stallets häst nu när hon är skadad 😔 men kul att få prova något nytt lite större!
Hoppade även Hannas jätte finna ponny Candy. De är de finaste paret på banan i år!
Scott har en mjuk start och fick jogga i skogen!
Mycket hans med idag skönt faktiskt.
Imorgon jogga alla och sen middag med släkten.

Kramar Stora S

Gestra hästen jag fick låna.

Tofie

Jag på candy

Och favvo paret

Likes

Comments

Halloj!

Idag va jag och mamma själva i stallet.
Lady: Jag red på travbanan, hon hade väldigt mycket attityd då hon först brunstar och tycker de är jobbigt att flytta och då ska de självklart tränas!
Men vi kom över tröskeln och hon blev j*vligt fin!

Scott: han va oren igår så idag gick vi en promenad och han va mer i luften än på marken "snark" men tur att han är en glad ponny i alla fall!

Tofie: Sist men störst, han fick gå en prommis han va duktig på hoppningen igår men väldigt trött så han fick gå av lite träningsverk.

Imorgon jobbar jag så min underbara mamma har hästarna på dagen. Ev om Fia åker ner och rider någon? Annars är planen som följande.

Scott: har villa idag för att ev och förhoppningsvis vara hel på fredag så vi kan skritta ut!!!!

Lady: promenad efter dagens pass

Tofie: vet inte riktigt än faktiskt😅 brukar vara planerad men vet inte om mamma vill lina, gå eller skritta lite de åter står att se.

Puss och kram

Stora S

Likes

Comments