​Hejsan!

Idag tänkte jag att ni skulle få reda på vad jag har gått/går i för sporter.

Första sporten eller man kanske inte kan säga sport direkt, men det var barngympa. Vi lekte lekar och bara hade skoj. Det är vad jag minns ifrån det i alla fall det var ju ett tag sen som jag gick där. Jag tror det var mellan några åldrar som man kunde gå där eller om det var att de var tvungna att lägga ner, kommer inte ihåg. Därför slutade jag där.

Jag har gått i fotboll, eller vet inte om det kan räknas som att jag har gjort det men. Tror jag var med 1 eller 2 gånger, sen blev jag arg för att jag aldrig fick någon pass så då slutade jag. Haha tror jag hade lätt att bli irriterad på saker när jag var liten.

Jag har även ridit, jag gick på ridskola men sen fick jag en foderhäst som jag hade i 2 år. Innan vi var tvungna att ta bort honom, han hade något problem med sin ena höft och han skulle aldrig bli riktigt bra så hans ägare beslutade att ta bort honom. 

Jag har gått i friidrott, jag kommer inte ihåg hur gammal jag var men det var samtidigt som jag gick på ridskolan. Där slutade jag för att jag fick antingen välja att gå i friidrott och ridning eller ridning och luftgevärsskytte eller luftgevärsskytte och friidrott. Så jag valde att gå i luftgevärsskytte och ridningen.

Så jag har även gått i luftgevärsskytte. För ungefär 3-4 år sedan så lades det ner pga för hög hyra. Men det skulle vara roligt om det kunde starta igen men vet inte om det kommer att hända, man kan ju alltid hoppas.

Nu går jag i handboll, eller jag kan ju inte spela pga att jag har ont i mina knän, men när det har blivit bra så ska jag fortsätta med det. 

Puss å kram Frida

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hejsan!

Idag var det segt att komma upp ur sängen, asså förstår inte hur man kan vara någorlunda pigg ena dagen och andra dagen är man jätte trött och plågar sig upp ur sängen, även om man går och lägger sig samma tid varje kväll. Men aja strunt samma kommer nog aldrig förstå det heller. 

Startade skoldagen med ett matte prov, inte jätte roligt men det var bara att göra. Men del 2 till det här kapitlet är nästa vecka och det tror jag kommer bli svårare, eller det borde vara svårare. Jag har även haft svenska,engelska,tyska,no och elevens val där jag även hade matte, men där spelade vi bara spel så det var lugnt. Vi har minst ett prov varje vecka fram till vecka 43, herregud vad mycket när jag tänker efter och så blir det säkert läxor på det med. Aja bara bita ihop.

När jag kom hem gjorde jag tyskan och så har jag ätit annars har jag inte gjort något mer och inte tänkt på att jag ska göra något mer heller. 

Puss å kram Frida

Likes

Comments

​Hejsan!

Jag tänkte berätta om vad jag gjort i helgen.

I fredags så spelade jag just dance typ direkt efter att jag kom hem från skolan. Jag var ute lite och försökte stå på händer, men det verkar som att jag aldrig lär mig att göra det. Tror det är att jag blir för feg och är rädd att jag ska slå över när jag väl har kommit upp. PÅ kvällen kollade jag på tv, gick och la mig ganska tidigt för att vara helg, runt 22.30 tiden tror jag att klockan var, men var jätte trött. 

Igår vid 10.30 ungefär gick jag ut på en promenad på cirka 7 km. Är fortfarande förvånade över att jag gjorde det och vart jag fick lusten ifrån. Brukar aldrig få för mig att gå ut och gå om typ inte mamma ska ut och gå då brukar jag följa med ibland om jag kan. PÅ eftermiddagen kom Moa hit och sov över till idag. Igår kväll var vi i Hajstorp på skördefest. Där var det handarbeten och musik. Vi var där kanske en timme och sen åkte vi hem och satte oss framför tv:n. 

Idag har jag inte gjort så mycket än, jag och Moa vaknade vid cirka 10 tiden idag och låg och drog oss i sängen en stund innan vi åt frukost. Hon åkte hem vid 11..30 tiden. Och jag satte mig då och gjorde en engelska uppgift som ska vara inne på onsdag, men skönt att vara klar med den innan. Nu så ska jag nog lägga mig och läsa och i eftermiddag någon gång ska jag och min lillasyster hjälpa mormor med att tvätta hennes bil. Sen blir det väl att förbereda sig för morgondagen. 

Puss å kram Frida

Likes

Comments

Jag hade lagt ner ca 2h på en story time på ca 700 ord då jag var väldigt nogrann och skrev utförligt för att man skulle få en så bra inblick som möjligt. Men när jag var färdig och skulle precis trycka in på tidsinsälld så försvinner hela inlägget.. Alla 700 ord och de 2h bara puts veck! Och varför det blev såhär va för att Frida precis började skriva ett inlägg.. Förstår att det inte var med hennes mening, men tråkigt bara att allt bara försvann..

Aja, då jag är sjuk kunskap jag sätter mig och gör ett tidsinsälld imorgon, något liknande som jag hade skrivit men kanske inte lika utförligt då det som sagt tog väldigt lång tid, men då vet ni hur det ligger till och varför det inte kom upp något roligt idag. Kram Moa (PS detta skrev jag i onsdags )

Likes

Comments

​Hej på er!

Förlåt för att detta inlägget blir sent, men har inte hunnit tidigare idag. 

Men idag har det varit en vanlig skoldag, inget speciellt som hände bara vanliga lektionen, och mer läxor har vi fått. Jag har 2 matteläxor, en tyska läxa och en engelska. 1 matteläxa visste jag att vi hade men idag fick vi en till matteläxa. Vi har börjat med några grupper i matten så de olika grupperna är blå/grön, grön/röd och röd/svart. Så i min nya grupp fick vi en ny läxa och tänkte då att vi kanske skulle slippa ha den läxan jag redan visste om, men nej den skulle vi också ha. I tyskan har vi några starka verb som vi ska kunna böja i olika former till på fredag, engelska läxan så ska jag skriva en text som vi har läst i en annan persons perspektiv. Men det är bara att kämpa sig igenom det.

Efter skolan så följde en kompis med mig hem, vi spelade kort och jag gjorde en matteläxa, men han sa att det var lugnt att jag gjorde den. Men efter att han hade åkt hem så gjorde jag tyska läxan och lite på den andra matteläxan. Nu ska jag nog bara kolla på tv, ska se på i huvudet på Gunde Svan tänkte jag. Sen ska jag bara lägga mig och läsa för att sen sova. 

Hoppas ni har haft en bra dag!

'Puss å kram Frida 

Likes

Comments

Hejsan!

Idag tänkte jag göra ett till veckans tips inlägg.

Den här veckan kommer jag tipsa om en hudkräm som kommer från rapsodine, den heter kunzea kräm. Jag använder den i ansiktet, efter att jag har tvättat det. Man behöver återfukta ansiktet efter man har tvättat det då man har öppnat porerna och man vill ju inte att man ska få in bakterier i de öppna porerna. Men det jag tycker är så bra med den här hudkrämen är att den är väldigt dryg och man behöver inte mycket av den för att kunna återfukta hela ansiktet. Jag har en del finnar i mitt ansikte och har därför inte velat använda så feta hudkrämer i ansiktet. Men på beskrivningen till den här krämen står det att man kan använda den på finnig hy. Det står ju hudkräm så man kan använda den över hela kroppen. Men jag har valt att använda den i ansiktet. Den sjunker i ganska snabbt in i huden och man blir inte så "kladdig" av den.

Jag kan inte säga att jag är en expert på att återfukta eller tvätta ansiktet, men när jag väl har använt den så tycker jag den är bra.

Den här krämen finns i 2 olika storlekar 200 ml och 50 ml, jag har den minsta som är 50 ml.

Är osäker på priset men det finns på deras hemsida rapsodine.se 

Hoppas ni gillade inlägget.

Puss å kram Frida

Likes

Comments