Hejsan!

Idag var det då första dagen på mitt sommarjobb. Det är ju inte så jätte länge per dag och det är inte så många dagar. Jag sommarjobbar på ica där jag bor, jag får inte stå i kassan då man måste vara 16 år så jag får paketera upp varor.

Idag jobbade jag tre timmar och jag hade att göra hela tiden, var jag klar med att paketera upp en vagn så kom det en ny att paketera upp.

Hoppas ni hade en bra dag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan!

Tänk att det redan har gått 2 veckor och lite till på sommarlovet. Och jag har inte gjort någonting, kört in lite ved och klippt gräset på 2 veckor. Men jag har inget att göra och jag har inget in planerat förutom att jag ska sommarjobba 7 dagar, och det är bara 3-4 h de dagarna, så det blir ju inte mycket alls.
Det jag gör är att kolla på film eller youtube på nätterna och somna vid 2-3 varje natt och sover hela förmiddagen. Det händer inte så mycket, sen är jag ju med kompisar men vi gör inte speciellt mycket, badar händer det att jag gör också om det är fint väder ute.
Om det är sol ute så sätter jag mig inte i en solstol, det är typ det tråkigaste jag vet, jag vill att det ska hända saker hela tiden. Jag är hellre ute och gör någonting för att bli brun inte bara sitta i en solstol.

Har ni några roliga planer för sommaren?

Puss å kram Frida

Bjuder på en bild när jag är ute och hoppar.

Likes

Comments

Hejsan!

Idag får det bli ett inlägg om vad jag gjort idag.

Dagen började med denna goda smoothien som frukost. Jordgubbar, mango och banan hade jag i den. Verkligen jätte gott med smoothie som frukost och man kan välja exakt vad man vill ha i, hur mycket av varje.

Runt 13 tiden satte jag, mamma och min lillasyster och kollade på fast and furious. De filmerna är verkligen jätte bra.

Efter filmen åkte vi till pappas mormor och morfar. Där fikade vi och pratade.

När vi kom där ifrån startade vi grille och började grilla. Det var verkligen super gott.

Nu sitter jag i soffan och ska inte göra något mer ikväll.

Puss å kram Frida

Likes

Comments

Hejsan!

Idag tänkte jag som ni ser i titeln göra 10 saker ni kanske inte visste om mig. Då får ni lära känna mig bättre.

1: Jag har en hund som heter Skott.

2: Jag har haft en katt.

3: Jag har mörkblont hår egentligen för mörkbrunt.

4: Jag har haft en foderhäst.

5: Jag gillar inte att ha tråkigt och inget att göra.

6: Jag gillar att göra impulsiva saker.

7: Jag heter Karin och Margareta i mellannamn.

8: Jag ska sommarjobba.

9: Jag gillar inte att städa,men jag vill ha ordning i mitt rum.

10: Jag är väldigt morgontrött.

Puss å kram Frida

Likes

Comments

Hej allesammans! Jag Måste få be om ursäkt för att jag varit jätte dålig på att blogga och hålla mina dagar.. Det är inte meningen att det ska bli såhär, men jag har haft väldigt mycket det senaste att göra och speciellt nu när jag har en till häst att arbeta med, men även också att jag har ingen dator att blogga ifrån längre då det var skoldator vi lämnade in när vi slutade.. Så det betyder att jag måste blogga från mobilen vilken blir så mycket jobbigare tycker jag..

Hoppas ni inte tagit illa upp, varken Frida eller läsare. Jag ska försöka bli något bättre, så fort jag får någon ledig stund tänker jag att jag sätter mig och gör några tidsinsällda så ni iallafall får något!

Så idag fick ni istället två inlägg, men hoppas ni förstå mig! Puss å kram Moa

Likes

Comments

Idag tänkte jag visa vilka klänningar jag ska ha på mig imorgon på skolavslutningarna, alltså min och min lillasysters.
Hennes är på morgonen och min är på kvällen.
Jag är så taggad inför sommarlov att få slippa skolan.

Den första klänningen ska jag ha på min lillasysters avslutning, det är en ljusblå stickad/virkad klänning som en jag känner har stickat/virkat.
Skorna ska jag ha till båda klänningarna då jag tycker de är bekväma att gå i och de passar bra till båda.
Långklänningen ska jag självklart då ha till min skolavslutning.
Jag tror jag även kommer ha en vit kofta över klänningarna eller en jacka.
Puss å kram Frida

Likes

Comments

Hejsan hoppsan!

Vi hade en tävling tills idag, men ingen har verkat velat vara med så vi kan inte presentera någon vinnare. Vi får se nästa gång det blir en tävling. 

Det får bli ett vardagsinlägg eftersom ingen var med i tävlingen och jag hade tänkt presentera vinnaren idag.

Jo vad har jag då gjort idag, jag har kört in ved i värmen, men det gick ganska bra då jag körde gräsklipparen med en kärra bakom. Det stämmer verkligen med det som man brukar säga veden värmen flera gånger om. Sen har jag även varit vid sjön och badat, det var faktiskt ganska skönt i vatten men det var inte super duper varmt, men det var svalkande och det gick att ligga i ett tag. Hela eftermiddagen har jag kollat på film, jag frös så jag kände för att lägga mig i sängen och gosa ner mig till en film. Resten av eftermiddagen och kvällen har jag inte något planerat.

Kanske kommer bli lite vardags inlägg från mig då jag har bloggtorka, så det är bara att kommentera massa förslag så ni får läsa det ni vill läsa.

Puss å kram Frida!​

Likes

Comments

Hello, it's me Moa ;)

Idag har det varit en mysig och härlig dag, fruktansvärt varmt men man ska inte klaga ;) Dagen började med några timmars praktik, och efter det gjorde jag iordning mig för att möta Frida i Karlsborg för lite lunch! Vi åt thai på Sanny Thai, super gott och mysigt i det varma vädret! Efter tog vi en promenad tillbaks och åkte hem. Väl hemma fick det bli bad i sjön, lite kallt men ändå skönt ; ) Sen fick det bli stallfix, packa och tvätta ponny inför morgondagens tävling. Frida ska också med imorgon, vilket ska bli kul!! Och nu ligger vi i sängen och ser på film och ska snart sova, tidig morgon imorgon!

(jag har verkligen bloggtorka och därför fick det bli ett vanligt vardags inlägg idag, men har ni några förslag så skriv gärna dem!) Men hoppas detta blir bra ändå ;) Puss å kram Moa

Likes

Comments

Nu så är det bara 1 vecka kvar tills det är sommarlov, det ska bli så skönt att slippa skolan på ett bra tag. Skolan har verkligen tagit kål på mig, läxor hit prov dit. Men nu så är de snart slut, och vi gör nästan ingenting på lektionerna längre och då känns det verkligen som skolan är slut snart, man avslutar alla kapitel i alla ämnen, inga mer läxor.

Nu har ju värmen kommit hit och det är den första sommar månaden, så känns det ännu bättre, sommar feeling. Bara hoppas på att det blir en bättre sommar i år än vad det var förra året, det kan inte bli än sämre sommar än förra året.

Likes

Comments