Denna regniga dag spenderades med en fin vän på stan. Vi satt på Viskan och snackade i flera timmar, mysigt och behövligt. Fick sedan ett ryck och ville fixa naglarna, och så blev det. Finns liksom inte så mycket att hitta på nu här hemma på dagarna. Men vill försöka träffa vännerna som är kvar här hemma denna veckan för sedan så kommer jag inte vara hemma mycket mer av sommarlovet. Imorgon har jag inget planerat förutom några timmars jobb. Kvällspassen är alltid roligare så det känns inte så tungt som det låter haha.. Hade gött vänner haaaj!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hallå! Vi får väl börja med att presentera oss. Vi är två systrar från Borås som heter Lina och Frida Elmqvist. Frida har haft en blogg till och från sedan några år tillbaka men jag (Lina) är nybörjare. Båda har alltid följt bloggar och youtubers, det är ett gemensamt intresse likaså kläder, smink och allt som har med det att göra. Vi gillar även att resa, träffa vänner och familj, äta god mat och ta livet lite som det kommer.

Jag (Lina) tog studenten för ett år sedan och har sedan dess jobbat, rest och flyttat hemifrån. Till hösten ska Frida börja första året på gymnasiet. Som ni märker är vi på lite olika ställen i livet vilket gör att det kommer att bli varierande inlägg, hoppas ni kommer att gilla det!

Ha det bra så länge så hörs vi!Likes

Comments