Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår tog jag, Jasmin och Clara båten över till Ven! Hyrde gula cyklar och tog oss runt hela ön. Vart man än tittade såg man stora fält där det växte sädesslag redo för att skördas, väldigt vackert! Vi hade tur med vädret så det var varmt och härligt! Jag och Clara badade och det var iskallt. Lunchen var kanske inte jättehöjdare så vi köpte chips och vindruvor och satte oss på en bunker och hade lite picknick. Innan hemfärd köpte vi glass, morotskaka och kaffe. En riktigt bra dag. Lagom dagsutflykt som jag absolut kommer göra om!

Likes

Comments

Lite bilder från de senaste dagarna. Har bland annat plockat körsbär, ätit glass, sprungit långgrunda, fikat köttbullsmacka och prinsesstårta i gamla Linköping, badat och ätit goda måltider.

Likes

Comments

Precis vaknat upp från första natten på Unön där vi nu ska spendera ca en vecka. Igår kväll gav vi oss ut för att se om det fanns några hallon och blåbär men tyvärr har det varit torrt under en väldigt lång period så bärlyckan var inte särskilt stor. Lite hallon fick vi iallafall ihop!

Likes

Comments

Alltså det här måste ju vara det godaste som finns. Blomkål med rosmarin och mangold, grillad majs och paprika, kokta gulbetor med olivolja och gräslök och myntayoghurt.

Likes

Comments

Instagram@ebba.zz

Instagram@claracarlssons