Header

När vi var i Ubud hittade vi av en slump det mysiga caféet Sayuri. Det var en otroligt varm dag och vi behövde något svalkande. Vi köpte smoothie, matcha och islatte. Verkligen ett tips om ni någon gång befinner er i Ubud.

​Trevlig helg!

Likes

Comments

Att Bali kallas för coconut island blir ganska uppenbart när man är där. Palmer växer i mängder och kokosnötterna säljs överallt.

När vi var på Bali var Märta sjuk. Då kom de och bjöd på färska kokosnötter och sa "If you drink this you will get well". Kokosnötter ska tydligen vara superdupernyttigt och bra för hälsan. Så vi drack kokosnötterna och det var riktigt gott. Att de är nyttiga tvivlar jag inte på, det krävdes dock mer för att bota lilla M.

Häftigast var nog att se när folk klättrade upp i de höga palmerna för att plocka kokosnötterna. Såg helt livsfarligt ut.

Kände mig extreeemt refreshed efter att ha druckit kokosvattnet. Placeboeffekt? Aja, spelar inte så stor roll egentligen. Gott var det i alla fall.

Likes

Comments

Avokadomackor är ju i princip något av det godaste som finns.

Har aldrig riktigt fattat det där med good-hair-day och sådant. Good-avokado-day är dock något jag kan relatera till. Öppnar du en perfekt avokado så blir du lycklig. I alla fall för stunden.

Här är mackan toppad med pocherat ägg, tomater, lime, olivolja, pumpakärnor och chiliflakes.

Bara jag som blir pirrig av sånt här?

En semla på det, någon?

Likes

Comments

Bilder från de magiska risterrasserna vid Tegalalang på Bali. Har sett bilder därifrån så många gånger så kändes helt overkligt när jag väl var där på riktigt. Drömställe.

Likes

Comments

Såhär fint bodde vi när vi var i Ubud. Våra villor låg mitt ute på ett risfält. Det var så lugnt där ute. Inga bilar, mopeder eller annat som störde. De första nätterna var alla ljud man hörde från djuren på natten nästan lite overkliga. Bidrog liksom ännu mer till hela platsen.

Alltså, känner ni lugnet?

Åh vill tillbaka dit nu nu nu.

Likes

Comments

Instagram@ebba.zz

Instagram@claracarlssons