Vid ögonblickets slut av Åsa Bonelli

Är fortsättningen på " Stanna innan du går". Det är ett helt år senare och man får återigen följa Malin och hennes romans med Gustav. Malin blir erbjuden att skriva om en advokats liv, vilket inte är så lockande till en början men blir mera spännande dessto mera hon lär känna honom och hans historia. Herman och Carmencita njuter av sitt eget liv och har slutat att oroa sig för Malins liv men allt är inte så som det verkar. Livets förändras på en sekund för det gamla paret. Malin kommer även hon hamna i ett läge där hon får välja ett stort och svårt beslut som för alltid kommer påverka henne.

Sidor: 339

Författare: Åsa Bonelli

Förlag: Ordberoende

isbn: 978-91-87595-39-4

Jessica: En mycket bra uppföljare till första boken, Man njut för fullt av att läsa om hur det skulle gå för kärleksparet. Man ville inte att boken skulle ta slut så hoppas på en uppföljare. Boken får 5 av 5 stjärnor utav mig

Linda:

Åsa gör de igen. Fångar en med en sån inlevelse så de är precis som man står i samma rum. Man blir väldigt förvånad och kan säga att jag grät när jag läste denna boken och jag brukar inte bli ledsen så lätt 😊 Hoppas de blir många mer böcker från Åsa.

Denna för 5 stora 5:or av mej 📕📕📕📕📕

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments