Vid ögonblickets slut av Åsa Bonelli

Är fortsättningen på " Stanna innan du går". Det är ett helt år senare och man får återigen följa Malin och hennes romans med Gustav. Malin blir erbjuden att skriva om en advokats liv, vilket inte är så lockande till en början men blir mera spännande dessto mera hon lär känna honom och hans historia. Herman och Carmencita njuter av sitt eget liv och har slutat att oroa sig för Malins liv men allt är inte så som det verkar. Livets förändras på en sekund för det gamla paret. Malin kommer även hon hamna i ett läge där hon får välja ett stort och svårt beslut som för alltid kommer påverka henne.

Sidor: 339

Författare: Åsa Bonelli

Förlag: Ordberoende

isbn: 978-91-87595-39-4

Jessica: En mycket bra uppföljare till första boken, Man njut för fullt av att läsa om hur det skulle gå för kärleksparet. Man ville inte att boken skulle ta slut så hoppas på en uppföljare. Boken får 5 av 5 stjärnor utav mig

Linda:

Åsa gör de igen. Fångar en med en sån inlevelse så de är precis som man står i samma rum. Man blir väldigt förvånad och kan säga att jag grät när jag läste denna boken och jag brukar inte bli ledsen så lätt 😊 Hoppas de blir många mer böcker från Åsa.

Denna för 5 stora 5:or av mej 📕📕📕📕📕

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sjusiffrigt av Anna Karolina

Handlar om tre kvinnor som kidnappar en ung miljardär. Dom hade planerat detta länge och väl. Men det går mycket fel då lösensumman inte betalas ut. Då blir dom tvingade att begå nya brott som dom inte planerat. Det blir ännu mera komplicerat när deras kidnappade offer hamnar på det sjukhuset en av kvinnorna jobbar, ännu värre blir det då hon faller för honom. Polisen jobbar för fullt på fallet och börjar närma sig en läsningen men dom har väldigt svårt att förstå att det faktiskt är kvinnor som ligger bakom detta..


Jessica:: Tyvärr föll inte denna bok mig alls i smaken, handlingen var ok, lite "tafatt" om du frågar mig. Trodde det skulle vara lite mera spänning i boken, men den var absolut läsvärd.. Boken får av mig 2 av 5 stjärnor

Linda: Boken va inget i min smak men på nåt vis spännande. Hur galet de kan bli och de visar att vem som helst kan ha en hemlighet och ha dåliga saker för sej trots att man har ett bra jobb mm.

Boken är väldigt bra skriven och läsvärd.

Den går 3 av 5 från mej. 📕📕📕

Likes

Comments

Stanna innan du går av Åsa Bonelli

Handlar om Malin som med brustet hjärta beger sig ut till Möja i Stockholmsskärgård. Hon är författare och Möja är det perfekta stället att fortsätta sin roman men ingenting blir som planerat. Hon har ett ryckte att vara skötsam och för att leva till alla kraven som ställs av sin omgivning och bokförlaget så måste hon kämpa för att behålla sitt rykte så när hon då träffar på Gustav, sin bästa väns son så kastas allting omkull. En barndomslång vänskaps sätts på prov, hemligheter som någon inte pratat om på ön kommer sakta men säkert fram.

Jessica:

En väldigt bra " Feelgood" bok, mycket romantik , spänning, man vill hela tiden veta hur det kommer att gå för Malin, hur kommer omgivningen att reagera när hemligheterna kommer fram ???? Boken går fort och lätt att läsa och får fem utav fem av mig...

Linda:

Har nog aldrig fastnat för en bok så som jag fastna för denna boken. Åsa skriver på ett sätt som gör så de känns som de är du som är i boken. Man kunde riktigt känna känslan när Malins hjärta brast.. Och man kunde riktigt ta på hennes känslor. Man satt på nålar och bara vänta på att hemligheten skulle komma fram så de va en riktig bladvändare.Kan säga att jag är glad att jag hade andra boken hemma när första tog slut.

Den får 5 stora 5:or av mej. Har hittat min nya favorit författare ✌


Likes

Comments

Jessica, Linda, Skönlitteratur, Spänningsroman

I ditt kvarter av Jenny Jacbsson

Viggo är lyckligt gift med Melissa och dom bor i det perfekta hemma med dubbelgarage och pool tillsammans med sin son. Men deras äktenskap är allt annat än lyckligt. Melissa gör allt hon kan för att Viggo inte skall kunna kontrollera sitt liv och absolut inte kunna lämna henne. Han får skador som börjar bli svåra att dölja i jobbet som nyhetsankare på tv 4. När Viggo väljer att trotsa Melissa och lämnar henne så gör hon allt hon kan för förhindra det. Melissa har bryttit ned honom så djupt så med psykisk och fsysisk misshandel.

Jessica: En väldigt bra och intressant bok då manlig misshandel nästan aldrig pratas om, att läsa om hur en kvinna kan ta över en man på det som hon gör är väldigt intressant. Det var spänning i boken hela tiden, man ville hela tiden veta hur allt skulle gå, det kom många oväntade vändningar i boken.. man blir arg, ledsen, glad, man plöjer igenom alla känslor.

Denna bok var omöjlig att lägga i från sig . får 5 av fem utav mig.


​Linda

Denna bok tar upp de få pratar om -mannsmisshandel. Jag bara älskar hur han vågar sätta sej emot när de är vissa saker som han vill göra och han vet vilket helvete de blir. Man vill liksom hoppa in i boken och slå lite vett i henne. Man vill hela tiden veta va som händer så denna läste jag igenom väldigt fort.. Man känner både hat och kärlek på samma gång.

Den får 5 av 5 från mej 👍

Titel: I ditt kvarter

Författare: Jenny Jacobsson

Sidor:376

:Recensionsexemplar: Från Grissla Media, tack!

Likes

Comments

Går det att baka sig till ett lyckligt slut?

Ellie har fått drömjobbet. Hon ska driva en teservering på det vackra slottet Claverham Castel - den perfekta pausen från det enformiga jobbet i stan.
Dessutom kommer arvet från hennes mormor, som var en gudabenådad konditor, väl till pass.

När den gamle lorden som äger slottet hotar hennes nya tillvaro med sina inskränkta metoder. under Ellie om hon ändå inte hoppats på för mycket. Men för varje kaka hon bakar snärjer hon både honom och lokalbefolkningen allt mer. Ellies makalösa bakverk ser ut att gå till historien på slottet!

Snart är det bara romantik som saknas i Ellies liv. Vem kommer att bli rosen på drömmars tårta?

En oemotståndlig berättelse för alla som älskar sötsaker och romantik.


Linda:

Jag fasta direkt för denna bok. Den börja völdigt bra och man ville hela tiden veta hur de går för Ellie - kommer de bli hon och han? Kommer hon klara teserveringen? Men de kändes som boken aldrig riktigt börjar och man väntar på nåt stort ska hända. De "stora" händer närmare slutet vilket va lite tråkigt.. Man ville ha lite mer spänning. De saknde jag. De är en typiskt harlequin bok. Denna bok skulle jag kunna läsa igen. Och de är inte många böcker jag läser mer än 1 gång :)
Man ville inte den skulle ta slut.

Boken får 4 av 5 då den saknade spänningen jag ville ha.

Jessica:

Denna bom var bra, lite små seg emellenåt, kändes som om det saknades lite , man ville ha mera spänning men annars var den mysig att läsa. Mycker romantik och mycket om bakning så den läser jag gärna om igen.

Den får 4 av 5 av mig =)

Likes

Comments

Deckare, Jessica

den den bitterbleka av Anne Marie Schjetlein

Boken är en fortsättning på Döden kvittar det lika.
Det kommer en våg av pedofilrykten till Halmstad. Andreas får ta hand om många skadade pojkar på sjukhuset. Han blir väldigt orolig för sina egna söner och ifrågätter om hans ex Petra verkligen har något med detta att göra då hon hotade honom innan hon gav sig av. Andreas är på bevakning hela tiden, han vill kunna slappna av men är totalt livrädd för att Petra ska göra slag i saken av sina hot. Han lockas mer och mer av grannen Stina som lockas av honom, men han kan fortfarande inte slappna av.

En mycket spännande fortsättningen, med oväntade vändningar, relationer. Man får följa med i Andreas tankar,sorg efter frun, att han får ta hand om en sorgsen svärfar samtidigt som han ska ta hand om sina två söner.

Boken får fyra av fem utav mig. 😊

Likes

Comments

Linda

I december 1917 skickas en liten grupp handplockade svenska soldater till en utpost i Norrbotten, där en hemlig transaktion med Ryssland ska äga rum nära gränsen till Finland.
Åtta män far genom ett isande kallt snölandskap. De är alla utvalda - men vet själva inte om de ännu.
När de kommer fram till plats är lägret tomt och de finner spår av strid. Mörkret och kylan omsluter den dygnet runt, och fruktan inför de okända stegras minut för minut.

Detta är min första bok av Mikael Strömberg men inte min sista. Han skriver på ett annorlunda sätt mot vad jag är van vid och man vill bara läsa mer.
Boken handlar om kriget och tidigt 1900-tal.. Inte min grej direkt men gav de en chans och man ville bara veta va de som finns där ute i skogen.. Va är de som lurar bland träden? Som dödar på ett sånt rått sätt?
Boken får 4/5 av mej..

Likes

Comments

Deckare, Linda

Familjefoton med utstuckna ögon. Skrämmande brev utan avsändare. På kort tid drabbas fåröborna Henrik Kjellander,  Malin Andersson och deras två små barn av en rad hot. Vem vill göra dem illa?
Fredrik Broman och hans kollegor vid Visbypolisen tar saken på största allvar, men kan inte utesluta att alltihop är ett osmakligt skämt. När hoten trappas upp och parets dotter försvinner skingras alla tvivel. Dessutom är de bara början.....

Medan höstmörkret djupnar håller någon ögonen på familjen och bidar sin tid - väntar på rätt tillfälle att göra upp räkningen.

Ja som dom andra fyra böckerna va denna lika bra och spännande. Håkan skriver på ett sätt som gör att man bara vill fortsätta läsa och aldrig lägga ifrån sej boken.
Just boken inkräktaren va väldigt svårt att få tag på att köpa. Konstigt nog då de ändå är en serie.
Men rekommenderar verkligen att läsa!

Likes

Comments

Deckare, Linda

En ambulanshelikopter flyger över Östersjön med kriminalpolisen Fredrik Broman. Han har en svår skallskada och ingen vet om han kommer att klara sig.
Tre veckor tidigare har två människor hittats mördade på en gård i Levide. En kvinna, dödad med ett enda hugg. En man, massakrerad till oigenkännlighet. När de hittas på den blodiga stavparketten i det exklusiva vardagsrummet har de redan varit döda i två dagar.
Husets ägare, Arvid Traneus, har nyligen kommit hem efter flera år som storföretagskonsult i Japan. Polisen utgår först från att Arvid är den slaktade mannen. kvinnan vid hans sida har identifierats som Kristina Traneus, hans fru.
Men när det visar sig att den döde mannen inte är David utan hans kusin, tar utredningen en ny vändning. Och de misstänkta tycks försvinna spårlöst.

Blot är den fjärde delen om Gotlandspolisen Fredrik Broman. Denna va väldigt spännande och de va väldigt svårt att komma på vem mördaren va. Man satt på helspänn hela tiden när man läste.

Likes

Comments

Jessica, Självbiografi

Monster av Joakim Lundell

Boken är en självbiografi om Joakim Lundells uppväxt och om hans liv. Man får läsa om hur psykiskt sjuk hans mamma är, om hur hon får att hennes mående är Joakims fel. Han blir fosterhem placerad i en kristen familj, där han får arbeta på gården med andra barn. Men allt han vill är att komma hem till sin mamma igen, så att hon inte skadar sig själv igen. Man får följa Joakim genom ett rent utav helvete i tonåren, saker som tonåringar inte ens ska uppleva. Om hans liv på gatan, drog och alkohol misdbruken. Om hans blogggande och hur han där hänger ut 100 tals tjejer som han legat med, många är påhittade.Man får följa hans medverkan i Kungarna av Tyresand. Om hur han träffade Jonna, som han idag är gift med. Om hur deras Youtube kanal tog fart och konsekvenser och fördelarna med det.

En otroligt bra bok men samtidigt otroligt hemsk. Att det är en sann historia gör det hela ännu värre, att någon som verkligen var nere på botten av sitt liv, så otroligt nära döden, kunde resa sig igen och bli framgångsrik är helt för mig otroligt.
( ingen barnvänlig bok)

Denna bok får fem av fem stjärnor utav mig.

jag valde att lyssna på boken men kommer att köpa den som riktig bok 😀

Likes

Comments