​HEJ! drottningen från svea rike är tillbaka i storstaden igen. Hade en härlig veckas semester på en provat resort på Grekland med massage, drinkar, god mat och massa sol och mys. Är tillbaka på jobbet nu vilket känns kul. Idag jobbar jag till 7 ungefär och sedan ska jag möta upp mina systrar för ett glas vin. Dock blir det ej många för mig då man tyvärr måste vara ansvarig och jobba imorgon igen. Men sånt är livet, har ju trots allt glassat i en vecka nu på semestern. Ska jobba vidare nu :) Lägger upp bilder sen hehe

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Försökt kontakta våra managers ett tag nu. Våran domän funkar inte och detta gör såklart att många av våra tusentals läsare inte hittar hit?? BLIR SÅ ARG. dom svarar inte???? Kommer hänga ut dem snart ärligt

Jag kan visa en bild som får alla att förstå att man INTE JIDDRAR ME JASSE:

Likes

Comments

Varför blir jag så fruktansvärt bakis? Helt ärligt, blir så avundsjuk på jasmin som efter VARJE utgång hoppar upp ur sängen och skriker vilken härlig dag det är! Vad är det för fel på henne? Själv vaknar man med spya i mungipan och skriker att man hatar sitt liv. Aja livet är allt orättvist. Inte mycket har hänt förutom att jag jobbar haha.

  • Emelie

Likes

Comments

Sitter i repan på jobbet vilket e dötrist. Så litet evenemang ikväll så finns inget att göra. Aja typ 4 timmar kvar nu bara så det är väll skönt. Har så satans ont i fötterna men får överleva.
I torsdags var vi på trädgården och såg little jinder, SHIT va bra hon var alltså. Det ägde.
Aja ska försöka hitta något annat att fördriva tiden med hejdå!!

  • Rasmus

Likes

Comments

tar en low calorie utgång med Milli, hon är väldens sötaste som drack Loka med mig för att jag ej får dricka vin.

Köpte små presenter till Emelie och hennes mor som opererats, lite smått från Beautyn bara inget speciellt men ändå! 
Men vi är systrar i vin så lite vin blev det ändå, sprang 3km ute med Joel igår och har sprungit en halv mil varje dag så är värd detta puss.

Likes

Comments

Yeeeyyyy fredag!!! Men ska dock jobba men imorgon så! Då jävlar!!!

Likes

Comments

Idag var jag banne mig uppe med tuppen. Mammsen ska opereras så ja sitter o håller henne sällskap. Samtidigt som jag trycker i mig två as goda mackor o suktar henne. Hon är hungrigare än någonsin och jag ser blicken i hennes ögon varje gång jag tar en tugga, ser hur den vattnade saften ur hennes mun börjar glida mot mungipan. Hungrigare har hon nog aldrig vart och hon hatar att vara hungrig säger hon. Hon äter alltså inte för att hon inte får innan operationen. Mamma tar till och med bilder på mig när jag äter min macka? Aya snart ska ja och Rasmus ta en fab lunch, ska försöka hålla ögonen öppna tills dess😘.

Hörde precis att en tjejs operation blir framflyttad pga att hon drack kaffe. Tur att jag var stenhård mot mamma att hon ej fick smacka mitt och sluta glo så mycket😊

Likes

Comments

Åååååh mina kläder jag beställt har äntligen kommit, det blev ett par jeans, en kofta och en tunnare tröja men den satt dock som en magtröja 😤. Förutom det var jag på förläsning igår, blev tvingad av Emilia. MEEEN det var sååå Värt det! Jag brukar tappa koncentrationen efter 20 min men jag satt faktist och lyssnade i över två timmar utan problem. Det var en föreläsning om ekonomi som han från lyxfällan höll. Nu jävlar ska det sparas pengar 😎.

Likes

Comments