Känns lite tomt här i stockholm utan Idalie, hon ville inte följa med upp till pappa... Förra onsdagen kom det inget inlägg, eftersom jag går i musikklass så har vi konserter lite då och då, så förra onsdagen hade jag en höstkonsert och hade inte tid att lägga ut något för att vi kom hem väldigt sent. Men iallafall, hoppas ni har en fortsatt trevlig dag <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Jo vi förstår om det har varit lite rörigt med inläggen men vi har ställt in så att alla våra inlägg hamnar på onsdagar kl 12:00 om ni undrar.

Likes

Comments

Hej! Jag heter Idalie och är 11 år gammal. Jag kommer också att ha hand om den här bloggen, men jag kommer bara vara med och planera inläggen och bilderna. Jag kommer också kunna besvara era frågor på Sophielinns mail. Hoppas att ni gillar våran blogg!

Likes

Comments

Hej! Det är jag som är Sophielinn, jag är 13 år. Det är jag som kommer att ha hand om bloggen och fixa alla inlägg men också själva designen på bloggen. Jag hoppas att ni också kan ha nytta av den här bloggen om till exempel hur du och ditt syskon kommer överens. Har du några frågor? Maila mig på: sophielinn.thim@icloud.com.

Likes

Comments