[Psykisk Ohälsa], [Typical shit]

​Usch, fortfarande sjuk. Dock har det inte varit en typisk förkylning..utan har bara haft ytterst lite nästäppa. Men, däremot har jag en sådan förbannad hosta som tar kol på mig. Får äckliga hostattacker som gör att jag får ont i huvudet och blir yr. Utmattad. 

Jag skulle behöva kurera mig totalt, vila och ta det lugnt.
Men det går inte. Igår vaknade jag förvisso ganska sent..15.15 exakt.
Fast då kände jag att det var jobbigt att ha vaknat så sent. Haha. 
Och idag om bara nån timme ska jag hämta ungen på fritids för det
är dags för henne att träffa sin nya tandhygienist (sedan den förra som 
gjorde den där förbannade anmälan). Hoppas fan att denna är vettigare.
Och imorgon så är det föräldramöte. Ingen vila. Bara massa ångest och
förberedelser inför alla möten osv. Jag avskyr att jag måste förbereda mig 
i flera timmar och att jag får sådan ångest av möten. 

Dricker en kopp té just nu för att mjuka upp halsen lite.
Sedan ska jag göra mig i ordning och cykla iväg.

Vill inte.
Men måste.

Vill lägga mig i sängen och vila, allra helst.
Kommer inte komma hem förrän senare på kvällen heller, då vi bestämde igår att vi skulle äta lite mat ihop ikväll. Och sedan behöver pappan lite extra stöd nu då han i går kväll fick reda på att en person som han känt sedan han var 14 år ca. gick bort i en tragisk olycka. Stackaren. Stackars den personens anhöriga. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

[Fk/Soc/Soc-Psyk], [Psykisk Ohälsa], [Typical shit]

​Jag är så förbannat trött på att STÄNDIGT vara så jävla deppig.
För några år sedan, kanske 3 så var jag mer som en berg- och dalbana,
mycket svängningar och mycket impulsivitet. Nu? Nu däremot är jag bara
nerstämd, 24/7. Inte direkt impulsiv heller då när jag väl självskadar så är
det planerat i minsta detalj när och hur och var jag ska göra det. Så inte
är det så att jag impulsivt självskadar heller längre.

Så förbannat trött på att må såhär, ständigt deprimerad.
Ständigt trött. Ständig ångest. Ständig ilska. Ständigt! 
​Allt är bara så jävla äckligt jobbigt.

Jag i princip bara inväntar domen från socialen,
sedan är det väl dags att säga farväl. Om jag orkar
att vänta tills dess. Menar, vi har ju redan nu väntat i 3 v
på något slags svar från socialen..but still nothing. yey?!

usch.
tvi.

Nödslakt, ja tack!

Likes

Comments

[Fk/Soc/Soc-Psyk], [Psykiatrin], [Psykisk Ohälsa]

​Jag är urusel på att svara på sms när mitt boendestöd smsar eller ringer. Men denna veckan har jag helt enkelt bara inte orka svara på frågor, förklara hur jag mår osv. För jag vet inte ens själv va fan jag ska svara på de frågorna. Men tänkte efter nästan 2 veckors tystnad så var det väl dags att svara så skickade iväg ett sms och berättade att jag lever och att saker är som vanligt i princip..så hon slipper oroa sig. 

Och nu precis fick jag svar, haha. 
Nu slipper jag oroa henne mer iallafall.

Har en läkartid i slutet på månaden men vet inte vad fan jag ska dit att göra helt ärligt, jag tar ju inte mediciner så varför ska jag ha läkarsamtal? Nä, känns rätt meningslöst. Och anledningen till att jag inte tar mediciner är helt enkelt att det är vissa saker med medicinhämtandet som krånglar då jag inte har något giltligt id så krånglar till och från på apoteket p.g.a det. Jag orkar inte med den ångesten för varje apoteksbesök. Och då tänker ni: Skaffa ett nytt bara?

Önskar det vore så lätt. Det är det tyvärr inte dock, eftersom jag är norsk medborgare så måste jag alltså ta mig till något av de städerna där norska ambassaden finns. Och måste ha med mig en förälder som liksom kan bevisa att jag är jag osv. Och låt oss säga såhär : JAG HAR INGEN KONTAKT MED MINA FÖRÄLDRAR. 

Jag orkar inte ta itu med det, allt har liksom blivit massa med högar av problem.
Därför är det extra svårt. Mitt boendestöd skulle kolla med en kollega om hur vi ska gå tillväga med det problemet, men inte hört något än så antar att hon inte kollat med den kollegan ännu.

Nåja. Får ta och ringa och avboka läkarmötet på måndag morgon så jag slipper tänka på det. Nu ska jag börja göra mig i ordning för att sedan hämta ungen på fritids. Klagade ju förresten om att jag var sjuk typ, well - är fortfarande lite krasslig, men ändå så att jag orkar att göra saker och känner att jag orkar med att ha ungen i helgen. Så, det blir så.

Något annat frustrerande: Har fortfarande inte hört någonting från socialen angående om det blir en utredning eller inte.. börjar bli på riktigt orolig nu. Hur ska det sluta?! 
Nåja..Vi​​​i hörs! 

Likes

Comments

[Psykisk Ohälsa], [Typical shit]

​Usch. Igår vaknade jag och mådde bra..eller alltså, iaf fysiskt bra. Men framåt 13-14 så började jag känna mig allmänt slö och började få ont i halsen. Fuck, orkar inte bli sjuk tänker jag. 

Feberkänslor till och från men som tur är inte så påtagligt. Och hade inte jättesvårt att somna på kvällen sen. Idag vaknade jag upp och ville bara fortsätta sova.. sov någon timme till, sedan gick jag upp och drack vatten och tog det lugnt. Sedan gjorde jag lite kaffe. Vilket fortfarande smakade kaffe som tur var. Fått i mig massor vatten dessa dagar nu iallafall och fortsätter dricka vatten i lagom mängder åt gången. Och även fått i mig nudlar idag, vilket var varmt och gott. Men har som sagt inga direkta feberkänslor förutom om jag anstränger mig eller om det rent generellt blir för varmt med kläderna jag har på mig och i rummet osv. Så det är ju ganska bra. Är dock ändå ganska nojig över om jag är på väg att få halsfluss. Orkar inte ha det. 

Inte haft det sedan jag var yngre, men när jag var liten hade jag det typ jämt. Tycker jag har haft min kvot av halsfluss för en livstid. Helt ärligt vill jag inte vara sjuk för det är så jävla påtagligt. Rent psykiskt med. Nåja, återstår att se vad det blir av detta.

Annars med mitt psykiska mående så är det som vanligt kaos och självhat rätt igenom. Jag kan inte ens röra mig själv utan att tanken "JAG MÅSTE DÖ SNART FÖR DET ÄR INTE OKEJ ATT SE UT SÅHÄR ELLER VARA SÅHÄR SOM JAG ÄR. JAG MÅSTE FÖRSVINNA!". Och för att inte tala om när jag ser mig själv i spegeln, eller duschar. Fy fan. Ångest. BLÄ BLÄ BLÄ! Bort, jag vill bort. Jag vill dö. För det är alldeles för mycket fel på mig, och jag kan inte ta itu med det.

Likes

Comments

[Typical shit]

​Sådär, nu är alla måsten för dagen gjorda. 
Så nu har jag hällt upp mitt vin + 7up i ett glas. 
Dags att bli berusad. Fyfan, hoppas verkligen det
lyckas slå tillräckligt. Wish me luck? 
Likes

Comments

[Psykisk Ohälsa], [Typical shit]

Ungen åkte hem vid 18 och sedan dess har jag mest tagit det lugnt. Sedan fick jag helt plötsligt en random tanke att möblera om i vardagsrummet. Blev väl hyfsat nöjd ändå, men måste fixa mera.

Sitter nu och tittar på Shameless, eftersom nästa säsong börjar redan imorgon. Vill självskada men tror jag väntar tills imorgon eftermiddag. Har nämligen en del att göra på dagen imorgon. Ska köpa 7up imorgon också, sedan hem och dricka vin & 7up och leka med rakbladet. Can't wait! 😏

Likes

Comments

[Psykisk Ohälsa], [Typical shit]

1:a Oktober och nu är hösten verkligen här. Den friska luften fyller lungorna och kylan biter i kinderna.

Annars, varit en ganska lugn lördag med lite spelande och slappande, då ungen börjar bli förkyld. Hoppas verkligen att hon slipper få feber och bli allmänt hängig.

Hade lite svårt att somna igårkväll/natt då hon snarkade så förbannat. Men det var ju på grund av nästäppa.

Jag hoppas att morgondagen blir hyfsad och ser fram emot att få lite ensamtid. Jag är väl typ jämt ensam ändå men det blir så himla intensivt när hon är här. Jag är oftast helt uttömd på energi på söndagar när hon åker hem till sin pappa. Betyder ju dock inte att jag inte uppskattar hennes närhet, och allt som hör till. Bara att när man mår som man gör så blir saker en aning tyngre att handskas med.

Avskyr att det gått såhär långt ner, för jag är tillochmed paranoid när jag är hemma. Kan inte lyssna på musik i lurarna om jag sitter vid datorn t.ex..för då tror jag att någon ska komma bakom mig och göra något. Samma när jag ska gå ut och röka på balkongen, tittar noga så ingen är på min balkong.. och kan inte njuta av att lyssna på musik där ute heller för att jag tänker att någon ska komma in och sedan göra något. Tankarna liksom ställer in på massor olika scenarion om vad som kan ske.

Avskyr det.
Avskyr i princip ALLT i mitt liv,
förutom min dotter. Men hur länge ska jag faktiskt orka att kämpa? Mina sista krafter är på väg att ta slut, då jag i princip går på mina reservkrafter just nu.

Jaja, nu ska jag dricka upp mitt kalla vatten och sedan göra mig redo för sängen. Natti!

Likes

Comments

[Psykisk Ohälsa], [Typical shit]

​Ja, som ni märker överlevde jag ju natten fastän drömmen var att inte få vakna upp igen. 
Har varit vaken sedan 09. Första jag gjorde när jag gick upp var att ta itu med disken medan 
kaffet rann ner. Efter det blev det Grey's Anatomy & Chicago Med och kaffe. 

Vid 11.35 blev jag upphämtad för att åka och handla. Vilket var otroligt skönt att min boendestödjare hade möjlighet att hjälpa mig med skjuts. Sedan köpte jag en present inför ungens kalasgång. Måste nu bara lösa presentpapper men tror att min vän har lite hemma som jag kan ta och slå in med. Hon hade äntligen kommit upp nu, så ska se när jag kan gå bort dit och slå in presenten. Sedan vid typ kvart i fyra ska jag ta och cykla och hämta ungen.

Sedan blir det hem till hennes pappa och packa, förbereda henne inför kalaset. 
Är badkalas så, det blir nog kul för henne. Men hon lär ju vara trött som attan när
jag hämtar henne ikväll sedan. Haha! 

Jag hoppas att denna helgen kommer gå okej, 
utan större problem. Hoppas! 

Hade tänkt kolla med pappan igår om han hade möjlighet att hämta henne runt samma tid som förra helgen hon var här, men han skulle tydligen "jobba" lite på söndagen, så lär bli en sen söndagshämtning. Jag får bara försöka hålla humöret uppe och försöka ignorera allt som pågår inombords. Åtminstone i helgen. Jag brukar ju fixa det, så det ska nog inte vara några problem direkt så. 

Nåja, nu ska jag ta itu med lite småsaker - sen slå in present och sen iväg.
Ha en bra helg allesammans, åtminstone en så bra helg som möjligt! 


Likes

Comments

[Psykisk Ohälsa], [Typical shit]

Ännu en tortyrdag jag överlevt. Trots i princip konstant ångest inombords.
Blir en tradig helg att ta sig genom. Förhoppningsvis blir den bättre än väntat.
Men återstår att se! Jag har inte mycket förhoppningar eftersom måendet är som
det är. Jag lider mig genom det, såklart. Utan några som helst dumheter! 


Men måste väl krypa ner i sängen nu för imorgon blir en låååång dag. Usch! 
Ska plockas, diskas lite, handla sedan iväg och hämta och lämna på kalas.
Sen hämta igen när kalaset är slut. Sedan hem och slappa i soffan. 

Inga mer direkta planer för helgen, så återstår att se vad det blir av helgen.
Allra bäst vore faktiskt att inte ens vakna imorgon bitti, utan dö i sömnen. Det vore nice. 

Likes

Comments

[Psykisk Ohälsa], [Typical shit]

Onsdag 28/9 - 2016     kl: 21.15

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt. Vill kunna uttrycka mig men det
​tar ändå stopp med pennan i handen och tankarna överallt.

Jag klarar inte av att se mig själv i spegeln längre. Det påminner bara om vilken äcklig människa jag är.
​​Och det leder mig till planer om döden. För jag står inte ut med ALLT som är fel med mig. USCH!

Jag kan inte fortsätta mitt s.k liv, inte såhär. Det går inte! Jag kommer aldrig kunna låta någon
​komma mig nära eller bli rörd av någon igen. Avskyr mig själv.

Vem skulle vara dum nog att vilja vara nära en sån som mig? Freaket, det är jag!

Och jag kan inte leva, om detta är jag!
Jag måste raderas ur världen så snart som MÖJLIGT. För detta är bara TORTYR. /S

Likes

Comments