Hei!

Endelig er jeg tilbake etter en lang pause fra all blogginga<3


For det meste så har jeg egt vært på ferie og jobba veldig mye<3

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

CommentsJuni allerede under beltet, og på min laptop fortsatt henger økter før piknik! Er det bare meg så irritert ?? .... Jeg måtte legge seg ned for å sove, faller jeg nylig som et lite barn .. Flere tilfeller utvidet kontoret mitt følgende natt, spesielt siden jeg måtte gjøre det tid for lunsj. Når barnet noe å planlegge, arrangere dagers plan? Ha! Det er ingen slik mulighet :-)

Noe wybudziło meg plutselig, ut av nysgjerrighet, kikket jeg på bildene .. venter på publisering og totalt over en lurte på hvorfor de grunnleggende rzeczą- jeg fortsatt ikke offentliggjort?

Jeg føler meg ikke fullt så mye trenger som noensinne å skrive til deg her. Han knipset sin regularitet og vilje til å handle på instagram. Oppriktig skapt for mange nye bruksområder, sider .. Jeg er tapt og ikke vet hvor du skal bo. Instagram trakk meg for et år siden. Det inkludert en fin samarbeid, jeg har kontakt med deg, utveksle kommentarer, jeg kan fortsatt være på nett uansett om du er hjemme eller på veien. Jeg kan legge til et bilde når som helst, uten å ta mye tid, som virkelig respekterer meg og jeg fortsatt savner ham. Dessuten er bildet gjør den et par minutter, ikke en gang bare et øyeblikk. På bloggen baardzo må du bruke mye tid, økten selv og forberede seg for det. For ikke å nevne den evige bære en tripod, sette scenen, på jakt etter flekker og så videre. En gang, da jeg var på den tiden det gjorde det moro .. Jeg elsket den. Stillhet og tid for meg selv når jeg var foran linsen og jeg har laget. Jeg glemte hva som skjer rundt :-) Jeg har ikke en fast fotograf (generelt folk å ta bilder) som raskt tikkende meg noen bilder, og jeg er sikker på at vil bunkere på bloggen. Enda mer så når jeg går ut med hjemmekomfort er en mega mulighet til å gjøre økten og har en kjole på kameraet overalt .. ;-) Jeg er vanligvis på rømmen, jeg ikke engang tenke på at potowarzyszył aparat- jeg er sikker på at det ikke engang ta ut av sekken . Jeg gjorde en krevende og kresen? Kanskje litt. Gjerne det duużo meg mer ansvar enn jeg var for et år eller to siden. Når jeg kunne fokusere på bloggen, oppfinne sesjoner, ofte gjør make-up og kule fryzurki. Husker du de gangene annenhver dag dukket et nytt innlegg? De nøt stor interesse. Og nå for meg og for deg blogg gikk ned til andreplass. Bortsett fra, det er en forskjell. Log alltid være profesjonell. Instagram er en profil på en memoir, ordinære bilder fra telefonen og enkel kontakt med verden. Jeg gir aldri opp blogging, men mitt innlegg vil ikke lenger være så hyppige og intense som de en gang var.

Hva har du følelsen om dette? Mening om dette temaet er veldig viktig for meg :)


Jeg kom hit i dag totalt så det ikke viser styling, men å dele mine tanker. Jeg har ikke skrevet noe bortsett looong tid. Jeg satte en tykk linje med da det begynte å dukke opp i min retning som flere og flere upassende ord fra Web dårer og desperat. I privatlivet i løpet av de siste månedene, lite skjedde, jeg hadde til å sortere ut dette selv. Likevel er jeg slåss med mine tanker, jeg prøver å være optimistisk og ikke være ute av negative følelser, bekymringer. Men min følsomme ånd som sitter i midten ikke gi opp. Det første emnet obgadałam med deg over, kan mange flere kommer ut i vask de neste utklipp.

Jeg har så mange tanker for et øyeblikk, jeg vet ikke hva jeg skal skrive .. også vil ende i dag, fordi det blir smør smør. Men jeg følte at jeg skrev for et år siden .. i den forstand at når åpnet serducho :-) Jeg inviterer deg til galleriet. Elegant styling for meg. Hver har en dimensjon av eleganse, for meg er det ikke bare en dress og hvit skjorte. Casual fremmed for meg er ekstra feminine antrekk eller hvite bukser, så i denne utgaven føles "riktig". Typisk for meg .. Vel stelle den. Kanskje det vil endre 30stce :-)) Kisses, kysser hardt !! - *  • 29 Lesere

Likes

Comments

God kveld! Jeg inviterer deg til å lese litt om håret mitt.

Jeg laget et innlegg å svare på spørsmål, som jeg zadaliście under ett av bildene på Instagram. Det er mye, og jeg har tid jeg vil holde til den eksakte planen, etc.

Jeg vet egentlig ikke hvor du skal begynne. Det kan være litt kaotisk, men jeg prøver alltid! : - *

-Hvor kjøper jeg? Foreløpig håret at jeg har bildene er fra luxushair.no

Hvor mange gram hvilken farge? Jeg valgte dette settet 55gram, 220g (nøyaktig TEN ) lys blond farge.

-Som jeg velge farge, slik at det passer inn i håret mitt? Dette er ofte et valg i "blind". Selv da jeg var ombre, saken var lettere, greit nok, jeg gjorde ombre hår stykker, farging opp under min naturlige farge. Jeg valgte maling på øyet, vanligvis var det den kjølige skyggen av lys brun. I det øyeblikk når håret mitt zagościło dyster, veldig vanskelig å velge skyggen av blonde. Fortrinnsvis i dette tilfellet gå til kosmetolog. Vi må vurdere også at blonde elsker å forandre. Når lynet håret overgivelse til den neste, bare da vil bosette seg på min doczepach gjenvekst av samme farge jeg har på toppen.

-Hva om jeg feste, da? Hver dag? Er de sover? Selvfølgelig, hårklemmens i forlengelse metode er ikke permanent. Vi kan laste ned og sette dem til enhver tid. Jeg legge ved bilder i håret, som starter på shopping ... slik at de føler seg god og komfortabel. Heller unngå å installere dem bare hjemme ... ;-)

-Etter hva tid til å ødelegge håret? Selskaper sikre at det naturlige håret Trailing beholder sin estetisk utseende til 6 måneder. Det hele avhenger av hvor ofte du bruker dem, om vi ikke bryr seg.

-Hva om jeg vasker håret mitt Trukket? Det avhenger av bruk, vanligvis for en periode på to måneder. På grunn av det faktum at jeg har to sett (en rett hår, krøllete sekund) det er ikke en vanlig operasjon.

Hvis du føler at håret er skittent, lukter de dårlig, eller er rett og slett overbelastet hårspray, næringsstoffer, oljer .. land i dusjen.

-Hvordan trukket farge håret? Hvor mange pinner å male? Referansen er selvfølgelig en naturlig bust gang prøvd å lysne kunstig dritt bestilt for Allegro. Bare jeg tapte tid og penger på lysere ..: D Tenk deg selv hva jeg ble skuffet! haha. Hårfarge som vårt. La oss huske å fryse på plass i løpet av farging. Dette er ikke en så enkel sak, fordi håret måtte være festet, for å kunne nøyaktig hvor pofarbować. Med hjelp av en annen person, er det mer mulig. Jeg vil anbefale å børste farging, kommer i hvert sted. I tillegg Trukket håret raskere de fanger malingen.

Paint håret er vasket ut, men ikke helt. Med tiden er det mindre intense, sier ikke, men at dette er en stor forskjell.


-Hvordan Dyrke trukket hår? Eksepsjonelt ingen ømhet over klippet i. Det er svært viktig for dem ofte kam, for å holde på et sted hvor de ikke har kontakt med noe som gnir dem ødelegger. Jeg er ikke for å tørke etter vask doczepy. Det får det skjemmende høyet. De lider deres holdbarhet, slites ut raskere og vil bli avhendet. Vanligvis fraråder bruk av høy temperatur. Derfor kjøpte jeg i to sett, for ikke å snu og ikke rette håret hver nå og da når jeg føler for det.

-Efekt før og etter! Øyeblikk kom du å se effekten de gir håret vedlegg. Jeg følgende spør hva, hvis jeg har din lenge nok? Først av alt, er årsaken en: Jeg kan ikke ha kort hår. For meg, min naturlige er korte, men det er svært lite .. jeg en gang hadde på seg håret henne i rumpa, skru ned dumhet og i dag kan jeg ikke akseptere det. Dessverre våget tar svært lang tid, som fraråder mega, uten hair extensions. Jeg tror at jeg ikke bære hele settet, den italienske er veldig tykk, så bandet tre er tilstrekkelig for meg en vakker forlengelse, uten å belaste.

______________

dyster

(New hår)

- Jeg er fornøyd med endringene? Han passerte mer enn en måned, vil snart være en og en halv. Ja, jeg er glad og jeg vil ha mer! Jeg ønsker å regrowth var enda mindre, mindre uttalt. Jeg ønsker å mørkne din naturlige farge, men det ville være dumt og flyr til frisøren hvert øyeblikk ...

-Hva er tilstanden til håret etter bleking? Jeg synes det er uten tvil, er håret i god stand! Men det var verdt det å gi opp i hendene på en spesialist. De er ikke veldig sunt hår, men tilstanden deres er ikke det verste. Det er kjent at ved å bruke en tørrere, lastebryggen vil alltid bli flisete tupper. Selv om jeg ikke kan klage om deres tilstand, i henhold til meg er ok ;-) Men husk at min italienske nesten hele lengden var i min dress, kan jeg ha 3-5cm ombre? Også det har også en innvirkning på hvordan håret vårt misfarging fordi de oppfører seg. Dessverre, noen båndbredde er ikke vedtatt, fargen skylles, og du trenger å korrigere det :-)

- Hva anbefaler du etter bleking? Gjerne unngå produkt i gult, oransje. Blond når det blir mørkt, gul! Også jeg fraråder vanlig sjampo eller urte .. Jeg angret etter en vask håret mitt .. automatisk mistet sin vakre lyse farger skygge og kjølig. Det bruker i dag produkter som du ser i "omsorg".


____________________

CARE

(Som jeg bruker som jeg bryr meg, vekst ..)Arrangementer og laws've brukte produkter? Med mørkt hår farge, bli kvitt den ombre hadde råd til bedre omsorg. Mange av produktene det grått, gir den gule fargen. Før endringen, gjorde den lettere ikke ta hensyn til det, eller endre farge, fordi den ikke gjøre stor forskjell. Mange av dem olejowałam, linfrøolje, kokos, Sesa, mandelolje .. ilagt en natt, strenger hår. Eller før vask i 2 timer. Det er også en god olivenolje blandet med balsam. Super fukter håret er fleksibel. Detaljert lest du ikke bryr seg, dessverre, fordi jeg ikke husker nøyaktig hvilke produkter jeg brukte.

TU mitt lange hår omsorg og deres tilstand.


conditioner of the Dove, jeg brukte sjampo i denne serien ..


MARION olje, en av de få som faktisk pent nawilżał tips


urte sjampo, disse enkle linjene er det beste eksempelet .. også barnas babyen drøm :-)


- Hvilke produkter bruker du? Min omsorg er knappe så langt. Bare jeg kjenner blonde hårprodukter, hindrer galle på håret. Jeg tror at over tid vil være mer erfarne i dette emnet.


Violet Joanna sjampo, eliminerer gul hårfarge.MARION termoochronny spray, mens den side av olje SeSa. Jeg venter til jeg kunne begynne oljet hår! Frisør fortalte meg å lette måned etter, så selv litt foran meg ..


Spray Vitapil hindrer tap akselererer veksten.

venstre silke hår. Jeg bruker midlertidig, vi har den eneste fargen som ikke dye dem gul. Hvis du har noen å anbefale for blondiner, jeg venter!


- Hvordan du ordne håret ditt? Vanligvis jeg korrigere dem, deltar i midten. Så lett tapiruję på basen og i total alt. Av natur Jeg har et enkelt hår, litt disse sjelene. Til håret så lite som mulig for å eksponere den høye temperaturen i stedet for de vanlige børster i bruk rette utretting, som avgir damp under kjemming. Hvis du vil at mine individuell veiledning fryzurek kan du skrive i kommentarfeltet.

- Hvor mange ganger du vasker håret? Om hver tredje dag.

-Hvordan du ta vare på hodebunnen? Jeg anbefaler mykgjør hodebunnen, f.eks. Kokosolje, extra virgin olivenolje.

-Hvordan du håret har vokst, til hvilken tid? Om et år siden (jeg husker ikke nøyaktig tidsintervall) skru ned hår, eller snarere ødelagt tips. Jeg bestemte meg for å ta vare på håret ditt, regenerere, vokse. Dessverre kan jeg ikke huske hvor mange har målt håret mitt før venturing. Det er ingen radikal endring, nås før bysten, nå gå tilbake til bysten. Ved hjelp av høy temperatur er ikke et dårlig resultat med mindre .. :-)

-Hva anbefaler gjenvekst? Jeg har to produkter som jeg testet. Fenugreek, samt Jantar.

Definitivt det første alternativet er en naturlig, sunnere, billigere uten bivirkninger (unntatt zapachu..rosołem?) Mens Jantar tørker huden. Etter en tid dukket opp i mitt flass, kløende hud .. Du må vite moderasjon og vite når du skal stoppe wsmarowanie, vente en uke eller to, og starte på nytt. Det er mye av babyens hår, nye hår. Jeg følte at det begynte å vokse etter en lang tid, da han sluttet å bruke den. Da jeg så det? Siden jeg ikke måle hår. Min ombre sakte forsvant (les. Smuldrer opp) og til slutt den gjenværende rest, og håret hennes var lenger. Hvis jeg donerte et hår Rettetang og kanskje håret mitt ville allerede være baken ...? Så mange ganger ombre forbedret på grunn av dette.

  • 51 Lesere

Likes

Comments

God dag mine flotte lesere!

Sorry for at jeg ikke har fått blogget så mye nå, tror det er 1 år siden ell no haha <3

Men uansett nå er jeg tilbake og jeg skal prøve å blogge hver dag <3

Jeg håper alle sammen har hatt en fin helg og kost seg masse i fin været<3

Jeg skal fortelle noe som skjedde for noen dager siden som var helt for jævelig for å si det sånn.

På Fredag så var jeg på hjem etter å hengt med noen venner på byen til klokka 1 ell 2 på natta.. Jeg hadde drukket så derfor kunne jeg ikke kjøre hjem til meg selv, og jeg orket ikke å løpe etter en taxi eller no så derfor valgte jeg å gå hjem.

Det er ikke ofte jeg går hjem fordi jeg ikke pleier å drekke, så derfor begynte jeg å føle meg utrygg når jeg kom til skogen som lå just 5 minutter unna huset mitt.. Det pleide aldri å kjøre noen biler igjennom skogen, men jeg hadde sett at det var en bil som hadde kjørt etter mens jeg hadde gått, men før jeg gikk inn i skogen så så jeg bak meg, og da var ikke bilen der lenger, så da tenkte jeg at den sikkert hadde kjørt fra jobb eller noe.

Etter jeg hadde gått litt lengre inn i skogen så så jeg en bil som kom mot meg, jeg begynte å bli veldig redd fordi den stoppet ikke eller ikke bremset. Så jeg gikk inn i skogkanten for å slippe forbi bilen, men den stoppet like ved meg og det kom ut en man rundt 50 år.

Jeg skreik så høyt jeg kunne å begynte å løpe mot der jeg bodde. For å være ærlig så har jeg aldri løpt så fort før.

Og etter at jeg hadde kommet hjem så kom bilen tilbake og bremset litt ned og mannen som kjørte sendte meg på en måte et rart blikk før han kjørte videre i en veldig stor hastighet.

Etter det så har jeg ikke sett bilen.

  • 37 Lesere

Likes

Comments