Jeg er drit lei av at folk skal tru at jeg lagde instagram bare for å bli populær, men jeg gjorde ikke det. jeg lagde instagram på grunn av at jeg ville prøve hvordan det var og når folk sier at jeg bruker instagram for å bli populær osv så tar dem feil, men problemet er at dem aldri slutter så derfor har jeg tenkt på å slette instagram for godt...

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

God morgen mine fine lesere!

Jeg har ikke blogget så mye nå på grunn av at jeg har vært opptatt med skole osv, men nå er halvt tilbake så skal prve å blogge litt mer nå:)

Likes

Comments

hei mine fine lesere!

I dag startet jeg dagen med å sjekke facebook, men når jeg logget inn så kom jeg meg ikke inn og jeg prøvde å lage en ny bruker, men det gikk ikke så jeg sendte en mail til facebook for å spørre om hvorfor jeg var sletta fra facebook og hvorfor jeg ikke kunne lage en ny en. Da fikk jeg en jævlig frekk mail tilbake når jeg bare prøvde å være hyggelig. de skrev "det er ditt problem og ikke vårt". Jeg gadd ikke å svare engang, men vennen min sendte en mail til dem for å bare sjekke om de skrev det samme til hu, men det gjorde dem ikke for da skrev de "vi skal sjekke dette opp"... så¨det er jævlig frekt når man tenker over det.

  • 31 lesere

Likes

Comments

  • 33 lesere

Likes

Comments

God kveld 😊
jeg er ikke så aktiv lenger på grunn av jobb og sånn 😊

hvis dere lurer på noe så ta kontakt på instagram

  • 104 lesere

Likes

Comments