I dag er det 12.August, altså akkurat en uke til jeg setter kursen mot New York! Tida har gått så utrolig fort, det føles ut som det var i går jeg så på kalenderen og telte 100 dager til jeg skulle dra! Jeg har i det siste begynt å innse at jeg faktisk skal flytte til et helt nytt sted, at jeg skal bo hos en ny familie og gå på skole der borte også (snork), og at det ikke bare er en tur på noen uker! Jeg tror ikke jeg kommer til å innse at jeg faktisk skal dra før dagen jeg sitter på flyet til New York!

Jeg hadde en plan om å begynne å pakke, eller hvertfall planlegge litt hva jeg skal ta med rundt den 1. august og det er nesten to uker siden nå og jeg har ikke pakket en eneste ting, hehe. Blir nok som det bruker at jeg pakker så og si alt dagen før jeg drar. Har hvertfall kjøpt ny koffert da, så har gjort noe produktivt;)

Stedet jeg skal til heter Humble som er en mindre by rett utenfor Houston, Texas! Vertsfamilien min består av vertsmor, vertsfar og to vertssøstre på 13 og 15 år! Jeg har skypet med de et par ganger, i tillegg til at vi snakker veldig mye på snapchat og de virker kjempehyggelige! Det blir utrolig spennende å møte de i virkeligheten! Skolen jeg skal gå på heter Atascocita High School og er en crazy stor skole med rundt 5000 elever. Første skoledag er 28. august så det gleder jeg meg masse til.

Så denne siste uken før jeg drar skal jeg bare være så mye med venner og familie som mulig og prøve å pakke litt i tillegg! Gruer meg til å si hadet til alle samtidig som jeg gleder meg så mye til å dra så det er mye blandede følelser!

Neste innlegg kommer sikkert ikke før jeg er i New York siden det er ikke så veldig mye mer spennende å skrive om før da!


Likes

Comments