Header

Hei Jeg tenkte at jeg skulle ha en spørsmålsrunde del 2. Jeg har fått inn noen spørsmål som jeg skal svare på nå. Jeg synes det er like koselig hver gang å få spørsmål så dere kan gjerne sende inn mer.

¨

1. Har du noen fobier eller noe du er veldig redd for? Ja det har jeg, jeg er veldig redd for høyder. Jeg er veldig redd for å falle ned. Jeg klarer faktisk ikke å klatre i et tre fordi jeg blir bare veldig redd.

2. Hvem liker du? Altså jeg liker jo noen men jeg kan liksom ikke nevne navn da det blir helt feil for meg og skulle nevne navn.

3. Bruke pels eller ikke? Om jeg ville ha brukt pels er jeg ikke helt sikker på fordi jeg vet ikke hva jeg hadde gjort om jeg hadde fått en jakke med pelskrage på. Men jeg hadde ikke gått å kjøpt pels selv,

4. Sende sms eller snakke i telefonen. Hm det kommer på hva som skjer er det bare en vanlig samtale så vil jeg ha snakket i telefonen men er det noe som skal avtales vil jeg helst ha det på sms da det blir lettere for meg å holde oversikt.

5 Har du farget håret. Ja det har jeg, Jeg er egentlig blond. Jeg ville ha en forandring så derfor ble det brunt hår.


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Jeg tenkte å ha en ny spørsmålsrunde her på bloggen. Grunnen til at jeg vil gjøre det er fordi da kan dere bli enda bedre kjent med meg. Jeg synes det er veldig morsomt å svare på spørsmål så hvorfor ikke holde en ny spørsmålsrunde. Dere kan sende inn spørsmål til meg i kommentarfeltet eller på snapchat eller instagram. Jeg kan vel egentlig bare begynne.

1 Hvor høy er du? Jeg er 170 cm

Når har du bursdag? Jeg har bursdag 23 juli.

3 Har du noen småsøsken? Ja jeg har en lillebror

3 Er du singel? Ja jeg er singel.

4 Hva er du mest redd for? Jeg er ikke noe særlig glad i edderkopper men jeg er mest redd for høyder. Jeg klarer ikke å klatre i et tre liksom fordi jeg er så redd for å dette ned haha.

5 Hva er mitt favoritt dyr? Det var ganske vanskelig og jeg har ikke bare et favoritt dyr men skal jeg si et dyr må det bli hest.

6 Hvor gammel er du om 5 år? Da er jeg 22 år gammel.

7 Hvor lenge har du drevet med hest? Jeg begynte med hest allerede når jeg var 3 år så en del år.

\

8 Hvilken skole går du på? Jeg går på Jønsberg Videregående Skole.

Vel det kommer flere spørsmål senere.

Likes

Comments

Hvorfor er det sånn at bloggere skal mota stygge eller negative kommentarer egentlig. Er det for å få oss til å føle oss dårlig eller såre oss. Jeg vet ikke men jeg synes det er så utrolig dårlig gjort og dumt gjort av folk og skrive stygge kommentarer. Det er IKKE greit å skrive stygge kommentarer.

Jeg har ikke mottatt noen stygge eller negative kommentarer og jeg ønsker ikke å mota det i og i hvertfall ikke på min blogg. Har du tenkt å skrive en stygg kommentarer så skriv det et annet sted og IKKE her. Fordi jeg hater å få stygge kommentarer!!


Likes

Comments

Hei! Dagen i dag startet ikke så bra med at jeg følte meg ganske dårlig. Jeg hadde utplassering i dag. Jeg prøvde å jobbe der men etterhvert så ble formen verre og jeg måtte dra hjem. Når jeg kom hjem så kastet jeg selvfølgelig opp så nå skal jeg prøve å slappe av og ta det med ro. Jeg er fortsatt veldig kvalm så får se hvordan formen blir etterhvert.

,Men det jeg skulle vise dere var mine hudprodukter. Jeg har akkurat fått nye produkter som jeg skal bruke så derfor så tenkte jeg å vise dere hva slags produkter jeg bruker.Det første produktet jeg vil vise dere er da Mary Kay

Botanical Effects® Cleansing Gel: Dette produktet renser effektivt i dybden og renser opp spor av talg.

Renser effektivt i dybden og løser opp spor av talg.Inneholder pitaya og aloe vera, to av verdens mest næringsrike planter. Cleansing Gel er ett av fem produkter i Botanical Effects®-serien, som gjør huden vakker, sunn og frisk. Produktet finner dere HER


Det neste hudproduktet er da Botanical Effects® Moisturizing Gel: Dette produktet trekker også raskt inn i huden ogir alle hudtyper optimal fuktighetstilførsel i opptil 12 timer. Funker også veldig bra. Porduktet finner dere HER

Det neste produktet er da Botanical Effects® Moisturizing Lotion SPF 30: Dette er en lett lotion som da passer perfekt når hunden trenger ekrstra fuktighet og solfaktor. Denne lotionen beskutter også fra skadelige UVA og UVB stråler. Denne lotionen inneholder piataya og aloe vera. Det er to av de plantene som er verdens næringsrike. Dere finner produktet HerDette er påføringstips. Det vil si hva som burde påføres morgen og hva som burde påføres på kvelden

Morgen

? Cleansing Gel
? Refreshing Toner
? Moisturizing Gel eller Moisturizing Lotion SPF 30

Kveld
? Cleansing Gel
? Moisturizing Gel

L

Håper dere fant noen produkter som dere likte.

Nå skal jeg slappe av ønsk meg gjerne god bedring.

Likes

Comments

Den 18 august 2016 var en av de verste dagene i mitt liv. Denne dagen vil aldri bli glemt. Det var denne dagen jeg mistet deg. Jeg mistet ikke bare en hest jeg mistet min aller beste venn. Jeg vet ikke lenger hva jeg skal gjøre uten deg. Men jeg vet at du har det så bra hvor enn du er nå. Jeg kommer aldri til å glemme minnne vi har hatt sammen. Det gjør fortsatt like vondt å tenke på at jeg aldri skal få se deg igjen eller ri på deg igjen. Du var den hesten jeg kunne stole så utrolig mye på. Jeg tenker tilbake på alle de minnene vi har hatt sammen. Tusen takk for alle flåtte minner jeg har fått sammen med deg❤❤

Likes

Comments

Kjære dere som leser dette. Jeg skal skrive noe som brenner så sterkt inne i meg og som jeg kommer nok til å gjøre resten av livet. Nemlig det med pelsdyr.

Jeg trodde det med pelsdyr bare var fine greier. At dyrene hadde det fint og når de skulle få pelsen fjernet så ble det gjort på en rolig måte for å ikke stresse dyrene. Men det var før jeg hørte om alt det grusomme dyrene går igjennom. Dyrene går nemlig igjennom en veldig fæl måte før de dør og pelsen blir brukt. Dyrene blir nemlig plassert i små trange bur. De får skader, sykdommer de lider i de små burene de bor i resten av livet. Mange av dyrene dør før de avlives. Det er fordi de ikke får nok plass til å bevege seg, nok mat eller vann de må klare seg med den plassen de har.

Ei venninne fortalte meg det at i for eksempel Finland blir dyret avlet opp til enorme størrelser. Jeg blir bare sint når jeg ser dette her. Hvorfor skal dette dyret eller andre dyr gå igjennom en sånn prosess for at vi skal kunne kle oss i pels. Altså er det bare fordi vi synes det er fint og vi vil bruke det for å holde varmen jeg vet ikke. Men en ting er sikkert dyrene trenger pelsen mer enn det vi gjør. I noen land får dyrene pelsen revet at. De er fult bevisste på hva som skjer , de skriker og hyler av smerte fordi det gjør så skrekkelig vondt. Ta for eksempel Angora kanin disse kaninene får pelsen nappet av mens de er fult bevisste. En ting som er sikkert jeg kommer ikke til å gå med pels.

Likes

Comments


Hei. Jeg tenkte å nevne hvor dere kan kontakte meg. Jeg tenkte å dele med dere hvor dere kan kontakte meg i tilfelle dere har noen spørsmål eller at jeg skal ha en spørsmålsrunde så dere kan sende inn spørsmål.


Bilderesultat for instagram Dere kan kontakte meg på Instagram heter der synnestener.blogg

Bilderesultat for snapchatDERE KAN KONTAKTE MEG PÅ SNAPCHAT heter der da Synnesinblogg

Likes

Comments

Hei! Nå som det nærmer seg jul så tenkte jeg å dele noen julefilmer med dere. Jeg selv elsker å sitte i pysjen se på en film med en kopp kakao og ligge under et teppe. det finnes jo en rekke julefilmer men jeg kan dele med dere noen av mine personlige favoritter.

1 Tre nøtter til askepott

Bilderesultat for tre nøtter til askepott

Tre nøtter til askepott har liksom blitt en tradisjon for meg. Jeg har alltid sett den når julen ringer inn. Det blir liksom ikke en tradisjon for meg uten den. Når jeg var mindre og så denne filmen så drømte jeg alltid at jeg var den prinsessen som fikk sin drømmeprins. Jeg vet at en dag så er det min tur men enn så lenge så er det bare en drøm.


2 mikkes jul

Bilderesultat for mikkes jul

Mikkes jul er også en tradisjon. Jeg synes mikkes jul er ganske morsomt enda jeg er 17 år haha. Men men barndommen er ikke helt over enda hehe. jeg vet også at det er noen voksne som også ser på dette sammen med barn eller familie. Jeg pleier hvert fall å se det sammen med lillebror noe jeg synes er veldig koselig.

2 Grevinnen og hovmesteren

Bilderesultat for grevinnen og hovmesteren

grevinnen og hovmesteren er også utrolig morsomt. Pappa viste meg den første gangen og jeg må si at jeg lo masse haha jeg synes det er utrolig morsomt. Dere finner linken til grevinnen og hovmesteren her

3 Alene hjemme.

Bilderesultat for alene hjemme

Alene hjemme pleier vi også alltid å se. Jeg synes denne filmen er veldig morsom. Jeg pleier å se denne sammen med familien.

Hva slags julefilmer liker dere gi meg gjerne tips

Likes

Comments


Hei dere. For en liten stund siden for ca 2 uker snart så bestilte jeg noe fra Nelly. Jeg har enda ikke fått det enda så jeg lurer på når det kommer. Jeg vet at det egentlig ikke skal ta så lang tid men jeg ble usikker nå.Derfor så tenkte jeg å spørre dere om dere har noen erfaring om det å bestille fra nelly og eventulet hvor lang tid det tar før dere fikk det.

Likes

Comments

God morgen! Jeg tenkte å skrive et innlegg om det med bruk av refleks. Det er så utrolig få i alle fall ungdommer som bruker refleks. Refleks redder jo liv sies det. Grunnen til det er fordi med refleks så synes du mye fortere enn om du ikke bruker det. Jeg må selv bli flinkere til å bruke refleksvest. Når jeg var sånn 8-9 år og jeg skulle gå til skolen så opplevde jeg å nesten bli påkjørt måtte kaste meg ut i veien for å ikke bli påkjørt. Men den sjåføren var ung og kjørte ganske så fort. Han ble bare sur på meg og viste meg stygge fingeren før han kjørte videre.


Jeg har det helt bra nå så slapp av med det men det er sånn idioti liksom som irriterer meg haha. Tenk om jeg ikke hadde kastet meg ut i grøfta hva hadde skjedd med meg liksom.

Bruk refleks og kjør forsiktig!!

Likes

Comments

Hei jeg tenkte å ha en spørsmålsrunde. Grunnen til dette er fordi jeg tenkte at da kan dere bli bedre kjent med meg.

1 Hvor gammel er du? Jeg er 17 år gammel blir 18 23 juli 2018

2Hvor høy er du? Jeg er 170 cm.

4 hvor lenge har du drevet med hest? Jeg har drevet med hest siden jeg var 3 år gammel.

5 Har du noen gang falt av hesten? Ja jeg har falt av en del ganger.

6 hva er du mest redd for? Jeg er mest redd for høyder. Jeg har sikkelig høydeskrekk rart med tanke på at jeg driver med hest men jeg klarer ikke å klatre eller noe sånt blir kjempe redd. Jeg er bare veldig redd for å falle ned.

7 Hva er favoritt kaka din? Vanskelig spørsmål da det finnes så mange forskjellige gode kaker men skal jeg si noen må det bli Oreo kake eller Pavlova.

8 Har du hatt egen hest? Ja jeg har hatt egen hest.Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Her kan dere kontakte meg. 

Dere kan kontakte meg på Instagram linken finner dere HER

Dere kan også kontakte meg på Snapchat jeg heter Synnesinblogg

Likes

Comments

Jeg konfirmerte meg 14.06.2015 og i den anledningen så tenkte jeg å vise dere en del bilder fra min konfirmasjon. Jeg hadde gått å gledet meg til denne dagen i kjempe lang tid. Jeg var veldig spent på hvordan denne dagen kom til å bli. Jeg kunne ikke hatt en bedre konfirmasjon enn den jeg hadde. Jeg er så utrolig heldig som har så mange fantastiske mennesker rundt meg. Jeg vet virkelig ikke hva jeg skulle ha gjort uten dem. Flere bilder kommer men her er noen av dem.

Likes

Comments

Mitt navn er da Synne Fosserud Stener. Jeg er 17 år gammel og bor i Hamar. Jeg går nå på Jønsberg videregående skole og trives veldig godt på denne skolen. Jeg kommer til å blogge litt om alt mulig som skjer i livet mitt så det er bare å følge med.

Likes

Comments

Hei dere. Jeg vet ikke enda om jeg kommer til å flytte bloggen hit eller om jeg fortsetter på blogg. no Men det vil tiden bare vise. Jeg kommer til å teste dette nettstedet noen dager og skjekke om dette er noe jeg ville ha flyttet bloggen min til eller ikke. Men enn så lenge så blir dette her bare en test runde for å sjekke.

Likes

Comments