Hei og god mandag alle sammen!

I dag tenkte jeg å dele favoritt frokost-smoothien min som jeg har laget de siste årene.
Om du har noen bananer som begynner å bli overmodne, kutt de opp og sleng de i fryseren.

Selve oppskriften er så enkel, og det går kjapt å lage om morgenen og det er vel kanskje noe av det beste!

Det du trenger er:
- 2dl valgfri melk
- 150g fryst banan
- 1 scoop valgfri proteinpulver
- Eventuell topping om ønsket

I det siste har jeg brukt proteinpulver i smaken Proteinella, og det ender opp med å smake banansjokolade-milkshake! YUM.

Proteinpulver HER - Topping HER

Det første jeg gjør er å la bananene ligge på kjøkkenbenken å hvile i 15 minutter så de ikke er helt dypfryst i blender. Jeg blander så proteinpulver og melk sammen hver for seg i shaker, før jeg heller den ferdige shaken over bananene og blender alt sammen. FERDIG, så godt og så enkelt!

Nyyyt🍌🍫🥛🌸

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Heisann!

Alt for sjeldent innom her om dagen, og vet egentlig ikke helt hva jeg skal skrive heller.. Jeg har så mange ideer om innlegg jeg ønsker å skrive, men har liksom ikke kommet godt nok på plass for det enda. Med det så mener jeg med tanke på at jeg har flyttet, og har ikke kommet skikkelig på plass i nytt "hjem".

Jeg har da flyttet inn i et kollektiv på Grünerløkka her i Oslo, og trives utrolig godt! Selv om jeg har bodd her i snart to uker nå, så har jeg absolutt ingen møbler på rommet mitt utenom seng. Resten av de som skal bo her er heller ikke på plass enda, men Linnea flytter heldigvis inn om en 10 dagers tid hun også og resten i juli. Så da er det lett å forstå at ting er litt halvveis her enda, og føler ikke at jeg har alt rundt meg for at jeg skal få gjennomført det jeg ønsker med tanke på innlegg. Ønsker blant annet å dele oppskrifter og lignende, men har jo null av utstyr enn så lenge haha! Men det blir heldigvis etterhvert altså.

Noe positivt er jo at jeg er inne i en mega god treningsperiode igjen, ååh så digg! Når jeg ikke har et spesielt mål eller konkurranse foran meg har jeg lett for å bare dra på trening fordi det er en vane, men nå har jeg mange gode økter og jeg gjennomfører flere kardio-økter (og liker det!) i uken. Har ikke satt meg noe mål med treningen for nå, men det er deilig å kjenne at kroppen jobber og om det blir muskelvekst i tillegg er det bare en bonus!

Om det fortsatt er noen som titter innom her og har ønsker til noe du vil se fremover, gjerne si ifra!

Bygget jeg bor i har en stor takterrasse på toppen og god utsikt over Oslo. Gjett om det blir deilig å henge her i sommer!☀

Likes

Comments

Hei og godt nyttår dere!

Det er lett å se at det ikke ble mye til oppdateringer her inne på slutten av LA oppholdet mitt.. MEN det betyr ikke at jeg hadde en opplevelse for livet, langt ifra! Har fått noen meldinger hvor folk har spurt hvordan det har vært og om det anbefales. JA. Det anbefales virkelig fra min side, og et opphold hvor som helst i utlandet tror jeg de fleste både vil trives med og har godt av. Planen var jo opprinnelig å lage en portal hvor de som var i samme sko som meg kunne ha nytte av, da det ikke er så mange steder fra før med informasjon og erfaringer, men håper like vel at det er en eller noen som har fått nytte av det som har blitt skrevet!

2016 var virkelig et fantastisk år for min del. Alt jeg har gjort og opplevd! Startet 2016 i oppkjøring til konkurranse, og stilte i min fjerde sesong i bikinifitness siden 2013. Fikk med meg to pokaler av totalt to konkurranser denne gangen, og så meg godt fornøyd med det. Hadde en flott sommer med gode venner før avreise til California.

California ja, den plassen har fått en spesiell plass i hjerte mitt. Et halvt år ble lagt igjen i nærmere sagt Santa Monica, som er en helt nydelig plass. Med kort avstand til stranda, piren, Hollywood, Beverly Hills, Malibu, Venice, Golds Gym, alt du ser på film, du må jo bare elske det.
Jeg har lært så ufattelig mye det siste året, og bare det å gå på college var en opplevelse i seg selv. Å lære så mye innen sin interesse på selveste plassen for det, har nesten ikke ord. Selvfølgelig er det ikke bare skolen og stedet i verden som har gjort opplevelsen så god som den var, men også menneskene jeg var der sammen med. Jeg har aldri bodd sammen med så "mange" folk, jenter, på samme tid over så "lang" periode før. Kan ikke si noe annet enn at det gikk over alle forventninger! En herlig gjeng med jenter jeg delte leilighet med, jenter som jeg har blitt ufattelig glad i, og som virkelig gikk godt overens. De andre norske, de jeg gikk i klasse med, absolutt en flott gjeng. Jeg har fått nye venner for livet!

Ja nytt år og nye muligheter da dere? Håper folk har hatt en flott start på 2017 så langt.

Det har hvertfall jeg! Endelig kan jeg kalle meg for sertifisert Personlig Trener, og med dette fører nok nye erfaringer og opplevelser i livet mitt nok engang. For øyeblikket har jeg flere planer jeg ønsker å oppfylle, og tar steg for steg. Mye spennende kommer nok til å skje dette året og fremover, det ser sikkert. Hvem vet hvilke muligheter som ligger rundt hjørnet, vi får se!
Så har jeg rukket å blitt et år eldre, hele 21 år! Neida, lite innvirkning hadde det annet enn å innse at tiden går litt for fort..

Likes

Comments

Lokal tid; 23:15

Okei, hva skjedde med tiden? Tiden flyr vel virkelig når man har det gøy, eller rett og slett bare vil slappe av når man først ikke skal gjøre noe som helst. Skal sies at det er ganske ofte jeg befinner meg på sofaen og slapper av da men, godt er det!

Over halvannen måned siden jeg skrev her sist, og om allerede 13 dager befinner jeg meg på et fly hjem til Norge igjen. Dette gikk ALT for raskt jo! En halv vanlig skoleuke igjen, så er det en uke med eksamen så vipps var det over. Heldigvis har jeg to dager med fri hvor jeg bare kan kose meg og nyte den siste tiden med de fine folka jeg har blitt kjent med her nede! Nei det kan jeg ikke tenke på nå, det ble nesten litt trist..

Så hva har jeg gjort på i det siste? Vet nesten ikke selv jo. Om noen spør hva det er å finne på her, eller hva jeg har opplevd og gjort, så kommer jeg ikke på noe i farten. Det er så mye, og mye mer man kunne gjort også! Hverdagene går til skole og trening, så kommer helg med avslapning. Turer noen ganger til forskjellige plasser bare for å spasere rundt å se, for det har jo blitt en hverdagslig ting nå å bare Ubre inn til Hollywood, Beverly Hills, Malibu osv for å gå litt rundt fordi man må ha noe å gjøre..? Klysete, luksus? I know, men da virker det ikke like kult å skrive om lengre heller.

Med andre ord så føler jeg ikke at jeg har noe spesielt å komme med. Kjenner det skal bli godt å komme hjem, men vet at jeg kommer til å savne denne plassen etter rimelig kort tid! Gleder meg ikke til å komme hjem til kulden må jeg si da.. Vi har blitt så godt vandt til klimaet her nede nå at hele gjengen fryser på denne årstiden, og da er det omtrent samme varme som en norsk sommer (neida, joda). Palmer og sol vil alltid være perfekt, vi er forberedt på vinter depresjon.
Nok vas, lite spennende, vi snakkes!

Samlet en gjeng og leide seilbåt her en dag da, det er vel noe! Seiltur, fine folk, drikkevarer, god mat og sol. Kult.

Likes

Comments

​Lokal tid; 19:57

For en helg det har vært! Har sett frem til helgen som var så utrolig lenge, og jeg har virkelig storkost meg hele veien
Fredag dro jeg og tre andre PT-studenter, firkløveren som vi kaller oss, på sykkeltur til Venice. Ååh, som jeg elsker Venice! Den plassen har bare en sjarm over seg, selv om det fort kan forandre seg når sola går ned. Vi syklet fra hvor vi bor, Santa Monica, og langs stranden hele veien inn til Venice. Det er ikke en så lang tur, på flat bakke hele veien. Vi oppsøkte en plass hvor det skulle være noen kanaler, og det er kanskje et av de koseligste stedene jeg har vært. Langs kanalen lå det små båter, flotte fine hus og ufattelig fine nabolag. Anbefales virkelig!

Venice er full av mye kul gatekunst!

På lørdagen var det endelig tid for Kygo konsert på Hollywood Bowl! Vi på rommet bestilt billetter ganske tidlig i oppholdet vårt her nede, så dette hadde vi sett frem til leenge. Lørdagskvelden var rett og slett MAGISK. For et show, og for en stemning vi hadde det. Det går nesten ikke å skrive med ord, men en konsert vi sent vil glemme var det. Et utsolgt show, flere tusen mennesker samlet, og tidenes show!

Ikke nok med det, enda mer sprell ble det denne helgen. Nå kan jeg endelig si at jeg har surfet i California, og ikke bare i California, men i flotte Malibu. Denne dagen har vel de fleste Gateway studentene gledet seg godt til!

Hadde egentlig ikke så mye forventninger til denne dagen, men opp på brettet skulle jeg! Etter å ha kavet en stund i vannet, til og med i vannkanten, så fikk jeg flyttet på meg. Fant fort ut at jeg måtte bevege meg bortover hvor det var mindre bølger, og ikke minst mindre stener(!!) Etterhvert med hjelp av en hjelpsom (kjekk;) instruktør kom jeg meg opp på brettet til slutt jeg også! Gleden var stor der jeg stod i et par sekunder før jeg falt av brettet og trodde jeg skulle drukne. Sett bort i fra flere drukningsepisoder, så kom jeg meg opp på brettet et par ganger. Stort fornøyd med det, så får det heller gå bedre neste gang tror jeg!

Alt i alt en av de beste helgene her nede så langt, og nå er nok en skoleuke i gang igjen. Merkes godt at vi har kommet et stykke i semesteret nå, og vi har allerede fullført en Midterm eksamen og en til nå kommende onsdag. Nok en gang, tiden flyr fremover nå!

Likes

Comments

Lokal tid; 19:53

Nå ble det plutselig veldig lenge siden sist jeg var her inne, og det er ingen annen grunn til det enn latskap rett og slett. Det skjer ting og ting som ønskes å gjøres hele tiden, og da er det ekstra godt når man er fri å slakte på sofaen. Det kjenner vel de fleste seg igjen i?

I dag har vi vært på tur opp til Hollywood-skiltet, ENDELIG. Det var på tide å komme seg opp dit, og slutte å bare prate om det. Vi brukte vel mellom 2-3 timer på turen totalt, og med ingen aning om hvilken vei, over 30 varmegrader og lite vann, kom vi oss på toppen. Til sist så var det absolutt verdt det! Nydelig utsikt over hele byen fra alle kanter, og i et virkelig godt selskap. Så da blir det ekstra godt å nyte resten av lørdagskvelden med godteri og film nå!

Ellers siden sist har vi vært innom Six flags, ypperlig for en karusell-junkie som meg! Kjenner at det er litt lite tid på helg å finne på ting, men samtidig så flyr ukedagene forbi. Mandagen kommer som et slag i trynet, så er det plutselig helg igjen. Tenk at nå har jeg snart vært her i 2 måneder allerede, og det skal vi på rommet feire med Kygo konsert neste uke! Tiden går alt for fort her nede, og tanker om å flytte tilbake igjen etter nyttår har begynt å slå inn. Hvordan kan jeg nøye meg med knappe 4 måneder? Jeg kunne blitt her for alltid!

Fremtidsplaner får bli vurdert senere en gang, og heller tenke på nå for øyeblikket. Det er mye å gjøre på skolen fremover, og det er jo faktisk ikke så lenge til vi begynner med eksamener heller. Nei tid er et problem, men det er vel et tegn på at man har det gøy?
Kunne ikke hatt det bedre her nede er det vel jeg prøver å fortelle. Fantastiske mennesker jeg har blitt så glad i, og California-frelst!
For å unngå at det bare blir oppramsing og gjentakelser får jeg runde av her tror jeg, finner liksom ikke helt flyten for å skrive om noe heller. Må prøve på at det ikke blir like lenge til neste gang jeg stikker innom her, så snakkes vi☀

Likes

Comments

Lokal tid; 16:38

En gang i uka med livstegn fra meg her inne er vel nok tenker jeg, så mye spennende er det nok ikke som skjer! En ny uke på skolen er ferdig, og har overlevd enn så lenge har jeg ikke? Neida, det går bra på skolen og det er godt å endelig være litt tilbake i rutiner. Lærer nye ting hver dag, og interessen er fortsatt på topp! Skoleprat er vel ikke spesielt morsomt å lese om, så over til noe litt mer spennende. Vi har vært på Warner Brothers!

Fredag dro vi en gjeng med buss inn til Burbank, med destinasjon Warner Bros. Studios! Vi ble delt inn i grupper som skulle ta Trams (guide buss-ish) sammen, og vi ble tildelt en guide som var blodfan av Pretty Little Liars. Helt greit for meg! Så da var det ikke rart at hovedfokuset for dagen vår havnet på denne serien, men fikk selvsagt sett mye annet spennende også. Det var virkelig interessant, og kanskje litt rart å se hvordan settene så ut. De fleste har vel ikke kjent igjen samme døra i gjentatte filmer, at de filmer nedover eksakt samme gate eller at vi ikke får se skuespillerne gå direkte inn i et nytt rom? Utrolig morsomt å få oppleve dette og se hvordan alt foregår "behind the scenes". Vi var også så heldig å få se en kjendis under guiden, Kirsten Dunst!

Visste dere at alle kjøretøy i Batman filmene er bygd slik at de kan kjøres?

Bilder sier vel mer enn hva jeg kunne beskrevet i tekst, men vi hadde en super dag på studioet. Det var flere plasser vi ikke fikk tatt bilder, og hvor vi ikke kunne gå inn den dagen pga innspilling. Vi fikk se flere sett hvor det ble spilt inn, og bilder som ankom og dro fra Ellen Degeneres sitt show. Noe av det mer store var absolutt Friends seksjonen!

Dette var et rotete og lite gjennomtenkt innlegg, men bedre enn ingenting eller hva? Samme det, hehe..
Ellers går dagene i skole og trening, og på helg blir det avslapning på bassenget. Deilig! Nå skal vi ut å spise før en gjeng stikker på kino. Ønsker alle en fin kommende uke! 💗

Likes

Comments

Lokal tid; 19:18

Hei!
Da var en uke på skolen fullført, og helgen var her igjen. Vi har fri hver fredag, men denne helgen er det Labor Day Weekend så vi har fri mandag også. Rolig start på semesteret er ikke feil, deilig!
Første skoledag var på mandag, og helt ærlig var det tungt å komme seg gjennom disse fire dagene. Nå som jeg faktisk har kommet meg gjennom virket det selvfølgelig fort, men dagene har absolutt vært lange. Timene er ikke helt som jeg hadde sett for meg, og det virker både tungt og vanskelig. Om jeg gir meg av den grunn? Helt klart ikke. Jeg skjønner at jeg har mye å lære disse små 4 månedene, det kommer til å bli tungt, men jeg skal gjøre alt jeg kan for å bestå ALT i desember. Ikke bare å bestå for å nevne det, jeg skal kunne dette, jeg skal kunne stoffet utenatt.

Så forrige uke gikk som nevnt i forrige innlegg til mye aktiviteter sammen med de andre studentene, og avslapning med fri før skolestart var her. Tenk at jeg snart har vært her i 3 uker, og jeg føler jeg har fått gjort en god del allerede og mere blir det helt klart.

For langhelgen vi har foran oss har vi ikke lagt stort med planer egentlig. Vi tenkte at det var en fin mulighet til å reise et sted som mange andre av studentene har valgt å gjøre, som Las Vegas, San Diego osv. Men vi har blitt enig om at det kan vi heller prøve å få til en annen gang, og bare slappe av og gjøre som vil vil denne helgen. Ha noen late dager på stranda, kanskje stikke innom Universal Studios eller noe, nei slappe av rett og slett! Det kommer til å bli så godt, og jeg tror det er flere enn meg som er slitne etter uka.

Besøk og omvisning hos LA times!

Nå har jeg nesten så og si akkurat kommet inn døra etter siste skoletime for dagen, og er skrubbsulten. Tirsdager og torsdager er definitivt de lengste dagene, og i tillegg hadde vi løpetest i dag tidlig.. Resten av kvelden går vel til å se serie med de andre i leiligheten (som vi egentlig gjør nesten hver kveld;)

Magen rumler, mat må lages, vi snakkes! 😄

Ny tattis har det også blitt gitt!

Likes

Comments

Lokal tid; 19:43

Nå sitter det en nok så sliten gjeng i leiligheten her tror jeg, for i dag har vi nemlig brukt dagen på sightseeing! Klokka 09.30 ca i dag tidlig satt vi oss på en hoppe på buss med åpent tak, og var klare for å sitte der en stund. Så i dag har vi fått sett og lært mer om blandt annet Santa Monica, Beverly Hills, Rodeo Drive, Melrose avenue og Hollywood! Veldig spennende å høre historier om de forskjellige plassene, og vi hoppet av på tre plasser hvor vi gikk litt rundt og tittet nærmere.

I går gikk dagen på stranden og volleyball, og i morgen står det BBQ her på leilighetskomplekset på planen! Solen steker godt her nede, og det kjennes godt på kroppen når man setter seg ned etter en lang dag.. Men solen er det nok bare å nyte og slappe av mens man kan tenker jeg. Snart begynner skolen, så da blir det nok mindre tid til å bare ligge å dra seg ja!

Fine romkameratene mine! Nå er det full avslapning før det blir senga💎

  • Los Angeles
  • 2562 lesere

Likes

Comments

Hei fra Los Angeles!

Endelig var jeg plass her, og har allerede hatt noen herlige dager her nede. De første dagene har gått mye til å komme seg på plass, og selvfølgelig ligget langflate på stranden. Jeg bor i leilighet sammen med 4 andre jenter, og vi går utrolig godt overens alle sammen, herlige jenter er det! Hver leilighet har to soverom, hvor et med 3 sengeplasser og et med 2, og hvert rom har eget bad og garderobe. Leilighetskomplekset er kjempe fint, og her kommer jeg virkelig til å trives! Vi har et basseng, jacuzzi, treningsrom, og kort avstand til skolen.

Litt solbrent etter tre dager på stranden, men det måtte utnyttes før skolen begynner og hverdagen slår inn. Det føles som å være på ferie nå, og jeg kjenner jeg gleder meg til å komme inn i skikkelig rutiner faktisk. Det er helt fantastisk her nede, og har stor tro på at jeg vil trive godt. Vi begynner denne fredagen med opplegg for alle studentene fra Gateway nå før skolestart, hvor vi vil bli bedre kjent, bli kjent med Santa Monica, sightseeing, konsert, hiking og mye annet gøy!

Tidsforskjellen har ikke akkurat påvirket meg noe fælt, heller til det positive. Vi har lagt oss tidlig hver kveld siden vi kom hit, og vi våkner av oss selv før 8 som regel også. Jeg føler endelig jeg faktisk har en døgnrytme igjen, og håper jeg slepper å slite med søvn på nytt nå..

Livstegn er gitt, og mye mer er det å se på snapchaten min! Følg meg på synnejacobsen for å se hva dagene går i, vi snakkes 🌴

Likes

Comments