Header


Denne videoen er til den aller kjæreste hesten jeg har hatt. Han fortjener så veldig å ha sin egen video om seg på bloggen. jeg var så uheldig å miste han og jeg savner han så utrolig mye.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei jeg tenkte å dele noen sommerlige bakgrunner som jeg har tenkt til å ha på iPhonen min. Nå som det snart blir sommer når den snøen forsvinner da er sykt lei snø , så tenkte jeg å dele noen bakgrunner med dere. Jeg får litt ekstra sommerfølelse når jeg har en sommerlig bakgrunn så da jeg dele dem.

Likes

Comments

Til minne om Prinsen født 18.06.2005 Død 17.08.2016
Dette er et innlegg jeg ikke hadde trodd at jeg skulle kommet til å skrive i alle fall ikke på lenge men jeg ser dessverre at den tiden er inne. Dette innlegget er til minne om en helt fantastisk hest nemlig Prinsen. Den 18 august måtte vi dessverre avlive prinsen han var den første hesten jeg kunne stole helt på en hest jeg ikke trengte å være redd for. Denne hesten har lært meg så utrolig mye, Han lærte meg å se både på det positive og det negative. Det at jeg ikke skal få kunne se han igjen, ikke skal jeg få kjenne bevegelsene hans igjen ikke skal jeg kunne bare ha de koselige turene som jeg hadde sammen det brister i hjerte mitt. Hvorfor skulle det være akkurat deg Prinsen jeg måtte ta farvel med. Jeg skulle ønske jeg bare kunne få ri deg en siste gang. Dra på de koselige turene sammen med deg igjen. Jeg hadde så mye planer jeg ville gjøre sammen med deg men de rakk vi dessverre ikke. Jeg håper at du har det mye bedre og er fri fra smerte.

Det å få se deg på dette bildet med så mye smerter var noe av det mest forferdeligste jeg har sett. Jeg begynte å gråte av det. Gutten min med så mye smerter. Jeg så at du ikke hadde det bra. Jeg vet en ting at om du hadde levd nå så hadde du hatt mye smerter og det kunne jeg ikke ha latt deg hatt. Du fortjener det ikke.'


Bildene under er fra da jeg tok invitasjons bilder til konfirmasjonen min sammen med Prinsen.


Tilslutt kommer det en video jeg også har lagt ut på youtube til minne om han som dere også kan se
Likes

Comments

For en liten stund siden opplevde jeg en veldig merkelig og skremmende hendelse på bussen på vei hjem. Det som skjedde var at jeg var på vei hjem fra skolen. Jeg gikk på bussen og satt men helt bakerst i bussen. Så kom vi til et sted der det pleier å komme på en del flyktninger. Hvordan jeg vet der fordi for det første så snakker de ikke norsk for det andre er det et flyktnings hjem like i nærheten av der jeg bor. men uansett da kom det to kompiser og satt seg like ved meg. Jeg hørte på musikk og ante ingen fare. Men så satt den ene seg ved meg og begynte å snakke til meg?😳 Jeg skjønte hva han sa han spurte om hva jeg het og hvor gammel jeg var. Jeg svarte da. Men etterhvert så flyttet han seg enda nærmere meg. Og jeg begynte å bli litt redd. Jeg var edd for hva som kunne skje meg😰. Plutselig så sa han jeg elsker deg. Jeg fikk panikk jeg holdt på å skrike. Så greide han selvfølgelig å ta meg på låret og den ene puppen da klikka det for meg jeg slo til han og han flytta seg. Men jeg var så redd. Så når jeg skulle av bussen og gikk nedover gangen til døra på bussen så greide han å slå meg på rompa min. Jeg ville egentlig slå til han men mest av alt ville jeg bare vekk fra denne mannen. Vel det var den historien for å si det sånn så var ikke dette her noe spesielt gøy for meg. Men sånn er den historien. Nå skal jeg ta mat pause.

Likes

Comments

hei alle sammen
"Kode for å importere bloggen min til Nouw: 6582348269"

Likes

Comments

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 

Likes

Comments

Hei dere, Denne dagen kommer egentlig til å bli ganske rolig. Jeg har nemlig fri i dag og i morgen det er så deilig å ha fri og ikke sitte på skolen. Det er ikke noe galt med skolen eller noe sånt men det er godt å kunne få litt fri av og til. Vi hadde egentlig et opplegg vi skulle på i dag noe i forbindelse med hest men ettersom det var så mye snø og han ene som skulle undervise lå med 40 i feber så ble det avlyst. Det opplegget har vi egentlig planlagt tidligere og skal på men hver gang vi skal det så skjer det et eller annet som gjør at det blir avlyst. Haha vi må vel ha litt uflaks når det gjelder det opplegget. Så ettersom vi ikke hadde noe annet opplegg så ble det heller fri både i dag og i morgen. Noe som er deilig. Uansett jeg er usikker men jeg vurderer å begynne med Youtube men jeg er enda usikker

Uansett jeg er usikker men jeg vurderer å begynne med Youtube men jeg er enda usikker. Jeg har opprettet en Youtube konto så får se om jeg en gang begynner med det, men det får bare tiden vise. Uansett nå skal jeg fikse noen klær og ordne meg og så kommer jeg til å blogge litt mer senere. Så snakkes vi klem


Likes

Comments

JULEFERIE! endelig er det juleferie. Jeg elsker julen og det er så godt med fri. Bare kunne slappe av, se julefilmer, god mat og være sammen med familien. Planer for juleferien blir vel å slappe av og være med familien og venner. Håper alle får en fin jul.

Bilde fra da jeg skulle på juleball i 8 klasse.

Likes

Comments

Hei dette tema er ganske viktig for meg. Det finnes utrolig mange gutter på Snapchat eller ta omegle for eksempel i stedet for Snapchat som krever nudes eller nakenbilder av jenter eller vise ting på omegle. Tror dere gutter generelt at vi jenter eller meg som jente at å få pikk bilder eller andre ting i form for nudes er noe koselig. Vel yyfor meg er det et nei. Jeg synes det ikke er noe koselig å få noe type form for nudes i det hele tatt.Eller det at dere vil at jenter skal bedømme pikken deres fra 1-10 eller om vi kunne ha sugd den. Jeg vet ikke med dere jenter men i allefall så liker jeg ikke for å si det rett ut jeg liker det faen meg ikke. Jeg er overhode ikke interissert. Det som også er så dritt er at dere gutter sletter jenta dere snakker med på Snapchat fordi hun nekter å vise private kroppsdeler. Hva faen er vitsen med det. Det er ikke greit å presse jenta pga det. Og jenter ikke vis noen ting til noen når det kommer til nudes eller nakenbilder!

Likes

Comments