Jag vet att "balkonghängs" säsongen är över men idag har jag och min barndomsvän från polen, som är på besök, äntligen målat terassgolvet på min balkong! Hade egentligen planerat att göra detta för länge sedan men det är alltid något som har kommit i vägen, men nu, nu är det äntligen gjort och jag är så nöjd! Målade med sotgrå terasslasyr från Jotun som jag köpte på den lokala Colorama. Nu återstår det bara att måla vitt på mellanväggen mellan mig och grannen. Här har ni två bilder ifrån målningen (färgen är mörkare på bilden då den inte har torkat helt).


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har jag bestämt mig för vilket kakel det blir till golvet, det blir det här ovan till vänster. Har även bestämt mig hur jag vill att dom sätter upp väggkaklet, dock inte om jag ska ha matt med lite mörkare fog för den lite mer industriella känslam eller om jag ska köra på blanka med ljusare fog för lite lyxigare look. Det blir i alla fall det kaklet som ingår i stambytet, lite större kakel, 20x30. Har varit sugen på det rosa ett tag men är rädd att jag kommer tröttna på det alldeles för snabbt så nu när jag har hittat ett gråsvart med samma mönster råder ingen tvekan för vilket det blir.

Likes

Comments

Det pågår stambyte här hos oss och om några veckor ska dom börja hos oss. Jag hade tänkt att köpa eget kakel, är lite (läs mycket) inne på marockanskt kakel men har lite svårt att bestämma mig om jag vill ha rosa där för att få ett ljust intryck eller svart/grått golv. Väggarna kommer vara i vitt kakel, men vilket det blir har jag inte bestämt än. Vilket marockanskt kakel hade ni valt? 

Likes

Comments

Passade på att köpa snittade liljor på torget i Karlshamn igår när jag ändå var där och förnyade mitt pass. Det ska bli så skönt med semester, den är välbehövlig nu och ännu bättre är det att vi åker till Mallis första dagen på min semester. Idag var det för första gången som jag vaknade tidigt utan att vara som en zombie sedan nattskiftet förra veckan så utnyttjade detta till att städa hela lägenheten, lagade mat och sedan mötte jag mamma och min brors sambo med barn på ett av byns lokala caféer. Måste bara säga att jag älskar känslan av nystädat, finns inte mycket som slår att komma hem till nystädat hem!

Likes

Comments